ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχει και αν ναι, πέρα απο δευτερευοντες παραμετρους αισθητικής, όγκου, χρονοδιακοπτων, μνήμες , φτιάχνει τον ίδιο καφε με τις ακριβότερες;
idomeneas7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δευτερεύουσες. Παλιότερα το Media Markt ειχε μόνιμα άτομο που σου έφτιαχνε ο,τι καφε θες σε τετοιες για να δοκιμασεις, αν εχει ακομα πήγαινε δοκίμασε και δες.
paylidis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Oi nespresso γενικα ειτε φθηνες ειτε ακριβες ιδιο καφε κανουν... κατα καιρους βγαινουν και στα 50€ 1
zio10 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Nespresso στο skroutz έχει πάντα γύρω στο πενηντάρικο νομίζω. Το καλό είναι ότι βρίσκεις πολλές συμβατές εύκολα σε σούπερ μάρκετ, όπως και για tassimo. Ενώ για illy και dolce gusto δεν βρίσκεις το ίδιο εύκολα. Δεν κατάλαβα τι εννοείς συμβατή με όλες τις μάρκες, να βρίσκεις ποικιλία σε κάψουλες ή να παίρνει όλους τους τύπους κάψουλας; Το δεύτερο δεν υπάρχει! Oi nespresso γενικα ειτε φθηνες ειτε ακριβες ιδιο καφε κανουν... κατα καιρους βγαινουν και στα 50€ Νομίζω αυτό ισχύει και στις άλλες. Πχ dolce gusto.
randomcat Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Διάβασα "καψουροεσπρεσιέρα" στην αρχή... 2
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δευτερεύουσες. Παλιότερα το Media Markt ειχε μόνιμα άτομο που σου έφτιαχνε ο,τι καφε θες σε τετοιες για να δοκιμασεις, αν εχει ακομα πήγαινε δοκίμασε και δες. την τελευταια φορα που πηγα π.Κ. (προ κρισεως) οι κραχτες ητανε ξεκαθαρη μετεγγραφη απο new day,έριξα μαύρη πέτρα πίσω Nespresso στο skroutz έχει πάντα γύρω στο πενηντάρικο νομίζω. Το καλό είναι ότι βρίσκεις πολλές συμβατές εύκολα σε σούπερ μάρκετ, όπως και για tassimo. Ενώ για illy και dolce gusto δεν βρίσκεις το ίδιο εύκολα. Δεν κατάλαβα τι εννοείς συμβατή με όλες τις μάρκες, να βρίσκεις ποικιλία σε κάψουλες ή να παίρνει όλους τους τύπους κάψουλας; Το δεύτερο δεν υπάρχει! Νομίζω αυτό ισχύει και στις άλλες. Πχ dolce gusto. ναι βασικα αυτη ητανε η απορια μου, δλδ π.χ. αν παρω νεσπρεσσο αποκλειω να πινω Illy καφε και το αντιστροφοαντιθετοαναποδο και ολες οι νεσπρεσσο της ομωνυμης εταιριας φτιαχνουνε ιδιο καφε, αλλα σαν γευση καμια σχεση οι μαρκες μεταξυ τους, απ οσο διαβασα παει γευστικα 1.illy με κοστος 0.55-0.60 2.νεσπρεσσο με 0.40-0.50 3.λιντλ με κοστος ανεκτιμητο για λιντλοφανς κλπ σωστα; Διάβασα "καψουροεσπρεσιέρα" στην αρχή... υπο μια εννοια εχεις δικιο, διοτι θα χρησιμοποιηθει ευρεως για κερασμα καφε σε υποψιασμενες και ατακτες κυριες (και αν δεν σου αρεσει ο καφες, ντυνεσαι παραγγελνουμε εναν αξιοπρεπη απεξω και φευγεις)
zio10 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 την τελευταια φορα που πηγα π.Κ. (προ κρισεως) οι κραχτες ητανε ξεκαθαρη μετεγγραφη απο new day,έριξα μαύρη πέτρα πίσω ναι βασικα αυτη ητανε η απορια μου, δλδ π.χ. αν παρω νεσπρεσσο αποκλειω να πινω Illy καφε και το αντιστροφοαντιθετοαναποδο και ολες οι νεσπρεσσο της ομωνυμης εταιριας φτιαχνουνε ιδιο καφε, αλλα σαν γευση καμια σχεση οι μαρκες μεταξυ τους, απ οσο διαβασα παει γευστικα 1.illy με κοστος 0.55-0.60 2.νεσπρεσσο με 0.40-0.50 3.λιντλ με κοστος ανεκτιμητο για λιντλοφανς κλπ σωστα; Για κάθε τύπο μηχανής έχει αρκετές ποικιλίες οπότε θα βρεις κάτι να σου αρέσει σίγουρα. Μόνο στην illy δεν έχεις πολλές επιλογές αν δεν κάνω λάθος. Δεν μπορείς όμως να πάρεις nespresso μηχανή πχ και να βάζεις κάψουλες που είναι για tassimo. Για μένα τον καλύτερο καφέ τον βγάζουν οι illy αλλά το κόστος της κάψουλας είναι σχεδόν διπλάσιο από τις άλλες μηχανές. Εγώ χρησιμοποιώ dolce gusto και το θεωρώ καλό vfm συνολικά.
teddy71 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Διάβασα "καψουροεσπρεσιέρα" στην αρχή... Ερωτιαρη!!!!!! Μιας και αναφερθηκε η tassimo , γνωριζει κανεις αν κυκλοφορουν τιποτα συμβατες??? Ειχα ψαξει στο ιντερνετ, παλια βεβαια και δεν ειχα βρει κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα