Diskimpex Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Το μαγαζι αυτο ειναι πολλα χρονια .Θαχε κλεισει αν εκανε ατιμιες
Getta Robo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Το μαγαζι αυτο ειναι πολλα χρονια .Θαχε κλεισει αν εκανε ατιμιες Αν ψαξεις παλαιοτερα θεματα, θα βρεις μια πληθωρα παραπονων και προβληματων με τους συγκεκριμενους. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Αλλα μιλαμε για μια ελληνικη αγορα με την καταναλωτικη (και οχι μονο) συνείδηση επιπεδου "βαρατε με και ας κλαιω". Μια απο τα ιδια και για την νομοθεσια που υφισταται. 2
donstefano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Εμενα που τους εστειλα και 2 email ακριβως την επομενη ημερα για το τι και πως ακομα μου απαντανε......Γραψιμο κανονικα......Δεν πειραζει....Οπως στρωνεις μετα κοιμασαι....
Ntinaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είμαι πελάτης του μαγαζιού (άντε να έχει τύχει να ψωνίσω 1-2 φορές λόγω διαθεσιμότητας ψιλοπράγματα), αλλά μου φαίνεται υπερβολική η αντίδραση, όταν μιλάμε για προφανέστατο πρόβλημα/λάθος. Δεν ήταν 1-2 προϊόντα-κράχτες από αυτά που διαβάζω, αλλά γενικότερο πρόβλημα με την πλατφόρμα από πίσω. Τα παράπονα τα καταλαβαίνω, ειδικά αν έχει επαναληφθεί το φαινόμενο, τα περί καταγγελιών κλπ είναι που δεν καταλαβαίνω... Επειδή έγινε όντως ένα τεχνικό λάθος και μάλιστα σε ώρες εκτός εργάσιμου ωραρίου (δλδ δεν υπήρχε η δυνατότητα άμεσης επίλυσης), πρέπει να τους πάρουμε το σκαλπ; Εγω ειχα παραγγειλει κατι μνημες απο αυτους στα 163 ευρω οταν ο ανταγωνισμος ηταν 183 και μου ακυρωσαν την παραγγελια επειδη ηταν λαθος Αν ειναι ανικανοι να διατηρησουν ενα ηλεκτρονικο καταστημα, ας πουλανε ντοματες καλυτερα στη λαικη. 3
donstefano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Κλασικη περιπτωση αθεμιτης παραπλανιτικης εμπορικης πρακτικης....Ποτε ειχε γινει αυτο φιλε μου περιπου? 1
Ntinaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 28 νοεμβριου ααα τωρα που εψαξα και το μειλ μου ειδα οτι μου ειχαν κανει ακριβως το ιδιο σε ενα δισκο που ειχα παραγγειλει τον μαιο. και δεν μιλαμε για καποιο λαθος σε φαση 5 ευρω αλλα 253 ευρω δισκος 1
donstefano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καλα εγω δεν προκειτε να το κανω γαργαρα.....δε μπορει να φερονται με αυτο τον τροπο γενικα απο οσο διαβασα κιολας και να το αφηνουμε ετσι. Αλλιως καλα μας κανουν και μας πιανουν ουτε να μας νομιζουν για κοροιδα. Αποψη μου βεβαια αυτα που γραφω.
Manjaro Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Οπως ειπα παραπανω αλλα προφανως δεν το διαβασες, πηρα κατι σε καλη τιμη με εκπτωση.Δε ζητησα στα 3-4 ευρω οθονη που θα το θεωρουσα ανηθικο κιολας,Οποτε περι παπατζιλικιου κτλ να μην τα απευθυνεις χωρις να ξερεις. Να διαβαζεις σε παρακαλω και μετα να γραφεις. Φιλικα. +1 Ναι ρε φίλε αλλά δεν έχει σχέση αυτό. Γιατι την στιγμή που εσύ επιλεκτικά βρήκες κάτι που η τιμή του ήταν "λογική" (αν και αρκετά προς τα κάτω) ΟΛΟ το υπόλοιπο κατάστημα είχε ότι νάναι τιμές πχ GTX 1080 στα 4 ευρώ... Εσύ λοιπόν επειδή επίτηδες έψαξες κάτι που ναι μεν θα είναι παμφτηνο αλλά δεν θα είναι τοσο εξωφρενικό για να μπορείς να κλαφτείς μετά δήθεν οτι σε αδικήσανε απλά δεν θα βρεις το δίκαιο σου γιατί δεν έχεις. Τις συγκεκριμένες ώρες που εσύ έκανες αυτή την αγορά ολόκληρη η σελίδα είχε εμφανέστατο πρόβλημα το οποίο μάλιστα επισημοποιήθηκε λίγες ώρες μετά. 1
donstefano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Επειδη και αλλοι εχουν κανει παραπονα για αυτο το καταστημα οπως και ο φιλος παραπανω δε το θεωρω τυχαια καποια πραγματα.Εγω τουλαχιστον Και ουτε απαντηση στα email εχω που τους εστειλα.Με συνδεσαν με κανονικα. Απο κει και περα αυτα που λες για μενα ειναι δικια σου εκτιμιση και κρατα τη για τον εαυτο σου μιας και εγω επειδη παρακολουθω μεσω σκρουτζ καποια προιοντα που με ενδιαφερουν ειδα μια εκπτωση με το γνωστο κουδουνακι του σκρουτζ στο 35% αν θυμαμαι και καλα και τη χτυπησα.Ουτε καθησα να ψαξω site ουτε τιποτα. Αλλα μαλλον ησουν εσυ πανω απο το κεφαλι μου και εβλεπες και τι εκανα στο PC μου.Για αυτο και εγραψες αυτα που εγραψες.... Οποτε φιλε μου οι εκτιμησεις σου για κλαψα και αν εχω δικιο η οχι κτλ πανε περιπατο. Αντε Καλη σου συνεχεια......
Diskimpex Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Αν ψαξεις παλαιοτερα θεματα, θα βρεις μια πληθωρα παραπονων και προβληματων με τους συγκεκριμενους. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Αλλα μιλαμε για μια ελληνικη αγορα με την καταναλωτικη (και οχι μονο) συνείδηση επιπεδου "βαρατε με και ας κλαιω". Μια απο τα ιδια και για την νομοθεσια που υφισταται. Γνωριζω πολλους που αγοραζουν χρονια χωρις προβλημα . Σε ολα τα μαγαζια υπαρχουν θεματα .Δεν σου αρεσει κατι ,δεν αγοραζεις παλι
Manjaro Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Κλατάρει κάθε δυο εβδομάδες; Ας αλλάξουν πλατφόρμα. Αν δεν μπορούν να κάνουν σοβαρή δουλειά, ας το κλείσουν το $^$&%*(). Συνέχεια κάνουν αυτά τα "λάθη" για να μαζέψουν χρήστες, πωλώντας πιθανόν τα email και τα στοιχεία τους σε διαφημιστηκές εταιρίες, ή να στέλνουν το newsletter τους. Δεν υπάρχει "κακή διαφήμιση". Τα περισσότερα σκρουτζομάγαζα (με ελάχιστες εξαιρέσεις ΑΝ υπάρχουν απλά ελπίζω να υπάρχουν) ανοίγουν με λογική γυράδικου... έχω λίγα λεφτά στην μπάντα θα δώσω όσο το δυνατόν λιγότερα και θα δώσω minimum effort έως ότου γινει ίσα ίσα η δουλειά και θα το παρατήσω έτσι, για όσο βγάζει φράγκα έχει καλώς... Υπάρχουν πολλά τέτοια που ακόμη δεν έχουν directory με τα πράγματα τους δηλαδή πχ αν κάνω click σε μια ψυκτρα τους στο skroutz που θα με οδηγήσει στο σκρουτζομάγαζο που την έχει και θέλω να βρω τελικά άλλες ψύκτρες απο αυτούς δεν έχουν "Υπολογιστές/αναβάθμιση/Ψύξη/CPUFAN/Thermaltake/ThermaltakeXXXX " πάνω ή κάτω απο το κομμάτι για να κάνω click στο πχ Thermaltake και να συγκρίνω τις τιμές που έχουν σε άλλα αντίστοιχα μοντέλα (που φυσικά οι μισές δεν έχουν και φίλτρα εκτός απο την κατάταξη σε φθηνό προς ακριβό) αλλά θα πρέπει μόνος μου να βρω που τα έχουν κρυμμένα(γιατι καμιά φορά είναι σαν να κρύβουν συγκεκριμένες κατηγορίες τόσο χάλια στήσιμο..) και να ψάξω στην λαγκοσελίδα τους που κάνει 1,2+ δευτερόλεπτα για να πάει απο link σε link εσωτερικά στην σελίδα για να βγάλω άκρη... που είναι πράματα δηλαδή που 10 λεπτά να προβληματιστείς για το πως να κάνεις το ηλεκτρονικό σου κατάστημα καλύτερο θα τα είχες σκεφτεί... αλλά δεν συμβαίνει ποτέ αυτό είναι απλά ένας μπάρμπας που δίνει 300 ευρώ σε έναν πιτσιρικά απο ΤΕΙ να του κάνει μια drupal σελίδα(ή αντίστοιχου template επιπέδου) και μετά απλά ασχολείται με το λογιστικό κομμάτι των παραγγελιών ... Και εσύ περιμένεις να αλλάξουν και πλατφόρμα; στο τρακτέρ μπορεί στο eshop τους όχι... θα φέρουν έναν πιτσιρικά να το δεί και να κάνει μια πατέντα θα του βάλουν κάτι στην τσέπη και we are open for business 2
jobous Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Πάντως για να μην τα χρεώνουμε όλα στο κατάστημα, τον Αύγουστο είχε ένα σετάκι μνήμες G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200MHz στα 115,00 €. Λέω και εγώ λάθος θα είναι. Έκανα παραγγελία και περίμενα το άκυρο (!!!!) αλλά τελικά μου τις έδωσε στιν τιμή που έγραφε. Την επόμενη μέρα της παραγγελίας και όχι της παραλαβής τις πήγε στην κανονική τιμή που είχαν κοντά στα 165 €.
Ntinaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Πάντως για να μην τα χρεώνουμε όλα στο κατάστημα, τον Αύγουστο είχε ένα σετάκι μνήμες G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200MHz στα 115,00 €. Λέω και εγώ λάθος θα είναι. Έκανα παραγγελία και περίμενα το άκυρο (!!!!) αλλά τελικά μου τις έδωσε στιν τιμή που έγραφε. Την επόμενη μέρα της παραγγελίας και όχι της παραλαβής τις πήγε στην κανονική τιμή που είχαν κοντά στα 165 €. και σε μας δεν ειπες τιποτα ε? 2
jobous Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αλλά λέω αν πλακώσουν οι παραγγελίες το χάσαμε
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Οι ακυρώσεις παραγγελιών και τα λάθη συνήθως αποτελούν δυσφήμιση για μια ιστοσελίδα. Φαντάσου να γινόταν 300.000 παραγγελίες για μια οθόνη των 1000 ευρώ που εμφανίστηκε να κοστίζει 3 ευρώ. Θα έπρεπε να χρεοκοπήσουν άμεσα αν τις παρέδιδαν όλες ή αν τους υποχρέωνε ο νόμος να δώσουν δωρεάν 300.000.000 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα