Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτασε Ελλαδα 26/10/2017 και μεχρι σημερα ειναι ακομα στο τελωνειο... Το tracking λεει " Αερολιμενας Αθηνων ". Οι κινεζοι σε 10 μερες στο στελνουν Ελλαδα απο την ακρη του κοσμου και εμεις θελουμε 2 μηνες απλα για να του βαλουμε ενα αυτοκολλητο απ'εξω.

• Like 1
Δημοσ.

Και 40 μέρες μου έχει αράξει δέμα στο αεροδρόμιο, έχει τύχει να έρθει και στο καπάκι, θέμα τύχης είναι, να ανοίξουν τον σάκο που έχει το δέμα σου μέσα. 

Υπομονή, τίποτα άλλο δεν μπορείς να κάνεις  :ph34r:

Δημοσ.

Ένα δικό μου με NLPost έκατσε από τις 15 Οκτωβρίου έως 25 Νοέμβριου και τώρα με περιμένει στο ταχυδρομείο (δεν είχα την ευκαιρία να το πάρω σήμερα) την παραγγελία την έκανα στα τέλη Σεπτεμβρίου .... η Κίνα θέλει υπομονή δεν είναι για ευαίσθητους :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ένα δικό μου με NLPost έκατσε από τις 15 Οκτωβρίου έως 25 Νοέμβριου και τώρα με περιμένει στο ταχυδρομείο (δεν είχα την ευκαιρία να το πάρω σήμερα) την παραγγελία την έκανα στα τέλη Σεπτεμβρίου .... η Κίνα θέλει υπομονή δεν είναι για ευαίσθητους :-D

Τωρα γιναμε ετσι... 5 χρονια αγοραζω απο Κινα σχεδον ολα κατω απο εναν μηνα αλλιως χανονταν και refund

Δημοσ.

Τωρα γιναμε ετσι... 5 χρονια αγοραζω απο Κινα σχεδον ολα κατω απο εναν μηνα αλλιως χανονταν και refund

refund αν μπει στον δεύτερο μήνα η αποστολή απο κίνα κιόλας ... δεν υπάρχει αυτό

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω απο που ψωνιζες αλλα ebay/ aliexpress ειναι σχεδον 45 μερες η αναμενομενη παραδοση , εσυ πως καταφερνες και επερνες refund στο μηνα δεν το ξερω

Δημοσ.

Δεν ξερω απο που ψωνιζες αλλα ebay/ aliexpress ειναι σχεδον 45 μερες η αναμενομενη παραδοση , εσυ πως καταφερνες και επερνες refund στο μηνα δεν το ξερω

Ο συμφορουμίτης εννοεί πως αν ένα δέμα δεν έφτανε στο όριο του ενός μήνα, μάλλον έκανε φτερά.

Οπότε στη συνέχεια έπαιρνε refund.

Δημοσ.

εννοω οτι ολα ερχονταν λιγο πριν κλεισουν μηνα ενω οτι δεν ερχονταν καθολου refund μετα την τελευταια ημερονημια

Δημοσ.

Να ρωτήσω εδώ... Μου ήρθε μια κόλλα σιλικόνης του 1 ευρώ που είχα παραγγείλει από eBay στις 28/8/2017.

Το χαρτάκι των ΕΛΤΑ ήρθε χτες 28/11/2017 (ακριβώς 3 μήνες μετά) αλλά σαν ημερομηνία άφιξης έγραφε πάνω 3/11/2017.

Η ημερομηνία άφιξης που εννοούσε ήταν η ημερομηνία που έφτασε στο κατάστημα ΕΛΤΑ της περιοχής μου, έτσι; Όχι η ημερομηνία άφιξης στην Ελλάδα, σωστά;

Πήγα το πήρα εν τέλει σήμερα, απλά θέλω να εξακριβώσω ποιος έφταιγε για την τρελή αργοπορία.

Δημοσ.

έχει τύχει να έρθει και στο καπάκι, θέμα τύχης είναι, να ανοίξουν τον σάκο που έχει το δέμα σου μέσα. 

Είμαι σίγουρος ότι αυτό συμβαίνει πάντα όταν ένας από τους αργόμισθους έχει δικό του δέμα.

Αν αμφιβάλει κανείς θέτω το ερώτημα. Δουλεύεις εκεί και περιμένεις δέμα, τι κάνεις;

ΥΓ. Ήρθε δέμα χθες με καθυστέρηση άνω της αναμενόμενης κατά τουλάχιστον 2 εβδομάδες και είναι και το χειρότερο που μπορούσε να έρθει διότι ήταν αυτό με την πιο εξεφτελιστική τιμή που είχα από τα 4 που περιμένω και ήταν και κατά λάθος παραγγελία (αλλά με την τιμή που είχε δεν ασχολήθηκα)

40 μερες περιπου ειναι η αναμονη,fixed απο τα λατρεμενα ελτα.

Αυτό το μήνα παίζει κάτι πιο ακραίο. Είχα πάντα περίμενε γύρω στις 28 με 35 μέρες. Τώρα έχει φτάσει τις 50-55 και περίμενε.

Δημοσ.

Έχει αράξει στο τελωνείο δέμα μου 4 μήνες. Μάλιστα μου είχε κάνει το site refund και εν τέλει ήρθε και πήρα και τα λεφτά πίσω  B)

Δημοσ.

Έχει αράξει στο τελωνείο δέμα μου 4 μήνες. Μάλιστα μου είχε κάνει το site refund και εν τέλει ήρθε και πήρα και τα λεφτά πίσω  B)

Αφου το δεμα τελικα ηρθε πισω τους επεστρεψες το refund που σου εστειλαν ;

• Moderators
Δημοσ.

Αφου το δεμα τελικα ηρθε πισω τους επεστρεψες το refund που σου εστειλαν ;

Και πως θα ειναι μαγκας ελληνας μετα αν τους επιστρεψει το refund?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...