karlito13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα αν μου στείλουν χρήματα από Πειραιώς σε Πειραιώς υπάρχει η κράτηση των 4 ευρώ;είδα πως πάνω από 15 ευρώ έχει 4 ευρώ κράτηση.
zourman1981 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 εχθες μου στειλανε 80 ευρω απο εθνικη σε περαιως μεσω iris payments και δεν ειχε καθολου προμηθεια
Sheogorath Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα αν μου στείλουν χρήματα από Πειραιώς σε Πειραιώς υπάρχει η κράτηση των 4 ευρώ;είδα πως πάνω από 15 ευρώ έχει 4 ευρώ κράτηση. Καλημέρα, στην ίδια τράπεζα, δεν πιστεύω να έχει προμήθεια. Δεν έχω δει καμία φορά δηλαδή.
dpolal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Aπό Πειραιώς σε Πειραιώς και γενικά εντός της ίδιας τράπεζας είναι μεταφορά χρημάτων από έναν λογαριασμό σε έναν άλλον και δεν έχει έξοδα αν γίνει μέσω ebanking.
karlito13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Στο site της γράφει 4 ευρώ προμήθεια άνω των 15 ευρώ Γιαυτο ρωτάω.
KiriosD Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μην είναι χρέωση από γκισέ αυτό το 4ευρω; δηλαδη αν ειναι να πας να περιμενεις ουρα για να στειλεις 15 ευρω, σου αξιζει να πληρωσεις και το 4ευρω για τον χαρακτηρα σου
xp-user Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Εθνικη που εχω εγω οταν στελνω σε Εθνικη ειναι 0 προμηθεια Οταν μου στελνουν απο Πειραιως ειναι 4 γιουργια
dpolal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Στο site της γράφει 4 ευρώ προμήθεια άνω των 15 ευρώ Γιαυτο ρωτάω. Kαι ξαναλέω, τα έξοδα που κοιτάς αφορούν εμβάσματα είτε σε άλλη τράπεζα, είτε στο εξωτερικό. Μεταοφρές σε λογαριασμούς εντός της ίδιας τράπεζας καμμία δεν χρεώνει έξοδα από όσο ξέρω. http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/e-banking/winbank-find-service-wizard?wizID=3
tarantules Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 εχθες μου στειλανε 80 ευρω απο εθνικη σε περαιως μεσω iris payments και δεν ειχε καθολου προμηθεια Μπήκα στο web banking της Πειραιώς και λέει οτι πρέπει να κάνεις εγγραφή στην υπηρεσία.Έχει κάποιο κόστος ή είναι δωρεάν;
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Κατα αρχήν "εμβάσματα" λέμε το πόσον που έρχεται απο άλλο τραπεζικό ίδρυμα και έχει 4ευρω χρέωση για αυτον που παραλαμβάνει και 1 ευρώ για αυτον που στέλνει, στην ίδια τράπεζα λέγετε κατάθεση και δεν έχει καμία χρέωση ουτε για αυτον που καταθέτει ουτε για αυτον που παραλαμβάνει, ειτε αυτο γίνεται ηλεκτρονικά ειτε απο το ταμείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα