Προς το περιεχόμενο

Opera 64 bit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο και αν ψάχνω δε μπορώ να βρω 64μπιτη έκδοση του Opera. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ή να μη μπορώ να τη βρω στο επίσημο site;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

For the record, το stub της opera (εκεινο το μικρο προγραμματακι που πλασαρεται σαν installer αλλα δεν ειναι επειδη δεν κανει εγκατασταση κατι αλλα κατεβαζει τον κανονικο installer απο το ιντερνετ και τον τρεχει) ελεγχει αν το συστημα ειναι 32αρι ή 64αρι και κατεβαζει αναλογα.

Δημοσ.

For the record, το stub της opera (εκεινο το μικρο προγραμματακι που πλασαρεται σαν installer αλλα δεν ειναι επειδη δεν κανει εγκατασταση κατι αλλα κατεβαζει τον κανονικο installer απο το ιντερνετ και τον τρεχει) ελεγχει αν το συστημα ειναι 32αρι ή 64αρι και κατεβαζει αναλογα.

Σε 2 64αρια συστήματα που έχω στο σπίτι, κατέβασε την 32bit πάντως.

Δημοσ.

Screenshot απο τις επιλογες του stub της σημερινης stable (49) που δειχνει οτι θα κανει την εγκατασταση μεσα στο σκετο program files και οχι στο program files x86 που πανε οι 32αρες εφαρμογες σε 64αρι λειτουργιικο. Προφανως ειμαι σε 64αρι λειτουργικο.

---edit

Και ενα ακομα απο τον task manager που λεει opera σκετο και οχι opera*32 που θα ελεγε αν ηταν 32αρα εφαρμογη.

post-124002-0-69370500-1514454791_thumb.jpg

post-124002-0-51464100-1514455239_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε εμένα ακόμη και την χ64 από το ftp, στον χ86 φάκελο έχει προεπιλογή. Ίσως επειδή τον έχω 2-3 χρόνια και έπαιρνε εκεί τις αναβαθμίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...