Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κάποια λύση;

όποτε βάζω usb στικάκι στο pc χάνεται το internet απ το usb wifi adaptorάκι που έχω πάνω στον σταθερό. Όταν το βγάζω το usb και πάω το wifi σε άλλη θύρα επανέρχεται αμέσως. 

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κάποια λύση;

όποτε βάζω usb στικάκι στο pc χάνεται το internet απ το usb wifi adaptorάκι που έχω πάνω στον σταθερό. Όταν το βγάζω το usb και πάω το wifi σε άλλη θύρα επανέρχεται αμέσως. 

Γιατί σε άλλη θύρα; Αν το βγάλεις και το ξαναβάλεις, δεν επανέρχεται;

Έχεις καμμιά προέκταση usb ή μακρύ καλώδιο για τον δίσκο, να τα απομακρύνεις όσο μπορείς;

Δημοσ.

Γιατί σε άλλη θύρα; Αν το βγάλεις και το ξαναβάλεις, δεν επανέρχεται;

Έχεις καμμιά προέκταση usb ή μακρύ καλώδιο για τον δίσκο, να τα απομακρύνεις όσο μπορείς;

Ναι κι έτσι γίνεται τώρα που το κοίταξα αλλά το άλλαζα θύρες. Γενικά έχω κι ένα μπροστινό πάνελ με έξτρα θύρες και γίνεται της θύρας το κάγκελο αλλά όποτε βάζω συγκεκριμένα usb στικάκι αποθηκευτικό, όπου και να το βάλω σε οποία θύρα το βάλω θα χαθεί το Ίντερνετ. Αν βάλω συσκευή όπως εκτυπωτή κλπ όλα κομπλέ.

Δημοσ.

Δεν έχω κάτι τέτοιο... ρεύμα εννοείς τροφοδοτικό; Μια χαρά είναι σε όλα, πάντως. Λες να φταίει το έξτρα panel που έχω μπροστά που έχει 4 usb2, 2usb3 και sd, micro sd κλπ reader? Επίσης τώρα που το σκέφτομαι το στικάκι μου είναι usb3, ενώ όλα τα αλλά που συνδέω και είναι οκ είναι usb2, μήπως φταίνε οι drivers της μητρικής, θα το ψάξω, πως λέγονται οι drivers για τα usb;

Δημοσ.

Δεν έχω κάτι τέτοιο... ρεύμα εννοείς τροφοδοτικό; Μια χαρά είναι σε όλα, πάντως. Λες να φταίει το έξτρα panel που έχω μπροστά που έχει 4 usb2, 2usb3 και sd, micro sd κλπ reader? Επίσης τώρα που το σκέφτομαι το στικάκι μου είναι usb3, ενώ όλα τα αλλά που συνδέω και είναι οκ είναι usb2, μήπως φταίνε οι drivers της μητρικής, θα το ψάξω, πως λέγονται οι drivers για τα usb;

Αυτο που εννοει ειναι οτι υπαρχει μια συγκεκριμενη "ποσοτητα" ρευματος που τρεχει στα 5v πανω στα USB και καθε μπλοκ απο USB τα μοιραζεται. Το extra panel που εχεις ειναι aftermarket? 

Δημοσ.

Αυτο που εννοει ειναι οτι υπαρχει μια συγκεκριμενη "ποσοτητα" ρευματος που τρεχει στα 5v πανω στα USB και καθε μπλοκ απο USB τα μοιραζεται. Το extra panel που εχεις ειναι aftermarket?

Αχα, αυτό δε το ήξερα. Ναι είναι after market και συγκεκριμένα είναι αυτό στη φωτογραφία. Επίσης υπάρχει πάνω fan controller.

post-341655-0-16754700-1512174860_thumb.jpeg

Δημοσ.

Το USB 3 δημιουργεί παρεμβολές στο Wi-Fi. Τι φαινόμενο έχει εντοπιστεί και σε Macbook με εσωτερικό τσιπάκι Wi-Fi. Όταν το συνέδεα στην απέναντι USB όλα οκ. Δοκίμασε να το απομακρύνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το USB 3 δημιουργεί παρεμβολές στο Wi-Fi. Τι φαινόμενο έχει εντοπιστεί και σε Macbook με εσωτερικό τσιπάκι Wi-Fi. Όταν το συνέδεα στην απέναντι USB όλα οκ. Δοκίμασε να το απομακρύνεις.

Κι όταν βάζω το εν στη μητρική και το άλλο στο panel μπροστά πάλι τα ίδια. Όλα διορθώθηκαν προς το παρόν με update στα περισσότερα drivers μέσω του device manager και του software driver easy. Πλέον με το WiFi στη motherboard και το στικάκι στο panel μπροστά, δεν πέφτει το WiFi ούτε κόβεται το internet

Δημοσ.

σου κανει και ενα τσακ, θεμα "γειώσεις" ειναι.

μπα όχι, τελικά ήθελε κάποια drivers που δεν υπάρχουν στο site της gigabyte για τη motherboard αλλά βρέθηκαν μέσω αυτού του προγράμματος και έπρεπε να τα κάνω χειροκίνητα install...

Οπότε για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα και του βγάλει αυτό το thread, ας κοιτάξει τα drivers αρχικά με το πρόγραμμα αυτό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...