Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού τέλειωσα τον στρατό τώρα τον Νοεμβριο είπα και εγώ να κοιτάξω για καμιά δουλειά. Ποια είναι κάποια καλά site ή μέθοδοι; Έχω βρει το kariera και skywalker, έκανα και μια εγγραφή στο manpower και adecco και κοιτάω αυτά καθημερινά. Είναι κανά άλλο;

Δημοσ.

Αφού τέλειωσα τον στρατό τώρα τον Νοεμβριο είπα και εγώ να κοιτάξω για καμιά δουλειά. Ποια είναι κάποια καλά site ή μέθοδοι; Έχω βρει το kariera και skywalker, έκανα και μια εγγραφή στο manpower και adecco και κοιτάω αυτά καθημερινά. Είναι κανά άλλο;

Εξαρταται για τι ψαχνεις και τι προσοντα εχεις.

Χρυση ευκαιρια, linkedin, dikailogitika, γραφεια διασυνδεσης.

Δημοσ.

Εκτός από αυτά που αναφέρθηκαν είναι και ανάλογα τι ψάχνεις. Μπορεί να βρεις κάτι και απλά κάνοντας μια βόλτα στην περιοχή ή μιλώντας με κόσμο.

Δημοσ.

Εξαρταται για τι ψαχνεις και τι προσοντα εχεις.

Χρυση ευκαιρια, linkedin, dikailogitika, γραφεια διασυνδεσης.

Τει διοικησης επιχειρησεων εχω τελειωσει και απο προσοντα τα κλασσικα proficiency και ecdl. Τιποτα ουαου δηλαδη. Για καποια θεση γραφειου εψαχνα αλλα γενικα κοιταω οτιδηποτε εχει σχεση και μπορω να κανω. 

Γραφεια διασυνδεσης οπως?

Το indeed,skywallker,αγγελιοπολης αλλά αν δεν έχεις γνωστό να σε βοηθήσει πολυ δύσκολα θα βρεις δουλεια.

Δυστυχως το εχω καταλαβει αυτο...

Δημοσ.

Τει διοικησης επιχειρησεων εχω τελειωσει και απο προσοντα τα κλασσικα proficiency και ecdl. Τιποτα ουαου δηλαδη. Για καποια θεση γραφειου εψαχνα αλλα γενικα κοιταω οτιδηποτε εχει σχεση και μπορω να κανω. 

Γραφεια διασυνδεσης όπως?

Γραφεία ευρέσεως εργασίας που έχει η κάθε σχολή. Λογικά μόνο στο ΤΕΙ που τέλειωσες μπορείς να πας, αλλά κάποια έχουν και site που ανεβάζουν δουλειές.

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να τηλεφωνήσεις σε όλους τους γνωστούς και να ρωτήσεις αν προσλαμβάνουν εκεί που δουλεύουν αυτοί.

Έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες αν σε προτείνει κάποιος.

• Like 1
Δημοσ.

Βεβαιώσου οτι το ecdl ειναι σε ισχύ (τα παλια λήγουν, τα καινούρια οχι).

πριν 2 χρονια το πηρα, νομιζω ληγει καθε 3 για ιδιωτικη χρηση και ειναι εφ' ορου ζωης για δημοσιο 

Εγώ θα πρότεινα να τηλεφωνήσεις σε όλους τους γνωστούς και να ρωτήσεις αν προσλαμβάνουν εκεί που δουλεύουν αυτοί.

Έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες αν σε προτείνει κάποιος.

Εχω μικρο κυκλο. Το προσπαθησα αλλα δεν βρηκα κατι 

Δημοσ.

πριν 2 χρονια το πηρα, νομιζω ληγει καθε 3 για ιδιωτικη χρηση και ειναι εφ' ορου ζωης για δημοσιο 

Αν το πηρες πριν απο 2 χρονια τοτε κατα πασα πιθανοτητα εχει σφραγιδα ΕΟΠΕΠ πανω του, οποτε δεν ληγει.

Δημοσ.

Να υποθεσω οτι καθε αγγελια που εχει σχεση με γραμματειακη υποστηριξη, υποδοχες κτλπα αυτοματα πανε σε γυναικες και ας μην το λενε ξεκαθαρα ετσι?

• Like 1
Δημοσ.

αφού έχεις proficiency, μπορείς να δοκιμάσεις να στείλεις βιογραφικό στην Teleperformance, έχει γραφεία σε Καλλιθέα, Μοσχάτο και Τάυρο. Ψάχνουν συνέχεια κόσμο επειδή πολλοί παραιτούνται. Θα μπορούσες να εργαστείς στα ξενόφωνα τμήματα εισερχόμενων κλήσεων στα αγγλικά για την Apple, τη Microsoft κλπ. Δίνει πολύ καλό μισθό για τα την εποχή, 820 καθαρά αλλά το

αν αντέξεις είναι ένα θέμα που θα το δεις εσύ. Κάτι ανάλογο προσφέρει και η Webhelp στα Ιλίσια για εξυπηρέτηση πχ της HP.

Υπάρχουν και άλλες ανάλογες εταιρείες για ελληνικά όπως η Oncall, η e-Value αλλά εκεί συνήθως ψάχνουν 6ωρο με 360 καθαρά.

Επίσης, επειδή έχεις το Proficiency, θα μπορούσες να ψάξεις σε τουριστικά γραφεία. Για παράδειγμα η Excite στον Άγιο Δημήτριο, κορυφαίο Tour Operator αυστραλιανό και κάποια άλλη αυστραλιανή στο Περιστέρι που μου διαφέυγει το όνομα. Απαραίτητο προσόν τα άπταιστα αγγλικά, με Proficiency ακόμα καλύτερα, Δεν χρειάζεσαι μέσο σε όλα τα παραπάνω... δοκίμασε και μας λες.

• Like 2
Δημοσ.

και κάποια άλλη αυστραλιανή στο Περιστέρι που μου διαφέυγει το όνομα. 

την θυμήθηκα, είναι η Karma Group.

Επίσης δώσε συμμετοχή στις "ημέρες καριέρας" που διοργανώνουν κάθε τόσο το kariera και το skywalker, εκεί έχεις την ευκαιρία να συναντηθείς face to face με διάφορους εργοδότες. Εννοείται οτι στις συνεντεύξεις πας ντυμένος στην τρίχα, γυαλιστερά παπούτσια, ξυρισμένος, ή με φροντισμένο μούσι και φυσικά να μην μυρίζει η αναπνοή σου. Γενικά δεν είναι εύκολα ειδικά αυτή την εποχή, αυτούς τους μήνες, αλλά στείλε βιογραφικά σε όλους τους παραπάνω,

Μεγαλύτερη πιθανότητα να βρεις δουλειά υπάρχει τον ιούλιο και αύγουστο όταν οι εταιρείες ψάχνουν απεγνωσμένα για προσωπικό αλλά λόγω καλοκαιριού δεν βρίσκουν.

Δημοσ.

1 φορα το χρόνο διοργανωνει το καριερα.γρ ημερα καριερας ? (Φετος την ανακαλυψα και πηγα πρωτη φορά :P ) αυτο που εγραψε ο τοπ δυστυχως ισχυει , μεσον δυστυχως χρειαζεααι. Η manpower και η αλλη που ειπες, κρατανε καποια προμηθεια αν σου βρούνε δουλειά?

Δημοσ.

1 φορα το χρόνο διοργανωνει το καριερα.γρ ημερα καριερας ? (Φετος την ανακαλυψα και πηγα πρωτη φορά :P ) αυτο που εγραψε ο τοπ δυστυχως ισχυει , μεσον δυστυχως χρειαζεααι. Η manpower και η αλλη που ειπες, κρατανε καποια προμηθεια αν σου βρούνε δουλειά?

Η manpower και η κάθε αντίστοιχη εταιρεία, αν ο ρόλος της είναι απλός το να διαχειριστεί την διαδικασία επιλογής, κατά κανόνα πληρώνεται εφάπαξ από τον εργοδότη οπότε δε σε ενδιαφέρει κάτι γι αυτό.

Αν δουλεύεις εσύ για την κάθε manpower/addeco κλπ και σε "νοικιάζει" σε πελάτες της, εσύ πληρώνεσαι από αυτήν οπότε το πως πληρώνεται η εταιρεία πάλι δε σε αφορά.

επίσης

Η κάθε adecco δε "σου βρίσκει δουλειά" ... δεν υπάρχει δηλαδή για να βρει δουλειά στον εργαζόμενο που θα την πλησιάσει, αλλά το ακριβώς το "αντίθετο" ... βρίσκει εργαζόμενους για τον εργοδότη που ψαχνει, αυτός είναι ο πελάτης της.

Έχει σημασία για το πως θα πρέπει να σκέφτεται κανείς αυτές τις εταιρείες και το τι μπορεί εύλογα να περιμένει από αυτές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...