Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα αν μπορει να μου προτεινει καποιος ακουστικα για μουσικη rock και ηλεκτρονικη γυρω στα 50-60 ευρω και αν μπορει να μου πει και ποια η διαφορα των over ear με τα on ear.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μαλλον δεν το διατυπωσα καλα εννοω την ακουστικη διαφορα και μιας και ειναι η πρωτη φορα που θα αγορασω ακουστικα κεφαλης και οχι ψειρες που ειχα μεχρι τωρα θα το εκτιμουσα αν μπορει καποιος να μου προτεινει κατι πιο συγκεκριμενο.. Αν σε περιπτωση χρειαστει να δωσω κατι παραπανω για να παρω κατι αξιολογο θα δωσω μεχρι και 80Ε..

Δημοσ.

http://www.rtings.com/headphones

http://www.rtings.com/headphones/reviews

Από εδώ και στο εξής θα παραπέμπω στο πληρέστερο μέχρι στιγμής site αξιολόγησης ακουστικών. Με αντικειμενικές μετρήσεις που σχετίζονται άμεσα με την υποκειμενική ποιότητα συνοδεία περιεκτικών περιγραφών της υποκειμενικής ποιότητας.

Αρχικά έκαναν review μόνο για τα ακριβά hi fi μοντέλα, αλλά τώρα τελευταία ασχολούνται και με τα gaming.

 

Τα steelseries siberia 200 φαίνονται πολύ τίμια για τα λεφτά που θες. Όπως επίσης και τα logitech G430. Σε κάθε περίπτωση μείνε μακριά από σχεδόν οτιδήποτε Razer.

 

Τα on ear δεν έχουν κάποια διαφορά ποιότητας σε σχέση με τα over ear(είναι θέμα μοντέλου η ποιότητα), απλά είναι σπανιότερα, γιατί τα over ear προσφέρουν συνήθως καλύτερη άνεση. Η καίρια ερώτηση είναι πόσο αλλάζει η εμπειρία ανάμεσα σε ανοικτό και κλειστό ακουστικό. Εκεί υπάρχουν σημαντικές διαφορές τις οποίες οι κάτοχοι κλειστών δυσκολεύονται να πιστέψουν αν δεν ακούσουν πρώτα. Πάντως σε φθηνά σετ για κάποιον που δίνει έμφαση στο μπάσο και τη μουσική κυρίως είναι καλύτερα τα κλειστά.

Δημοσ.

Μαλλον δεν το διατυπωσα καλα εννοω την ακουστικη διαφορα και μιας και ειναι η πρωτη φορα που θα αγορασω ακουστικα κεφαλης και οχι ψειρες που ειχα μεχρι τωρα θα το εκτιμουσα αν μπορει καποιος να μου προτεινει κατι πιο συγκεκριμενο.. Αν σε περιπτωση χρειαστει να δωσω κατι παραπανω για να παρω κατι αξιολογο θα δωσω μεχρι και 80Ε..

Κλειστό

https://www.skroutz.gr/s/423178/Sennheiser-HD-449.html

https://www.headphone.com/products/sennheiser-hd-449

 

Μισάνοιχτο (semi-open) κλασικό μοντέλο, σιγουριά.

https://www.skroutz.gr/s/2740770/AKG-K-240-Studio.html

https://medium.com/@Xander51/akg-k240-studio-headphones-review-a-quirky-analytical-studio-classic-e55ef1af45b1

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια θα παραγειλω τα senheiser και μολις ερθουν θα γραψω εντυπωσεις. Να ειστε καλα, καλη συνεχεια..

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα,αλλά επειδή ασχολούμαι με το θέμα εδώ και χρόνια, θέλω να έχεις υπ όψιν σου και το θέμα της πηγης. Δηλ από ποιο μέσο ακούς μουσική (κινητό, mp3 player, ενισχυτή) εαν αυτό το μέσο είναι hi fi ή high resolution καθώς επίσης και σε τι μορφή είναι το τραγούδι πχ mp3, flac κλπ.

Σου τα λέω αυτά γιατί εάν ακούσεις ενα κομμάτι που είναι mp3 στα 128 απο κινητό, τότε δεν πρόκειται να δεις διαφορά με οποιονδήποτε ακουστικά και αν έχεις ή έστω πολύ μικρή διαφορα μεταξύ φθηνών και ακριβών.

Στο χώρο της ακουστικής και του hi fi όλα είναι σχετικά. Εάν δεν είναι όλα υψηλού επιπέδου (εννοώ το μέσο, την ψηφιακή μορφή και τα ακουστικά) τότε και το αποτέλεσμα θα είναι αναλογο.

Επειδή έχεις καταλήξει στα Sennheiser τα οποία θεωρώ αξιόλογα ακουστικά, εαν δεν έχεις και το κατάλληλο μέσο υψηλής ποιότητας, αλλά και ψηφιακή μορφή του κομματιού losseless , τότε πάνε τζάμπα τα χρήματα που έδωσες γιατί δεν θα δεις διαφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...