godfather0991 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα. Τον τελευταίο καιρό δεν μου έρχονται τα δέματα από το Amazon.uk. 1. Δεν έχω αλλάξει διεύθυνση 2. Ο ταχυδρόμος χτυπάει κουδούνι (αυτό έκανε μέχρι τώρα δηλαδή όταν ερχόταν πακέτο) οπότε δύσκολο κάποιος να το πάρει. 3. Τσέκαρα στα ΕΛΤΑ αλλά δεν έχει έρθει κάτι 4. Ο πωλητής είναι κανονική εταιρία. Έχω αγοράσει από αυτούς στο παρελθόν (και ακριβά πράγματα) οπότε δεν νομίζω να μην τα στέλνουν Στην εταιρία έστειλα μήνυμα και οι άνθρωποι το ξαναέστειλαν χωρίς να με χρεώσουν αλλά πάλι τίποτα. Ξέρετε αν παίζει τίποτα με τα ταχυδρομεία μας?
slk200gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 καλα ειναι να βαζεις εξπρες αποστολη για να ξερεις που ακριβως ειναι το δεμα ,οκ 4-5 ε διαφορα ειναι αλλα δεν σκας με το δεμα
koystado Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 αφού τα ΕΛΤΑ είναι τα ζώα μου αργά...περίπτωση δικιά μου εντος Ελλάδος τρίτη έστειλα ένα δέμα για Κέρκυρα και σήμερα έφτασε Γιάννενα δλδ Κέρκυρα τα μέσα της βδομαδας το βλέπω να πάει
thleorasakias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 οταν λες δεν ερχονται εννοεις στην ημερομηνια που σου γραφει το αμαζον?εμενα η ταριφα ειναι 3-4 εβδομαδες που παιρνω βιβλια απο κει απο τους ενδιαμεσους πωλητες απλα προσεξα τωρα τελευταια τα στελνουν μεσω σουηδιας η τσεχιας ετσι γραφουν τα πακετα!!!!
batatoudis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Αντιγράφω το μήνημα μου σε άλλο topic σε περίπτωση που σχετίζεται με τις καθυστερήσεις που διαπιστώνει ο ts, καθώς και αυτό αφορά αποστολή από Αγγλία: "παραγγελία photobook από Huggler που απεστάλλει στις 20 Σεπτεμβρίου έφτασε τελικά μετά από 2 μήνες ακριβώς. Η περιοχή αποστολής είναι Site: Jersey (Αγγλία), κανονικά νομίζω πως δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέμα τελωνείου (ούτε είχα σχετική ένδειξη, πράσινο αυτοκόλλητο κτλ) αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να δικαιολογηθεί τέτοια καθυστέρηση (δυστυχώς ήταν unregistered και δεν έχω περισσότερες πληροφορίες). Παλαιότερες παραγγελίες μου από το συγκεκριμένο έφταναν σε 7-10 μέρες. Απλώς για ενημέρωση, για όσους περιμένουν κάτι από το συγκεκριμένο κατάστημα και έχουν απογοητευθεί..."
suffocater Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Για να μην ανοιγω αλλο θέμα,έχω κ εγω πρόβλημα με παραγγελια απο amazon.uk.Η παραγγελια εγινε 24 του μηνος,αλλα το προβλημα μου δεν ειναι τοσο η καθυστερηση(φυσικα ειναι και αυτό),αλλα το οτι το πακέτο εδω και 10 μερες πηγαινει μπρος-πισω,αναμεσα στις 2 ιδιες γερμανικες πολεις και δεν καταλαβαινω τι γίνεται.Υπαρχει καποια πολιτικη του amazon/διαδικασια που πρεπει να ακολουθήσω για να βγάλω ακρη?Και αν ναι,μεσω ποιας φόρμας,γιατι δε βρισκω τίποτα.Ενδεικτικά,παραθετω ενα ss απο το tracking.Με τον ιδιο τρόπο συνεχίζει μέχρι και σήμερα.Η μεταφορικη ειναι η ups,και έχω στειλει ηδη μηνυμα εκει,διχως απάντηση.
Andyk0555 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάρει απο το αγγλικό άμαζον μου ήρθαν με acs και όχι με ελτα. τσεκάρετε και στην acs
driver4 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Εξαρτάται, απλή αποστολή απο amazon uk, παρέλαβα απο τα ΕΛΤΑ χθες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα