Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρα το συστημα ηταν στημμένο με αλλη καρτα και λιγοτερη ραμ; Μετά την αλλαγή της κάρτας έσβησες τους drivers με DDU; Κατεβασες τους νεοτερους απο την σελιδα της AMD για την 580 ή άφησες τα windows 10 να βαλουν ο,τι ηθελαν;

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Powertech PS450W-T

αυτη πρεπει να ναι!

εβαλα καινουργια καρτα γραφικων ssd μια ραμ παραπανω δηλαδη απο 8 πηγε 16 και τροφοδοτικο

εβαλα καινουργια καρτα γραφικων ssd μια ραμ παραπανω δηλαδη απο 8 πηγε 16 και τροφοδοτικο

τα driver τα εχω σε cd

Δημοσ.

Διάβασα το χαώδες thread και βλέπω κάποιον που δεν ξέρει καν τι υπολογιστή έχει να γράφει ότι το σέταρε ο ίδιος χωρίς να γνωρίζει τι τροφοδοτικό  πήρε ή μάλλον αναφέρει δύο διαφορετικά και γράφει μήπως θέλει και oc, μάλλον κάποιος περνάει την ώρα του τρολάροντας

• Like 2
Δημοσ.

Για μένα λες?

Έχω 2 τροφοδοτικά το ένα 650 και ένα που τον είχα στο παλιό build... Με την 2 gb Gpu invidia... Την είχα προσορινα εκείνη δανειστική από φίλο...μετά πήρα την κάρτα την 8gb amd Asus και έγραφε ότι πρέπει να έχω τροφοδοτικό 500 και πανω... Τ έλεγε στο κουτί...και μέσω psu βρήκαν ότι ήθελε 450 με 500 watt... Στο psu το έβγαλε περίπου 350 αν θυμάμαι καλά...πήγα αγόρασα την 650...

OC...ή μητρική μου δεν υποστηρίζει OC.

Δημοσ.

Για να τα πάρουμε όλα ήρεμα και ωραία.

γράφε αναλυτικά και με σημεία στιξης.

οσο καλύτερες και περισσότερες πληροφορίες δίνεις, τόσο περισσότερο θα ασχοληθεί ο κόσμος..

Ξεκινάω.

εχουν διαφορά τα 450 βατ των 20€ και τα 450 βατ των 60€

Απο εκει και πέρα, εφυγε κάρτα γραφικών nvidia και εβαλες amd χωρίς να εχουν ξηλωθεί οι αντιστοιχοι nvidia drivers;

εχεις κάνει φορματ με τα 10αρια οταν εκανες την αλλαγή;

Το κουτί των καρτών γραφικών γράφουν τι τροφοδοτικό χρειάζεσαι για το σύστημα συνολικά,Συνεπώς δεν τραβάει 500 βατ η κάρτα μόνο. όπως εγραψα και πριν έχουν διαφορά τα βατ απο τα βατ(τσιγκουνιές σε τροφοδοτικό μην κάνεις ούτε στον εχθρό σου, ειναι το σημαντικότερο εξάρτημα σε ενα pc)

έχουμε φτάσει 2η σελίδα και ακόμα τραβάμε πληροφορίες για το τι έχεις κάνει και τι όχι.

• Like 4
Δημοσ.

Εχω βαλει αναλυτικα το τι εχει το pc στην πρωτη σελιδα ! 

αρα ειναι το τροφοδοτικο ? γιατι ραμ σιγουρα δν ειναι 

ξερω την διαφορα ! ειναι στους πυκνοτες ! 80plus σκετο ειναι ο 650 που εχω

Δημοσ.

ρε άνθρωπε σε ρωτάμε 2 σελίδες το μοντέλο του τροφοδοτικου! ΟΧΙ ποσα watt είναι σκέτο!

είναι σαν να σε ρωτάμε τι αυτοκίνητο έχεις και να λες 75 αλογα..

• Like 2
Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλά vs650 το καινούριο και 450 lamtech το παλιό.

Εκτός αν μπερδεύω τα thread.

μαλλον και εγώ μπερδεύτικα πολλα θέματα σημερα με psu..

δοκίμασε αλλο τροφοδοτικό να δείς.. είχα πεσει και εγώ σε ιδιο ελλατωματικό corsair..

Δημοσ.

το corsair ειναι καινουργιο φρεσκο φρεσκο ? να τ γυρισω πισω λες ? 

να δοκιμάσεις άλλο πρώτα να δείς αν είναι απο εκεί το πρόβλημα..

Δημοσ.

Μήπως να κοιτάξουμε και τίποτα από drivers γιατί από ότι έχω καταλάβει όπως ήταν το παλιό μηχάνημα έβαλε πάνω την καινούρια κάρτα, επιπλέον ραμ και έκανε clone τον δίσκο του στον SSD. 

Αν παρόλαυτα υποθέτω λάθος και έγινε όντως φορμάτ, ας αφήσεις τα προϊστορικά CD με τους drivers και κατέβασε για μητρική και κάρτα γραφικών τους νεότερους απο την αντίστοιχη σελίδα τους. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...