cuk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 αγορασα ενα φακο απο κινα που ηταν χαλασμενος. Μετα απο μια συννενοηση που ειχαμε του εστειλα 5 φωτογραφιες και μου στεiλανε την εξεις απαντηση. Dear customer, Since it’s not easy for you to have it shipped to China, we would like to offer the following suggestions: Find local service who could have the item repaired, we will take related cost after getting a receipt with exact cost written on. If it’s ok for you, please advise how much it could be before the repairs. Thank you. Qinger τι κανω τωρα η σηναλλαγη εγινε με pey pal.
argimeg Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 για τι ποσό μιλάμε ο φακός; και πόσο θα κοστίσει η επισκευή;
cuk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 ο φακος κοστίσει 15ευρω η επισκευή δεν ξερω αλλα μου φαινεται οτι θα κανει πολυ περισσοτερο απο το κοστος του φακου
cuk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 https://www.ebay.co.uk/itm/5000LM-CREE-XM-L2-LED-Scuba-Diving-Underwater-100m-Flashlight-Torch-Light-18650/272223992245?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 1
moutsa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ωχ καημένε πες του να σου κάνει refund και αν αρνηθεί άνοιξε case στο eBay να ξεμπερδεύεις. Ο φακός δείχνει αρκετά ποιοτικός απορώ πως χάλασε.
cuk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 ευχαριστω για της απαντησης θα μιλησω με τον εμπορα και δω τι θα μου πει ο φακος δεν λειτουργησε ποτε
karaLRS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Πάντως αν θα έχει χαλάσει κάτι θα είναι το καλώδιο που πάει στις μπαταρίες. Μισό λεπτό με το κολλητηρι και είναι έτοιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα