kisto Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, παρελαβα πριν 3 μερες το drone της Xiaomi 4k απ την πρωτη στιγμη που το εβγαλα απ το κουτι είχε ενα θεμα λιγο με την εμβελεια του σηματος αλλα δεν εδωσα σημασια εκανα τις φορτίσεις και τα update και την επομενη μερα το πηγα για δοκιμαστική πτηση. Δυστυχώς εχει πρόβλημα κ στα 15 μετρα χανει εμφανιζει το κινητο οτι το σημα της εικονας κ του χειριστηρίου εχει χαθει κ να συνδεσω το drone ξανα. Εστειλα αμεσα αναλυτικό βιντεο στην Gearbest απο χτες κ με ενημερωσαν οτι εμπίπτω στο DOA κ να δουμε πως μπορουμε να λυσουμε το προβλημα αυτο.. εχω στειλει κ στην FIMI Xiaomi μηπως μπορεσει κ με βοηθησει να λυθει το προβλημα με καποιο Firmware (διοτι μετα απο ελεγχο που καναμε με ενα φιλο με το ιδιο drone διαπιστωσαμε οτι το προβλημα εντοπιζετε στο drone κ οχι στο τηλεχειριστήριο. Πριν μπω βεβαια σε αυτη την περιπετεια θα ηθελα να δωσω λιγο χρόνο μηπως μπορέσουν κ βρουν μια λυση αν ειναι κατι ευκολο σε τεχνικο κομματι κ δεν ειναι θεμα πλακέτας, ΑΛΛΑ χωρίς να χάσω τα δικαιωματα μου (επιστροφης χρηματων κτλπ..) εννοειτε σε καμια περιπτωση δεν το αγγιζω τεχνικα αν δεν μου δωσουν εκεινη το οκ. Εννοειτε πως πληρωσα μεσω Paypal. Θα πρέπει να μπω στο Paypal κ να ενημερώσω οτι υπάρχει πρόβλημα? και οτι θα το στείλω πίσω?
suffocater Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καταλαβαίνω την "βιασύνη" σου να το λύσεις μονος για να μην περιμένεις και τη βαρεμάρα της διαδικασίας,αλλά imo δεν αξίζει πειραματισμούς και "ρισκο" να σου πούνε μετά οτι το πείραξες εσύ. 1
Talixx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Οι επιλογες που μαλλον θα εχεις: η μια ειναι να συμφωνησεις με το gearbest (το στελνεις πισω και δυστυχως περιμενεις παλι αρκετο καιρο...) η αλλη επιλογη ειναι να πας στο paypal δηλαδή ανοιγεις refund στο paypal. το paypal θα μιλησει με το gearbest και μαζι σου (θα ειναι σαν το δικηγορο η paypal) στο τελος θα δικαιωθεις γιατι απλα το προιον ειναι ελατωματικο το κακο στην υποθεσει θα παρει και εκει παρα πολυ καιρο να παρεις τα λεφτα σου πισω. εαν ανοιξεις refund πρεπει να προσεξεις να μην το κλεισεις γιατι εαν το κλεισεις τελος δεν ξανα ανοιγει. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Οι επιλογες που μαλλον θα εχεις: η μια ειναι να συμφωνησεις με το gearbest (το στελνεις πισω και δυστυχως περιμενεις παλι αρκετο καιρο...) η αλλη επιλογη ειναι να πας στο paypal δηλαδή ανοιγεις refund στο paypal. το paypal θα μιλησει με το gearbest και μαζι σου (θα ειναι σαν το δικηγορο η paypal) στο τελος θα δικαιωθεις γιατι απλα το προιον ειναι ελατωματικο το κακο στην υποθεσει θα παρει και εκει παρα πολυ καιρο να παρεις τα λεφτα σου πισω. εαν ανοιξεις refund πρεπει να προσεξεις να μην το κλεισεις γιατι εαν το κλεισεις τελος δεν ξανα ανοιγει. Ναι για να πάρει refund πάλι θα πρέπει να στείλει πίσω τι προϊόν ίσως στην καλύτερη του καλύψουν τα μεταφορικά, είπαμε το paypal βοηθάει τους αγοραστές αλλά δεν μοιράζει τζάμπα refund , επίσης δεν είδα κάποια απροθυμία από το κατάστημα για επισκευή ή αντικατάσταση, 1
kisto Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 ευχαριστω πολυ παιδια για την αμεση ανταποκριση σας! οχι ολοι ειναι μεχρι στιγμής αψογοι! η Xiaomi προς τιμη της αξιζει να αναφερω οτι μου απαντησε το πρωι με ρωτησε κατι για τις κεραιες και της απαντησα κ καπακι μου ξαναπανταει κ μου λεει οτι πρεπει να το ανοιξω το drone συνοδευομενω απο πληρη οδηγο με βιντεο. Βεβαια μου ειπε να μιλησω με το καταστημα που το πηρα για να μου δωσει εκεινο της οδηγιες. το Gearbest μου ειπε οτι θα μιλησει με την εταιρεία και θα μου πει τι θα κανουμε και πως θα προχωρήσουμε. εγω απλα θελω να μαθω αν πρεπει να κανω κατι στο Paypal η οχι (εννοω να μην περασει καιρός και ξαφνικά μου πει το paypal οτι δεν τους ενημέρωσα έγκαιρα κ οτι δεν μπορεί να γίνει τίποτα διοτι η πληρωμή εγινε 4 Οκτωβρίου). Τελος πιστευω οτι ειναι κατι που επισκευάζεται (διοτι δν ειχα καποιο προβλημα στα update τυπου να πεταει σφαλματα εγγραφης στο τσιπακι, το gps διαβαζει καλα κ το τηλεχειριστήριο οταν ειναι πανω απ το drone) απλα το θεμα ειναι οτι εγω φοβαμαι μην κανω ζημια κ θα το παω σε εναν τυπο που τα επισκευαζει οποτε κατα καποιο τροπο θα πρεπει να δω πως θα αποσπασω refund απ τους κινεζους.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 ευχαριστω πολυ παιδια για την αμεση ανταποκριση σας! οχι ολοι ειναι μεχρι στιγμής αψογοι! η Xiaomi προς τιμη της αξιζει να αναφερω οτι μου απαντησε το πρωι με ρωτησε κατι για τις κεραιες και της απαντησα κ καπακι μου ξαναπανταει κ μου λεει οτι πρεπει να το ανοιξω το drone συνοδευομενω απο πληρη οδηγο με βιντεο. Βεβαια μου ειπε να μιλησω με το καταστημα που το πηρα για να μου δωσει εκεινο της οδηγιες. το Gearbest μου ειπε οτι θα μιλησει με την εταιρεία και θα μου πει τι θα κανουμε και πως θα προχωρήσουμε. εγω απλα θελω να μαθω αν πρεπει να κανω κατι στο Paypal η οχι (εννοω να μην περασει καιρός και ξαφνικά μου πει το paypal οτι δεν τους ενημέρωσα έγκαιρα κ οτι δεν μπορεί να γίνει τίποτα διοτι η πληρωμή εγινε 4 Οκτωβρίου). Τελος πιστευω οτι ειναι κατι που επισκευάζεται (διοτι δν ειχα καποιο προβλημα στα update τυπου να πεταει σφαλματα εγγραφης στο τσιπακι, το gps διαβαζει καλα κ το τηλεχειριστήριο οταν ειναι πανω απ το drone) απλα το θεμα ειναι οτι εγω φοβαμαι μην κανω ζημια κ θα το παω σε εναν τυπο που τα επισκευαζει οποτε κατα καποιο τροπο θα πρεπει να δω πως θα αποσπασω refund απ τους κινεζους. Στο PayPal έχεις 6 μήνες από την αγορά για να ανοίξεις dispute οπότε πιστεύω δεν θα έχεις θέμα, αν σταλεί πίσω γνώμη μου προτίμησε refund και μετά ξανά αγόρασε το εκ νέου 1
Alphaleader Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 https://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?2671206-Official-Xiaomi-Mi-Quadcopter-Owners-thread Εδω εχουν αντιμετωπίσει και αλλοι το θέμα με την κεραια που ξέχασε καποιος μακακας κινεζος να την συνδέσει. Ειναι επιλυσιμο και απο σένα αμα πιανουν τα χερια σου λιγακι. Ψαξε τις τελευταιες 10 σελιδες... καπου εκει μεσα εχει μια περιπτωση. 1
kisto Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 https://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?2671206-Official-Xiaomi-Mi-Quadcopter-Owners-thread Εδω εχουν αντιμετωπίσει και αλλοι το θέμα με την κεραια που ξέχασε καποιος μακακας κινεζος να την συνδέσει. Ειναι επιλυσιμο και απο σένα αμα πιανουν τα χερια σου λιγακι. Ψαξε τις τελευταιες 10 σελιδες... καπου εκει μεσα εχει μια περιπτωση. Σε ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου να ψαξεις κ να με ενημερωσεις!!!
kisto Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Καλημερα παιδια στο Gearbest μου είπαν οτι μπορουν να μου δωσουν 50 usd για αγορες προιοντων τους ως αποζημίωση.. το θεμα είναι ομως οτι εγω εδωσα 350 ευρω για ενα drone που εχει πρόβλημα κ αν το ανοιξω κ δεν φτιαξει με τα καλωδια της κεραίας η προκαλεσω μεγαλύτερη βλαβη είναι ρίσκο.. τους ζητησα Full Refund και να το στείλω πίσω τους ενημερωσα οτι το κοστος επιστροφης έιναι 47 ευρώ και οτι θα μου το πληρωσουν.. πρεπει να ανοιξω στο Paypal Despute για να ειμαι καλυμμένος? και οταν λετε θα αργήσουν να μου δωσουν τα χρηματα μου δηλαδη ποσο καιρό? ευχαριστώ!
kostasbm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 το ειχες πεταξει πριν κανεις την αναβαθμιση-firmware upgrade??? αν ναι ειχε τα ιδια συμπτωματα??
moutsa Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Εννοείται ότι όλη η διαδικασία της επιστροφής θα γίνει μέσω του PayPal.
kisto Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το είχα ανοίξει πριν την αναβάθμιση και ναι το σημα της κάμερας στο 1,5 μετρό ήταν Medium και οχι Strong εδω εχω φτιαξει κ αναλυτικο βίντεο που έχω στείλει σε FIMI k Gearbest και φαινεται κ αυτο που λεω. https://www.youtube.com/watch?v=FUci_mbd5rg&t=38s οποτε μπαινω Paypal και ανοιγω Dispute στην χρεωση του Gearbest ειναι η πρωτη φορα που μπαινω σε τετοιες περιπετειες κ δεν γνωριζω.
stelios18120 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Εφόσον έχει γίνει με paypal μην φοβάσαι τίποτα. 1
kisto Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 καλημερα. Σημερα η Κινεζα μου δινει 3 επιλογες α) 80 δολ για αγορες απο το Gearbest , β) να το επιστρεψω με δικια μου χρεωση μιας κ ειμαι λεει μεσα στις 45 μερες (ενω εγω είμαι στην 7κ την εχω ενημερωση απ την δευτερη μερα που το πηρα και η να μου επιστρεψει τα χρηματα στο πορτοφολι της Gearbest για αγορες απ το μαγαζι η να μου αντικαταστησει. γ) επιλογη να μου στειλει αλλο drone me 330 δολαρια... μου εστειλε την διευθυνση στην κινα κ μου ειπε να ρωτησω για τιμη.. Ευτυχως εχτες καταφερα να ανοιξω case στο paypal κ μου απαντησαν με το ιδιο τυποποιημενο μυνημα οπως την πρωτη μερα που τους το ανεφερα οτι θα επικοινωνήσουμε με το σερβις κ σε 2 μερες θα σου πουμε.. οποτε κ εδω το σεναριο παει απο την αρχη..
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 καλημερα. Σημερα η Κινεζα μου δινει 3 επιλογες α) 80 δολ για αγορες απο το Gearbest , β) να το επιστρεψω με δικια μου χρεωση μιας κ ειμαι λεει μεσα στις 45 μερες (ενω εγω είμαι στην 7κ την εχω ενημερωση απ την δευτερη μερα που το πηρα και η να μου επιστρεψει τα χρηματα στο πορτοφολι της Gearbest για αγορες απ το μαγαζι η να μου αντικαταστησει. γ) επιλογη να μου στειλει αλλο drone me 330 δολαρια... μου εστειλε την διευθυνση στην κινα κ μου ειπε να ρωτησω για τιμη.. Ευτυχως εχτες καταφερα να ανοιξω case στο paypal κ μου απαντησαν με το ιδιο τυποποιημενο μυνημα οπως την πρωτη μερα που τους το ανεφερα οτι θα επικοινωνήσουμε με το σερβις κ σε 2 μερες θα σου πουμε.. οποτε κ εδω το σεναριο παει απο την αρχη..γράψε στο case ότι δεν είσαι διαθετιμενος να πληρώσεις μεταφορικά για κάτι που ήρθε ελαττωματικό και το αναγνωρίζει και το κατάστημα, όπως επίσης θέλεις επιστροφή χρημάτων όπως ακριβώς πληρωσες ούτε στο πορτοφόλι του gb ούτε σε πόντους, λογικά το paypal θα σου καλύψει τα μεταφορικά, μετά σκέψου ότι όπως αναφέρθηκε παραπάνω μάλλον είναι εύκολη επισκευή, μήπως συμβιβαστείτε με partial refund(αν ανοίγει εύκολα βεβαιώσου πρώτα ότι όντως είναι αυτό το πρόβλημα στη 2η περίπτωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα