panossar95 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Πανω-κατω δεν ειναι fake η φαση, ψευτικο ονομα σου εδωσε (λογικο). Καποτε, μου την επεφταν 2 γκομενες την ιδια στιγμη. Με παρεα ημασταν, ηταν και οι 2 διπλα μου δεξια αριστερα. Ε ημουν σιγουρος οτι σιγκεκριμενος φιλος μου τεις ειχε βαλει. Μετα απο αρκετο καιρο καταλαβα οτι τελικα οντος μου την επεσαν (real) Μπηκες σε ενα απο τα 2 ποτε τουλαχιστον?
Manjaro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Πανω-κατω δεν ειναι fake η φαση, ψευτικο ονομα σου εδωσε (λογικο). Καποτε, μου την επεφταν 2 γκομενες την ιδια στιγμη. Με παρεα ημασταν, ηταν και οι 2 διπλα μου δεξια αριστερα. Ε ημουν σιγουρος οτι σιγκεκριμενος φιλος μου τεις ειχε βαλει. Μετα απο αρκετο καιρο καταλαβα οτι τελικα οντος μου την επεσαν (real) ναι στην ελλάδα(και να υποθέσω μερικά χρόνια πριν λόγω ηλικίας) σου την πέσανε 2 γκόμενες ταυτόχρονα και όχι ετεροχρονισμένα απλά στο ίδιο μαγαζί και ήταν real Ο ρουβάς είσαι ή ηταν τα ονόματα τους Σβετλάνα και Αλία; 3
l337 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 ναι στην ελλάδα(και να υποθέσω μερικά χρόνια πριν λόγω ηλικίας) σου την πέσανε 2 γκόμενες ταυτόχρονα και όχι ετεροχρονισμένα απλά στο ίδιο μαγαζί και ήταν real Ο ρουβάς είσαι ή ηταν τα ονόματα τους Σβετλάνα και Αλία; Άνετα θα μπορούσε να συμβεί αυτό που γράφει ο Alexlooker. Ιδίως αν είχε συμβεί 30 χρόνια πριν.
Manjaro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Άνετα θα μπορούσε να συμβεί αυτό που γράφει ο Alexlooker. Ιδίως αν είχε συμβεί 30 χρόνια πριν. 30 πριν που; στο umatic με τελειωμένες απο στεντόν γκόμενες; χμμμμ οκ ναι εκει ίσως. Σε κάθε άλλη περίπτωσή μου κανεί τρελή εντύπωση θα πρέπει να είναι πολύ ωραίο παλικάρι ο άλεξ ή πολύ πλούσιο εκτός αν δεν μιλάμε για ελλάδα αλλά και πάλι 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 30 πριν που; στο umatic με τελειωμένες απο στεντόν γκόμενες; χμμμμ οκ ναι εκει ίσως. Σε κάθε άλλη περίπτωσή μου κανεί τρελή εντύπωση θα πρέπει να είναι πολύ ωραίο παλικάρι ο άλεξ ή πολύ πλούσιο εκτός αν δεν μιλάμε για ελλάδα αλλά και πάλι Χαχαχα, τι μου θύμισες. Θυμάμαι στο λύκειο που μου έκαναν πλάκες επειδή δεν πήγαινα σε club και ήμουν άσχετος από τέτοια, μου έλεγε συνεχώς ένας για πλάκα "πάμε umatic"? Λολ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Άνετα θα μπορούσε να συμβεί αυτό που γράφει ο Alexlooker. Ιδίως αν είχε συμβεί 30 χρόνια πριν. Λογω ΠΑΣΟΚ?
l337 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 30 πριν που; στο umatic με τελειωμένες απο στεντόν γκόμενες; χμμμμ οκ ναι εκει ίσως. Σε κάθε άλλη περίπτωσή μου κανεί τρελή εντύπωση θα πρέπει να είναι πολύ ωραίο παλικάρι ο άλεξ ή πολύ πλούσιο εκτός αν δεν μιλάμε για ελλάδα αλλά και πάλι Το συγκεκριμένο σαπιομάγαζο, αν θυμάμαι καλά (διότι δεν ήμουν όλο τον καιρό στην Ελλάδα τότε) ήταν στα 90's και όχι στα '80s που αναφέρομαι (30 χρόνια πριν έγραψα). Μεταξύ των δύο, '80s και '90s.. το χάος
l337 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Λογω ΠΑΣΟΚ? Λόγω '80s κουλτούρας. Το πασοκ και το "τοτεμ" της πολιτικής, ο Αντρέας της καρδιάς μας, ευθύνονται για άλλα πράγματα που δεν μπορώ να γράψω εδώ μιας και δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις. Και όχι μόνο αυτός βέβαια.. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 http://www.lifo.gr/print/print_feature/77846
Manjaro Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Το συγκεκριμένο σαπιομάγαζο, αν θυμάμαι καλά (διότι δεν ήμουν όλο τον καιρό στην Ελλάδα τότε) ήταν στα 90's και όχι στα '80s που αναφέρομαι (30 χρόνια πριν έγραψα). Μεταξύ των δύο, '80s και '90s.. το χάος έχουμε 2018 σχεδόν.. 30 χρόνια πριν = 1988 ούτε εγώ θυμάμαι καλά γιατί δεν είμαι Αθηναίος αλλά σίγουρα υπήρχε δεν είμαι σίγουρος αν είχε το ίδιο όνομα αρχές 90s σίγουρα λεγόταν έτσι όμως. Λογω ΠΑΣΟΚ? https://www.youtube.com/watch?v=EBKp4HlolIk
l337 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 έχουμε 2018 σχεδόν.. 30 χρόνια πριν = 1988 ούτε εγώ θυμάμαι καλά γιατί δεν είμαι Αθηναίος αλλά σίγουρα υπήρχε δεν είμαι σίγουρος αν είχε το ίδιο όνομα αρχές 90s σίγουρα λεγόταν έτσι όμως. Οκ, εγώ επικεντρώθηκα περισσότερο στο πρώτο μισό των '80s. Από τα τέλη '80s και αρχές '90s (ήρθε και η ιδιωτική τηλεόραση ) αλλάξανε αρκετά πράγματα. Θερμή παράκληση από όλους, αν μην το συνεχίσουμε με το πασοκ (και το κάθε πασοκ) διότι το βλέπω για κλείδωμα
Alexlooker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2017 από Alexlooker 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα