Προς το περιεχόμενο

Νέος κoντινός εξωπλανήτης “εξαιρετικός στόχος" για την αναζήτηση ζωής


deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το internet και ένα σωρό άλλα πράγματα ξεκίνησε από "βλακώδεις ενασχολήσεις", το ότι το φτωχό μυαλό σου αδυνατεί να κατανοήσει κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι αυτά είναι και άχρηστα.

 

Για τα περί "μας κρύβουν κάτι", ο πρώτος που θ' ανακοινώσει το οτιδήποτε θα μείνει για πάντα στην Ιστορία οπότε σίγουρα δεν σου κρύβουν κάτι.

Επιπλέον, για να μπορέσει να έρθει κάποιος εξωγήινος στην Γη χρειάζεται τεχνολογία που ούτε καν μπορούμε να την φανταστούμε ακόμα. Το να τον πιάσουμε κορόιδο και να τον κρύψουμε σε καμία Area 51 είναι το αντίστοιχο με το να πάει Αμερικανικό αεροπλανοφόρο στην Μύκονο και οι μυκονιάτες να το καταλάβουν και να τους πιάσουν όλους αιχμαλώτους. Και από πάνω, κανένας να μην πάρει χαμπάρι τίποτα.

 

Και για το πρώτο μέρος με βρίσκεις σύμφωνο, κρίμα.

 

To θεωρεις εξυπναδα δηλ να ψαχνεις πλανητες στου διαολου την μανα..γιατι εδω γυρω δεν βρηκαμε κανεναν...που να εχει καταλληλες συνθηκες για τι ?για να κατοικησουμε?για να δουμε αν θα βρουμε μορφη ζωης εκει περα?

Αντε και βρηκαμε τις συνθηκες και εναν γυμνοσαλιαγκα να κοβει βολτες..και ?Εχουμε τα μεσα να παμε?Εντος των πλαισιων της δικης μας ζωης?Γιατι αν ειναι να στειλουμε ενα διαστημοπλοιο και να φτασει σε 10χιλιαδες χρονια..ειναι ακυρο τελειως..

Αρα μην συγκρινεις το ιντερνετ..με την βλακεια να μελεταμε πλανητες στην αλλη ακρη του γαλαξια...ναι θα μαθουμε πραγματα..αλλα απο μακρυα...

Το φτωχο μου μυαλο κανει σκεψεις που δεν κανει το δικο σου..οτι μας δουλευουν ψιλο γαζι...

 

Ο 1ος που θα ανακοινωσει το οτιδηποτε θα βρεθει σε χαντακι (πριν ανακοινωσει το οτιδηποτε) μαζι με ολο του το σοι...ή στην καλυτερη θα τον βγαλουν τρελο αυτον και ολο του το σοι , γεννημενο και αγεννητο σοι.Τους λογους τους ανελυσα στο προηγουμενο ποστ.

Εκει εξω υπαρχουν (υποθετω παντα) διαφορων ειδων εξωγηινων .Και αυτοι που ειναι στην μοιρα την δικη μας..και αλλοι που μετα απο κατι χιλιαδες το λιγοτερο χρονια εξελιξης μπορουν και κοβουν βολτες , και μελετανε τα αλλα ειδη και τους κοβει λιγο παραπανω απο το να κανουν μαλακιες και να μπλεκουν στις υποθεσεις κατωτερων οντων..οχι πως δεν το κανανε στο παρελθον..αλλα λεμε τωρα...

Αυτο το 2ο ειδος εξωγηινων σιγουρα θα χουν βρει τροπο να κοβουν βολτες... γ ρ η γ ο ρ α και σιγουρα οχι με πυραυλακια σαν τα δικα μας.Μην αποκλειουμε τιποτα...ας ελπισουμε να ζησουμε τιποτα τετοιες καταστασεις να ξεστραβωθουμε λιγο.

 

Οσο για το τι εγινε στην Αρεα 51 , αστο για αλλη ωρα..θα πλατιασουμε...σιγουρα με τις μαλακιες που μας εχουν ταισει πιο ευκολο ειναι πλεον να σε βγαζουν τρελο με το να μην κανουν απολυτως τιποτα (οι εμπλεκομενες κυβερνησεις) παρα να ασχοληθουν με τον καθενα που λεει οτι ειδε εξωγηινο , διαστημοπλοιο κλπ...αφηστε τους να ξεφτιλιζονται μονοι τους..σκεφτονται..αφου εχουμε πεισει τους παντες οτι το να πιστευεις σε εξωγηινους ειναι σαν να πιστευεις στους αιωρουμενους ροζ ελεφαντες..

 

Μια χαρα δουλευει το κολπο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...