Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά υπάρχουν πολύ τραγικότερα ζητήματα στο ελληνικό fb αλλά αυτό το πράγμα σε κάθε διαγωνισμό που ρωτάνε κάτι (συνήθως απίστευτα απλό ) και γράφει ένας μια μπούρδα όπου δίνει μεν τη σωστή απάντηση αλλά προσθέτει και ζουμιά του τύπου " Ένα φανταστικό δώρο, σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνετε κλπ κλπ " (λες και αντί για κλήρωση θα το δώσουν σε όποιον τους γλύψει πιο πολύ)  και στη συνέχεια αλλά χίλια άτομα πάνε και κάνουν copy paste ακριβώς την ίδια γελοία απάντηση χωρίς να αλλάξουν ούτε λέξη.

Τι μόδα είναι αυτή ; 

• Like 1
Δημοσ.

Το καλύτερο είναι όταν το κάνουν σε ψεύτικους διαγωνισμούς.

'Η ένα τέλειο που είδα πρόσφατα, βάζει η Mothercare έναν ψεύτικο διαγωνισμό για να ενημερώσει ότι δεν έχει σχέση με την σελίδα τους. Από κάτω είναι τίγκα στα σχόλια - συμμετοχές.

• Like 7
Δημοσ.

Καλά στο μπλα μπλα είμαστε, τα περισσότερα είναι ανούσια και με την απουσία του official offtopic και των σύντομων ερωτήσεων δεν έχουμε κάπου να ξεδώσουμε.

'Η ένα τέλειο που είδα πρόσφατα, βάζει η Mothercare έναν ψεύτικο διαγωνισμό για να ενημερώσει ότι δεν έχει σχέση με την σελίδα τους. Από κάτω είναι τίγκα στα σχόλια - συμμετοχές.

Χαχα θεϊκό.... Πραγματικά ο μέσος Έλληνας στα social media είναι εγκεφαλικά νεκρός... και έχει δικαίωμα ψήφου προφανώς....

Να μη πω για πόσο μηνύματα μου έρχονται από άτομα για τις δωροεπιταγές 300 ευρώ μία του lidl μία του ΑΒ και του Σκλαβενίτη.

• Like 4
Δημοσ.

το κάνω και εγώ αυτό απλά για μην χάνω χρόνο. παίρνω συμμετοχή σε καμιά 10αρια+ διαγωνισμούς την μέρα οπότε σίγα μη κάτσω να γράφω και ξεχωριστό σχόλιο στο καθένα.

Δημοσ.

Δοκίμασες απλά να κάνεις hide το activity από τις συγκεκριμένες σελίδες ;

Αν πάλι σε σπαμάρει το news feed από κάποιες επαφές σου, πολύ απλά σβήστους ή κάνε unfollow το activity σου

problem solved :P

Δημοσ.

Αηκιου ραδικιου.

ΓΙΑΤΙ ρε γμτ ο κοσμος ειναι τοσο χαζος; :cry:

Που παμε Νικο Τσιαμκτσικα;

• Like 2
Δημοσ.

Δοκίμασες απλά να κάνεις hide το activity από τις συγκεκριμένες σελίδες ;

Αν πάλι σε σπαμάρει το news feed από κάποιες επαφές σου, πολύ απλά σβήστους ή κάνε unfollow το activity σου

problem solved :P

Μα δεν είπα ότι με ενοχλεί , αντιθέτως ρίχνω γέλιο απλά δε μπορώ να το εξηγήσω σαν φαινόμενο διότι θυμάμαι και παλιά διαγωνισμούς στο fb και δε γινόταν αυτό το πράγμα με τα καρμπόν γλοιώδη σχόλια που γίνεται πλέον.

το κάνω και εγώ αυτό απλά για μην χάνω χρόνο. παίρνω συμμετοχή σε καμιά 10αρια+ διαγωνισμούς την μέρα οπότε σίγα μη κάτσω να γράφω και ξεχωριστό σχόλιο στο καθένα.

Καλά ρε φίλε πόση ώρα παραπάνω θα σου πάρει να γράψεις απλά την απάντηση που είναι μονολεκτική συνήθως από το να κάνεις copy paste κάτι που έγραψε κάποιος άλλος και έχει βάλει χίλιες σάλτσες μέσα (χωρίς κανένα λόγο) ή ακόμα χειρότερα σε διαγωνισμούς που ζητάνε να γράψεις μια εμπειρία σου κλπ πας και γράφεις την ιστορία κάποιου άλλου ; Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...