Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα. Τον τελευταίο καιρό δεν μου έρχονται τα δέματα από το Amazon.uk.

1. Δεν έχω αλλάξει διεύθυνση

2. Ο ταχυδρόμος χτυπάει κουδούνι (αυτό έκανε μέχρι τώρα δηλαδή όταν ερχόταν πακέτο) οπότε δύσκολο κάποιος να το πάρει.

3. Τσέκαρα στα ΕΛΤΑ αλλά δεν έχει έρθει κάτι

4. Ο πωλητής είναι κανονική εταιρία. Έχω αγοράσει από αυτούς στο παρελθόν (και ακριβά πράγματα) οπότε δεν νομίζω να μην τα στέλνουν

Στην εταιρία έστειλα μήνυμα και οι άνθρωποι το ξαναέστειλαν χωρίς να με χρεώσουν αλλά πάλι τίποτα. Ξέρετε αν παίζει τίποτα με τα ταχυδρομεία μας?

Δημοσ.

καλα ειναι να βαζεις εξπρες αποστολη για να ξερεις που ακριβως ειναι το δεμα ,οκ 4-5 ε διαφορα ειναι αλλα δεν σκας με το δεμα

Δημοσ.

αφού τα ΕΛΤΑ είναι τα ζώα μου αργά...περίπτωση δικιά μου εντος Ελλάδος

τρίτη έστειλα ένα δέμα για Κέρκυρα και σήμερα έφτασε Γιάννενα δλδ Κέρκυρα τα μέσα της βδομαδας το βλέπω να πάει

Δημοσ.

οταν λες δεν ερχονται εννοεις στην ημερομηνια που σου γραφει το αμαζον?εμενα η ταριφα ειναι 3-4 εβδομαδες που παιρνω βιβλια απο κει απο τους ενδιαμεσους πωλητες απλα προσεξα τωρα τελευταια τα στελνουν μεσω σουηδιας η τσεχιας ετσι γραφουν τα πακετα!!!!

Δημοσ.

Αντιγράφω το μήνημα μου σε άλλο topic σε περίπτωση που σχετίζεται με τις καθυστερήσεις που διαπιστώνει ο ts, καθώς και αυτό αφορά αποστολή από Αγγλία:

"παραγγελία photobook από Huggler που απεστάλλει στις 20 Σεπτεμβρίου έφτασε τελικά μετά από 2 μήνες ακριβώς. Η περιοχή αποστολής είναι Link.png Site: Jersey (Αγγλία), κανονικά νομίζω πως δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέμα τελωνείου (ούτε είχα σχετική ένδειξη, πράσινο αυτοκόλλητο κτλ) αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να δικαιολογηθεί τέτοια καθυστέρηση (δυστυχώς ήταν unregistered και δεν έχω περισσότερες πληροφορίες). Παλαιότερες παραγγελίες μου από το συγκεκριμένο έφταναν σε 7-10 μέρες.

Απλώς για ενημέρωση, για όσους περιμένουν κάτι από το συγκεκριμένο κατάστημα και έχουν απογοητευθεί..."

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θέμα,έχω κ εγω πρόβλημα με παραγγελια απο amazon.uk.
Η παραγγελια εγινε 24 του μηνος,αλλα το προβλημα μου δεν ειναι τοσο η καθυστερηση(φυσικα ειναι και αυτό),αλλα το οτι το πακέτο  εδω και 10 μερες πηγαινει μπρος-πισω,αναμεσα στις 2 ιδιες γερμανικες πολεις και δεν καταλαβαινω τι γίνεται.
Υπαρχει καποια πολιτικη του amazon/διαδικασια που πρεπει να ακολουθήσω για να βγάλω ακρη?
Και αν ναι,μεσω ποιας φόρμας,γιατι δε βρισκω τίποτα.
Ενδεικτικά,παραθετω ενα ss απο το tracking.
Με τον ιδιο τρόπο συνεχίζει μέχρι και σήμερα.
Η μεταφορικη ειναι η ups,και έχω στειλει ηδη μηνυμα εκει,διχως απάντηση.
post-343554-0-31107400-1512714181_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...