Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θες και έχεις την καλοσύνη λίγο να μου το εξηγήσεις  γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω, δηλαδή η τράπεζα στο εξωτερικό είχε πολλές  αγορές  αυτή την εβδομάδα; από άλλους και μπηκε φρενο μεχρι την δευτερα; ασχετα αν εγω ηθελα να κανω μια αγορα των 5Ε;

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελος καλο ολα καλα παιδια τους πηρα τους κωδικους ευτηχως τελειωσε η ταλαιπωρια, το μονο που ηθελαν ηταν το εκκαθαριστικο εναν λογαριασμο ΟΤΕ ΔΕΗ τετοια και την ταυτοτητα 

Δημοσ.

οχι αφου μεχρι τις 13 δεκεμβρη εινα δωρεαν οι κωδικοι αλλιως 5Ε μετα αν τελειωσει η προσφορα μπωρεις και τηλεφωνικα να το κανεις δινοντας καποια στοιχεια και στο κανουν απο το τηλεφωνο

Δημοσ.

Αυτό το καινούργιο e statement σας έχει γίνει ενημέρωση; έχετε πατήσει αποδοχή; πλέον δεν δίνουν αντίγραφα στις τράπεζες, Εάν έχω καταλάβει σωστά;

Δημοσ.

Πήγα να μπω από τον περιηγητή και με πετά αυτό το μήνυμα, μόνο αποδοχή δέχεται

Στο σημείο αυτό έχει και link με τους όρους χρήσης για να δεις τι ακριβώς είναι:

https://www.winbank.gr/sites/idiwtes/el/Documents/TERMS_OF_USE_OF_THE_e-statement.pdf

Πάντως όχι, δεν είναι αυτό που κατάλαβες, η ταχυδρομική αποστολή των αντιγράφων είναι αυτό που θα σταματήσει αν κάνεις αποδοχή(όχι πως έστελναν, αλλά λέμε).

Δημοσ.

Στο σημείο αυτό έχει και link με τους όρους χρήσης για να δεις τι ακριβώς είναι:

https://www.winbank.gr/sites/idiwtes/el/Documents/TERMS_OF_USE_OF_THE_e-statement.pdf

Πάντως όχι, δεν είναι αυτό που κατάλαβες, η ταχυδρομική αποστολή των αντιγράφων είναι αυτό που θα σταματήσει αν κάνεις αποδοχή(όχι πως έστελναν, αλλά λέμε).

Οκ ευχαριστώ!

Δημοσ.

Παιδια εχω και μια αλλη απορια με το winbank οι δαπανες μειωσεις φορου τι ειναι;  εχω 75,44Ε

Οι δαπάνες που έχεις πραγματοποιήσει με κάρτες ή ηλεκτρονικά οι οποίες μετράνε στη μείωση φόρου(στο αφορολόγητο).

Δημοσ.

Δηλαδή μπορείς λίγο να μου το εξηγήσεις; δεν το κατάλαβα τι είναι η μείωση φόρου;  για παράδειγμα αυτά τα 75 έχει κάποιο όριο στο πόσο για να πληρώσω στην εφορία επειδή παίρνω πράγματα απ έξω;  θα πάρω κάποια λεφτά πίσω; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...