Alejandro Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Όσο και αν ψάχνω δε μπορώ να βρω 64μπιτη έκδοση του Opera. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ή να μη μπορώ να τη βρω στο επίσημο site;
Alejandro Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Εδώ ότι βρεις. Thanks mate! Τελικά υπάρχει (ftp://ftp.opera.com/pub/opera/desktop/49.0.2725.64/win/) απλά την έχουν καλά κρυμμένη και για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν την εμφανίζουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους.
jim_p Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 For the record, το stub της opera (εκεινο το μικρο προγραμματακι που πλασαρεται σαν installer αλλα δεν ειναι επειδη δεν κανει εγκατασταση κατι αλλα κατεβαζει τον κανονικο installer απο το ιντερνετ και τον τρεχει) ελεγχει αν το συστημα ειναι 32αρι ή 64αρι και κατεβαζει αναλογα.
Alejandro Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 For the record, το stub της opera (εκεινο το μικρο προγραμματακι που πλασαρεται σαν installer αλλα δεν ειναι επειδη δεν κανει εγκατασταση κατι αλλα κατεβαζει τον κανονικο installer απο το ιντερνετ και τον τρεχει) ελεγχει αν το συστημα ειναι 32αρι ή 64αρι και κατεβαζει αναλογα. Σε 2 64αρια συστήματα που έχω στο σπίτι, κατέβασε την 32bit πάντως.
jim_p Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Screenshot απο τις επιλογες του stub της σημερινης stable (49) που δειχνει οτι θα κανει την εγκατασταση μεσα στο σκετο program files και οχι στο program files x86 που πανε οι 32αρες εφαρμογες σε 64αρι λειτουργιικο. Προφανως ειμαι σε 64αρι λειτουργικο. ---edit Και ενα ακομα απο τον task manager που λεει opera σκετο και οχι opera*32 που θα ελεγε αν ηταν 32αρα εφαρμογη.
Alejandro Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Σε εμένα ακόμη και την χ64 από το ftp, στον χ86 φάκελο έχει προεπιλογή. Ίσως επειδή τον έχω 2-3 χρόνια και έπαιρνε εκεί τις αναβαθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα