panos0100 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Αν θες και έχεις την καλοσύνη λίγο να μου το εξηγήσεις γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω, δηλαδή η τράπεζα στο εξωτερικό είχε πολλές αγορές αυτή την εβδομάδα; από άλλους και μπηκε φρενο μεχρι την δευτερα; ασχετα αν εγω ηθελα να κανω μια αγορα των 5Ε;
panos0100 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Τελος καλο ολα καλα παιδια τους πηρα τους κωδικους ευτηχως τελειωσε η ταλαιπωρια, το μονο που ηθελαν ηταν το εκκαθαριστικο εναν λογαριασμο ΟΤΕ ΔΕΗ τετοια και την ταυτοτητα
panos0100 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 οχι αφου μεχρι τις 13 δεκεμβρη εινα δωρεαν οι κωδικοι αλλιως 5Ε μετα αν τελειωσει η προσφορα μπωρεις και τηλεφωνικα να το κανεις δινοντας καποια στοιχεια και στο κανουν απο το τηλεφωνο
panos0100 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Όχι για ένα συγκεκριμένο εδώ στην Θεσσαλονίκη
vrwmiaris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Αυτό το καινούργιο e statement σας έχει γίνει ενημέρωση; έχετε πατήσει αποδοχή; πλέον δεν δίνουν αντίγραφα στις τράπεζες, Εάν έχω καταλάβει σωστά;
panos0100 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 ΤΙ ειναι αυτο δεν ξερω τι κανει; καμια ενημερωση
vrwmiaris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Πήγα να μπω από τον περιηγητή και με πετά αυτό το μήνυμα, μόνο αποδοχή δέχεται
Joshua21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Πήγα να μπω από τον περιηγητή και με πετά αυτό το μήνυμα, μόνο αποδοχή δέχεται Στο σημείο αυτό έχει και link με τους όρους χρήσης για να δεις τι ακριβώς είναι: https://www.winbank.gr/sites/idiwtes/el/Documents/TERMS_OF_USE_OF_THE_e-statement.pdf Πάντως όχι, δεν είναι αυτό που κατάλαβες, η ταχυδρομική αποστολή των αντιγράφων είναι αυτό που θα σταματήσει αν κάνεις αποδοχή(όχι πως έστελναν, αλλά λέμε).
vrwmiaris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Στο σημείο αυτό έχει και link με τους όρους χρήσης για να δεις τι ακριβώς είναι: https://www.winbank.gr/sites/idiwtes/el/Documents/TERMS_OF_USE_OF_THE_e-statement.pdf Πάντως όχι, δεν είναι αυτό που κατάλαβες, η ταχυδρομική αποστολή των αντιγράφων είναι αυτό που θα σταματήσει αν κάνεις αποδοχή(όχι πως έστελναν, αλλά λέμε). Οκ ευχαριστώ!
panos0100 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Παιδια εχω και μια αλλη απορια με το winbank οι δαπανες μειωσεις φορου τι ειναι; εχω 75,44Ε
Joshua21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Παιδια εχω και μια αλλη απορια με το winbank οι δαπανες μειωσεις φορου τι ειναι; εχω 75,44Ε Οι δαπάνες που έχεις πραγματοποιήσει με κάρτες ή ηλεκτρονικά οι οποίες μετράνε στη μείωση φόρου(στο αφορολόγητο).
panos0100 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδή μπορείς λίγο να μου το εξηγήσεις; δεν το κατάλαβα τι είναι η μείωση φόρου; για παράδειγμα αυτά τα 75 έχει κάποιο όριο στο πόσο για να πληρώσω στην εφορία επειδή παίρνω πράγματα απ έξω; θα πάρω κάποια λεφτά πίσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα