Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα αν μου στείλουν χρήματα από Πειραιώς σε Πειραιώς υπάρχει η κράτηση των 4 ευρώ;είδα πως πάνω από 15 ευρώ έχει 4 ευρώ κράτηση.

Δημοσ.

Καλημέρα αν μου στείλουν χρήματα από Πειραιώς σε Πειραιώς υπάρχει η κράτηση των 4 ευρώ;είδα πως πάνω από 15 ευρώ έχει 4 ευρώ κράτηση.

Καλημέρα, στην ίδια τράπεζα, δεν πιστεύω να έχει προμήθεια.

Δεν έχω δει καμία φορά δηλαδή.

Δημοσ.

Aπό Πειραιώς σε Πειραιώς και γενικά εντός της ίδιας τράπεζας είναι μεταφορά χρημάτων από έναν λογαριασμό σε έναν άλλον και δεν έχει έξοδα αν γίνει μέσω ebanking.

Δημοσ.

Μην είναι χρέωση από γκισέ αυτό το 4ευρω;

δηλαδη αν ειναι να πας να περιμενεις ουρα για να στειλεις 15 ευρω, σου αξιζει να πληρωσεις και το 4ευρω για τον χαρακτηρα σου

Δημοσ.

Εθνικη που εχω εγω οταν στελνω σε Εθνικη ειναι 0 προμηθεια Οταν μου στελνουν απο Πειραιως ειναι 4 γιουργια :-D

Δημοσ.

Στο site της γράφει 4 ευρώ προμήθεια άνω των 15 ευρώ Γιαυτο ρωτάω.

Kαι ξαναλέω, τα έξοδα που κοιτάς αφορούν εμβάσματα είτε σε άλλη τράπεζα, είτε στο εξωτερικό.

Μεταοφρές σε λογαριασμούς εντός της ίδιας τράπεζας καμμία δεν χρεώνει έξοδα από όσο ξέρω.

http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/e-banking/winbank-find-service-wizard?wizID=3

Δημοσ.

εχθες μου στειλανε 80 ευρω απο εθνικη σε περαιως μεσω iris payments και δεν ειχε καθολου προμηθεια

Μπήκα στο web banking της Πειραιώς και λέει οτι πρέπει να κάνεις εγγραφή στην υπηρεσία.Έχει κάποιο κόστος ή είναι δωρεάν;

Δημοσ.

Κατα αρχήν "εμβάσματα" λέμε το πόσον που έρχεται απο άλλο τραπεζικό ίδρυμα και έχει 4ευρω χρέωση για αυτον που παραλαμβάνει και 1 ευρώ για αυτον που στέλνει, στην ίδια τράπεζα λέγετε κατάθεση και δεν έχει καμία χρέωση ουτε για αυτον που καταθέτει ουτε για αυτον που παραλαμβάνει, ειτε αυτο γίνεται ηλεκτρονικά ειτε απο το ταμείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...