Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα. Περυσι ειδαμε το black Friday στην Ελλαδα αν και προσωπικα δεν ενθουσιαστικα απο τις προσφορες μου αρεσει που συμμετεχει και η Ελλαδα σε αυτο το "εθιμο". Ξερουμε φετος ποια καταστηματα και αλυσιδες θα συμμετασχουν στην black Friday ? Επισης θελω να ξερω αν οι προσφορες θα ανκοινωθουν online πρωτα οπως συνηθιζεται σε αλλες χωρες.

• Απαντ. 368
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα. Περυσι ειδαμε το black Friday στην Ελλαδα αν και προσωπικα δεν ενθουσιαστικα απο τις προσφορες μου αρεσει που συμμετεχει και η Ελλαδα σε αυτο το "εθιμο". Ξερουμε φετος ποια καταστηματα και αλυσιδες θα συμμετασχουν στην black Friday ? Επισης θελω να ξερω αν οι προσφορες θα ανκοινωθουν online πρωτα οπως συνηθιζεται σε αλλες χωρες.

Άλλη μια περίπτωση κακής (κάκιστης) αντιγραφής μαρκετινίστικων προσεγγίσεων του εξωτερικού όπου κρατάμε το όνομα αλλά από ουσία........

Προσωπικά, ο μοναδικός λόγος για τον οποίο θέλω να ξέρω πότε είναι αυτή η μέρα, είναι γιατί πέρσι βλαστήμισα την ώρα και τη στιγμή που είχα κανονίσει να βγούμε για κάποιες δουλειές με το έτερον ήμισυ κι έφαγα μια ατέλειωτη κίνηση από όλους αυτούς που έψαχναν την ευκαιρία της ζωής τους. Τουλάχιστον φέτος να το ξέρω ν' αράξω σπίτι.

Ελπίζω κάποιοι να πήραν το μάθημά τους και φέτος να μην ψάχνουν αϊφόνι με 100 ευρώ.

Αλλά φαντάζομαι, αφού η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ότι το πιο πιθανό είναι να ελπίζουν ότι εισακούστηκαν τα περσινά τους παράπονα και φέτος οι "αλυσίδες" θα διορθωθούν :P

• Like 6
Δημοσ.

Μην ασχοληθειτε με αυτη τη μοδα φετος,κατεβαστε καλυτερα καμια συνταγη για "eggnog" αφου θελετε μοδες απο αμερικη,η παραγγειλτε το κουστουμι σας για το επομενο χαλογουιν.

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο που περιμένω εγώ είναι μην κάτσει καμιά προσφορά σε ξένα sites, κυριώς σε συνδρομές. Σχεδόν τσάμπα το bitdefender για παράδειγμα πέρυσι για 5 συσκευές :P

Απο εδώ μην περιμένεις τίποτα της προκοπής

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί όλοι το κράζετε ρε παιδιά; Τόσοι αγόρασαν διάφορα σε καλές τιμές πέρυσι!

Οτι να ναι γραφουν πραγματικα...

Δημοσ.

Οτι να ναι γραφουν πραγματικα...

Δεν ψώνισα πέρυσι επειδή δεν έψαχνα κάτι αλλά θυμάμαι κι από δω που γράφανε ότι είχε αρκετά πράγματα. Κονσόλες, κινητά, φωτογραφικές, τηλεοράσεις κλπ. Εντάξει τζάμπα δεν θα τα δώσουν!

• Like 1
Δημοσ.

Μετρημενες ηταν οι καλες προσφορες γιαυτο. Καμια σχεση με εξωτερικο. Ελπιζω φετος να δουμε καλυτερες προσφορες.

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω στον Έλληνα φταίει λίγο το ότι του έχουν δημιουργηθεί λάθος εντυπώσεις από το τι είναι black friday στο εξωτερικό. Νομίζουν δλδ οι πιο πολλοί ότι στην Αμερική εκείνη τη μέρα δίνουν iphone 100 ευρώ και 4Κ 60άρες Sony 50 ευρώ, κάτι που δεν ισχύει.

Σε μεγάλο βαθμό ξεστοκάρισμα γίνεται σε παλαιότερα μοντέλα και επίσης χαμηλές τιμές σε μάρκες άγνωστες (σαν κάτι τηλεοράσεις που φέρνουν τα Public).  Δηλαδή αν ήταν να δεις τις προσφορές ψύχραιμα όπως τις συζητάμε στο τόπικ των προσφορών ίσως να μην συμφέρουν και τόσο πολύ όσο παρουσιάζονται , είναι απλώς καλές τιμές. 

Απλά δημιουργείται κλίμα με τα τρεξίματα και τους τσακωμούς εντός καταστημάτων και νομίζεις ότι δίνουν τζάμπα πράμα. (Είναι και σαν λαοί πολλοί πιο κολλημένοι με τον καταναλωτισμό σε σχέση με μας και επίσης έχουν και πιο πολλά λεφτά.)

Πέρσι θυμάμαι υπήρχαν κάποιες συμπαθητικές προσφορές για κάποιον που τον ενδιέφεραν συγκεκριμένα προϊόντα.

Φυσικά τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν τα καταστήματα που δημιουργούν κλίμα " Δεν ξανάγιναν, το αφεντικό τρελάθηκε" για καμιά βδομάδα πριν και τελικά όταν βγαίνουν υπάρχει απογοήτευση.

• Like 1
Δημοσ.

Αν θυμάστε είχα γράψει αναλυτικά τι γινόταν πέρυσι

Είχα ρεπό εκείνη την μέρα,και είχα πάει να δω τι γίνεται.αφου εκανα 25 λεπτά για μια αποσταση 5 λεπτων και 15 λεπτά να παρκάρω είδα πιτσιρικια που ούρλιαζαν λες και τα χαριζαν.μαναδες τους αγόραζαν πράγματα χωρίς αυριο.λες και ήταν τσάμπα.

Εγώ που τσεκαρω όλο το έτος τις τιμές το μόνο π αξιζε για εμένα και είχα αγοράσει ήταν το ps4 slim 1tb d chassis με δεύτερο χειριστήριο στα 249€

Όλα τα άλλα ήταν μουφιές σε τιμές άντε -20-30€ από τις κλασσικές που τα βάζουν. Και προσπαθούσαν να σπρώξουν άγνωστες μάρκες να γίνει ξεσκαρταρισμα.

Εδώ μου ελεγε πωλητής στα public πάνω στην τρέλα του ο κόσμος αγόρασε πράγματα που δεν ήταν σε έκπτωση χαχαχαχαχα η απόλυτη μαλακια τους είχε πιάσει.

Κάτι ξεφτυλικια από την νύχτα έξω από το κατάστημα και στριγγλιες για να πάρουν ένα κινητό με έκπτωση 20€

Τραγικά!

Νόμιζαν ότι θα χαρίζουν iphone με 50€ και 60" 4κ με 100€ και τέτοια ο κόσμος. Ότι θα γίνουμε Αμερική πίστευαν. Νόμιζαν ότι θα πάρουν mac με 100€.

• Like 5
Δημοσ.

Ας βάλουν 100αρι κανα πσ4 και τα ξαναλεμε

Εγώ λέω να τα χαρίσουν.

Αυτά δεν γίνονται π λες.

Άντε στα 199€ και πάλι θα κάνει χαμό ο κόσμος. Δεν χρειάζεται να πέσουν κ έξω και να τα δώσουν στο κόστος.

• Like 4
Δημοσ.

Μα αυτά δε γίνονται ούτε στην Αμερική ούτε πουθενά. Σε ότι βίντεο βλέπω πάντα είναι κάτι τηλεοράσεις Vizio,Polaroid και κάτι τοστιέρες κλπ για τις οποίες γίνεται ο χαμός.

Ειδικά για προϊόντα Apple αυτά δε πρόκειται ποτέ να τα δει κανείς σε ευτελιστική τιμή διότι είναι πολιτική της εταιρείας να μην κάνει τέτοιου είδους προσφορές. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...