Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειπε κανεις οτι τα λουκια δεν ειναι κοινοχρηστα.Αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει να το δεις ειρηνικα και ηρεμα.Για να βγαζει νερα απο το σιφωνι τις βεραντας οταν βρεχει, μπορει να ειναι καπου εκει βουλωμενο.Το κοιτατε με ενα υδραυλικο ηρεμα και ωραια.

λες να χω όρεξη να μαλώνω ή για να κάνω καταγγελίες και δεν έχω να ασχοληθώ με κάτι άλλο? έχω ζητήσει όμορφα και ευγενικά άπειρες φορές να φτιαχτούν αλλά δεν γίνεται τπτ δεν μου αφήνει άλλη επιλογή ... εσύ δηλ τι θα κάνες στην θέση μου αν έβλεπες την οικογένεια σου να υποφέρει?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είσαι λάθος για την πιστοποίηση καλώς ή κακώς οι Έλληνες αν δεν χαλάσει κάτι δεν τι φτιάχνουν

Όταν έχω οικοδομες χωρίς αντίκρισμα τότε είναι επικίνδυνο γιατί έτσι και σπάσει η πόρτα θα ανοίξει ακόμα και εν κίνηση, άσχετα που θα κόψει από άλλο ασφαλιστικό ο χρόνος ως που να κόψει ειν αρκετό για να γίνει ατύχημα

Όταν λες στο διαχειριστή ξες πρέπει να αλλαχτεί αλλά σε γράφει τότε μόνο όταν τον υποχρεώσεις μέσω ελέγχου θα το φτιάξει, αλλιώς ακόμα και με σπασμένη κλειδαριά να μπορούσε να τι δουλέψουν οι περισσότεροι θα το έκαναν

Όσο για το θόρυβο μπορεί να είναι ένα σωρό πράγματα εκτός από το κινητήρα

Mα εαν δεν χαλασει κατι γιατι να το φτιαξουν.Ασε που αρκετοι  επαγγελμα σου, ειναι σουπερ λαμογια.Σε μικρες επαρχιακες πολεις κανανε συντεχνια-καρτελ με φυξ τιμες και χρεωνανε σε καιρους  που βοσκανε παχιες αγελαδες τρελα πραγματα.Λιγοι συντηρητες, με αρκετα ασανσερ, κλειστο επαγγελμα και κανενας δεν εμπαινε στις δουλειες του αλλου.Ανυπαρκτες βλαβες-εχτραδακια που δεν μπορουσε να ελενξει κανενας.Ολα στο ονομα τις ασφαλειας.Τσιμπαγανε τα 100ρικακια και βαλε.Ενα ρελε δηθεν καμμενο, ενα ροδακι.Κατι απο εδω κατι απο εκει.30-40 ασανσερ να ειχε το λιγοτερο καποιος, αντε γεια μεροκαματακι τρελο.

Ενα απο τους ανελκυστηρες που επεσε στην περιοχη μου ηταν λογο του οτι ειχε μπει υπερβαρο.Εγφαφε 3 ατομα χωρις να αναφερει κιλα(75 κιλα το ατομο οριζει το βασιλικο διαταγμα) με αποτελεσμα να ξεκινησει και μετα απο λιγο να κανει ελευθερη πτωση.Αν ομως ηταν πιστοποιημενος,μολις εμπαινε υπερβαρο θα αναβε το αντιστοιχο led,θα ηχουσε ενα κουδουνι και ο ανελκυστηρας δεν θα ξεκινουσε.Ετσι γινεται στον δικο μας που ειναι πιστοποιημενος.

Και στην πολυκατοικια που ειμαι διαχειριστης εκανε θορυβο ο ανελκυστηρας,μετα την τοποθετηση του inverter εγινε τελειως αθορυβος συν το γεγονος οτι δεν καταλαβαινεις οτι κινειται οταν εισαι εντος του θαλαμου.Το σημαντικοτερο ειναι οτι τοποθετησαμε απεγκλωβιστικο και σωθηκαμε απο τις διακοπες ρευματος,καθως δεν ειναι αναγκη να καλουμε πλεον την πυροσβεστικη.Στα θετικα της πιστοποιησης ειναι και η προσθηκη θυρων τυπου bus,τα υποπλαισιο αρπαγης,η προσθηκη της ποδιας του θαλαμου,η καλυψη της τροχαλιας και των συρματοχοινων κτλ

Οσο αφορα τις αποδειξεις υπαρχουν δυστυχως ορισμενοι που κλεβουν οπως με υπερκοστολογηση εργασιων για να παρουν μιζα ειτε ακομα και με εικονικες εργασιες πχ υδραλικες,ηλεκτρολογικες.Προς το παρον στην πολυκατοικια που ειμαι διαχειριστης ευτυχως δεν εχουμε κανενα προβλημα με τα κοινοχρηστα.Καθε φορα που βγαζω τα κοινοχρηστα αναρτω φωτοτυπιες ολων των αποδειξεων στον πινακα ανακοινωσεων και σε καθε ενοικο δινω ειδοποιητηριο με αναλυση ολων των εργασιων.Σε καθε παραλαβη πετρελαιου,καθως και στην χρεωση του καμμενου πετρελαιου παντα καλω 2-3 ενοικους να ειναι παρων,κοβω ΦΠΑ σε ολες τις αποδειξεις,το σημαντικοτερο ολα τα χρονια που ειμαι διαχειριστης ειμαι αμισθος,ολα στο φως δηλαδη και πληρη διαφανεια και ετσι ολοι ειναι ευχαριστημενοι,δεν υπαρχει η παραμικρη σκια στην διαχειριση και ετσι δεν εχω προβληματα στην εισπραξη.

Εαν θελει ο διαχειριστης να κλεψει, κλεβει και με την νομιμη αποδειξη. Υπερκοστολογει σε συννενοηση με το εκαστοτε επισκευαστη(υδραυλικο-ηλεκτρολογο-ασανσερα). και εαν  θελει ο κακοπληρωτης-λαμογιο, ιδιοκτητης-ενοικιαστης, δεν πληρωνει και με την νομιμη αποδειξη.Τρεχεις με αγωγες μετα και αστα να πανε.

• Moderators
Δημοσ.

toyo73

Για την ασφάλεια όσων μπαίνουν μέσα να φτιαχτεί, ναι δεν είπα ότι δεν έχει και απατεώνες

Δεν μιλάω να αλλάξει μπουτινιεριες η θάλαμο που είναι κυρίως αισθητικές αλλαγές

αλλά πράγματα που λόγο παλαιότητας είναι επικυνδινα, άλλοι νόμοι πριν 30 χρόνια άλλοι τώρα, άμα εσένα δεν σε ενδιαφέρει η ασφάλεια σου πρόβλημα σου εγώ όμως δεν μπορώ να κρατάω σε λειτουργία παρταλια ασανσέρ που μπορούν να σκοτώσουν κόσμο

Δημοσ.

Δεν καταλαβες.Ο θορυβος μπορει να ειναι κατι απλο.Ενα ρουλεμαν, η επισκευη μηχανης με κοστος μικρο.Σε ενος φιλου, κατεβασε ο ασανσερας το μοτερ το επισκευασε σε ρεκτιφιε-τορνο με κοστος κατω απο 500 ευρω και τωρα δε ακουγεται τιποτα απολυτως,Ενω πριν εκανε σαν αεροπλανο σε απογειωση.Και φυσικα να λεει ο ασανσερας την αληθεια και οχι να επισκευαζεται μια μηχανη με αστειο κοστος και να ζηταει αλλαγη κινητηρα-πινακα  με κοστος 7.500χιλιαρικα.Ειδικα οταν σε οικοδομες μενουν γεροντακια, καλοπιστα να παει η κοροιδια συνεφο.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν καταλαβες.Ο θορυβος μπορει να ειναι κατι απλο.Ενα ρουλεμαν, η επισκευη μηχανης με κοστος μικρο.Σε ενος φιλου, κατεβασε ο ασανσερας το μοτερ το επισκευασε σε ρεκτιφιε-τορνο με κοστος κατω απο 500 ευρω και τωρα δε ακουγεται τιποτα απολυτως,Ενω πριν εκανε σαν αεροπλανο σε απογειωση.Και φυσικα να λεει ο ασανσερας την αληθεια και οχι να επισκευαζεται μια μηχανη με αστειο κοστος και να ζηταει αλλαγη κινητηρα-πινακα  με κοστος 7.500χιλιαρικα.Ειδικα οταν σε οικοδομες μενουν γεροντακια, καλοπιστα να παει η κοροιδια συνεφο.

Γνωριζω πολυ καλα της επισκευες , αλλα μια επισκευη μηχανης δεν σου δινει κανεις εγγυηση οτι ειτε θα φτιαχτει η οτι σε 6 μηνες δεν θα ξανα χαλασει , δυστηχως δεν ειναι παντα τα πραγματα ασπρο και μαυρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...