MidnightTX Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Τουλαχιστον θα δεις οτι ειναι η καρτα γραφικων που πληρωσες και οχι ενα πακετο τσιγαρα Απο που απαγορευεται και γιατι ειναι παρανομο δεν καταλαβαινω ? Απο την στιγμη που υπαρχει εντολη απο τον αποστολεα ειναι καθ ολα νομιμο . Τουλαχιστον εμενα σε πανω απο 10 δεματα που το εχω κανει δεν υπαρχει αρνηση απο την Γενικη . Από την στιγμή που το απόρρητο της αλληλογραφίας προστατεύεται νομικά οι μόνοι που μπορούν να ανοίξουν αποστολή για να την τσεκάρουν είναι ο εκάστοτε υπάλληλος/υπεύθυνος της εταιρείας που εκτελεί την μεταφορά αν υπάρχει υποψία αντικειμένου απαγορευμένο προς μεταφορά και η αστυνομία κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Τα υπόλοιπα είναι εξυπηρετήσεις και χάρες σε φίλους και γνωστούς ή άγνοια κινδύνου από το εκάστοτε κατάστημα ταχυμεταφορών. Το παράδειγμα της Γενικής που δίνεις είναι προς αποφυγήν όχι προς μίμηση και δυστυχώς το πλασάρουν και σαν υπηρεσία. Ουκ ολίγοι τον τελευταίο καιρό έρχονται και μου ζητάνε να προσθέσουμε "υπηρεσία ελέγχου κατα την παράδοση". Δεν υπάρχει και είναι παράνομο, απλά και ξεκάθαρα. 1
kinderas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 πειτε μου οτι ειναι ο γνωστος απο Αρκαδια βλαχοκερασια?
stefanosnik Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Στις 12/8/2017 στις 7:24 ΜΜ, alex52 είπε Εγώ πάντως θα το τραβήξω έχω μάθει ώρα ανάληψης από ποιο ΑΤΜ τώρα είναι θέμα χρόνου το ένταλμα για να ελέγξουν τις κάμερες. Παιδιά όταν έχεις τραπεζικό λογαριασμό δεν την γλυτωνει κάνεις φιλε 1000 μπραβο που το τραβηξες τοσο , γιατι ολοι εδω που κραζουν αμα το παθαιναν αυτοι ουτε στα μισα δεν θα το πηγεναν... για πες ειχες κανενα νεο ??
moure Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Στις 8/12/2017 στις 7:24 ΜΜ, alex52 είπε Εγώ πάντως θα το τραβήξω έχω μάθει ώρα ανάληψης από ποιο ΑΤΜ τώρα είναι θέμα χρόνου το ένταλμα για να ελέγξουν τις κάμερες. Παιδιά όταν έχεις τραπεζικό λογαριασμό δεν την γλυτωνει κάνεις Αν αυτός που στην έκανε είναι κανένας μεμονωμένος οκ κάποια άκρη μπορείς να βγάλεις,αν όμως έχουν έρθει εδώ οι σπείρες που δρουν κυρίως στο car και λιγότερο στη χρυσή ευκαιρία δεν θα βγάλεις άκρη.Συνηθως ο δικαιούχος του λογαριασμού είναι ήδη στη φυλακή και τρέχα γύρευε μετά.
Christospliakos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δε μαθαμε τι εγινε στην ολη ιστορια
alex52 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Στις 6 Ιανουαρίου 2018 στις 6:07 ΜΜ, stefanosnik είπε φιλε 1000 μπραβο που το τραβηξες τοσο , γιατι ολοι εδω που κραζουν αμα το παθαιναν αυτοι ουτε στα μισα δεν θα το πηγεναν... για πες ειχες κανενα νεο ?? Πήγα στα δικαστηρια πριν τις γιορτές να ρωτήσω και μου είπαν να πάω προς τα τέλη Ιανουαρίου να μου που το έγινε. Ευελπιστώ στα καλύτερα και να το μπουζουριασουν τον απατεώνα. Στις 6 Ιανουαρίου 2018 στις 6:45 ΜΜ, moure είπε Αν αυτός που στην έκανε είναι κανένας μεμονωμένος οκ κάποια άκρη μπορείς να βγάλεις,αν όμως έχουν έρθει εδώ οι σπείρες που δρουν κυρίως στο car και λιγότερο στη χρυσή ευκαιρία δεν θα βγάλεις άκρη.Συνηθως ο δικαιούχος του λογαριασμού είναι ήδη στη φυλακή και τρέχα γύρευε μετά. Ρε φίλε πως γίνεται να είσαι φυλακή και να διαχείριζεσε τραπεζικό λογαριασμό η κάρτες ανάληψης από τη στιγμή που σαν δικαιούχος δεν έχεις το δικαίωμα. Εάν η περίπτωση μου είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που περιγράφεις θα κάνω σαματα και θα κάνω μήνυση μετά την τράπεζα.
alex52 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Στις 6 Ιανουαρίου 2018 στις 11:30 ΜΜ, Christospliakos είπε Δε μαθαμε τι εγινε στην ολη ιστορια Εν αναμονή των εξελίξεων.
moure Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, alex52 είπε Ρε φίλε πως γίνεται να είσαι φυλακή και να διαχείριζεσε τραπεζικό λογαριασμό η κάρτες ανάληψης από τη στιγμή που σαν δικαιούχος δεν έχεις το δικαίωμα. Εάν η περίπτωση μου είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που περιγράφεις θα κάνω σαματα και θα κάνω μήνυση μετά την τράπεζα. Πολύ απλά ο φυλακισμένος έχει έναν λογαριασμό και έχει δώσει την κάρτα ανάληψης σε έναν συνεργάτη του. Αυτο που σου περιγράφω έχει γίνει με φίλο που έχασε 3500 από αγορά μηχανήματος που πήγε να κάνει μέσω car και έδωσε προκαταβολή αφού νόμιζε ότι ήταν μεγάλη ευκαιρία. Στην αστυνομία του είπαν ότι είναι σπείρα γυφτων που κονομαει μέσω αγγελιών με δεκάδες μέλη.
alex52 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, moure είπε Πολύ απλά ο φυλακισμένος έχει έναν λογαριασμό και έχει δώσει την κάρτα ανάληψης σε έναν συνεργάτη του. Αυτο που σου περιγράφω έχει γίνει με φίλο που έχασε 3500 από αγορά μηχανήματος που πήγε να κάνει μέσω car και έδωσε προκαταβολή αφού νόμιζε ότι ήταν μεγάλη ευκαιρία. Στην αστυνομία του είπαν ότι είναι σπείρα γυφτων που κονομαει μέσω αγγελιών με δεκάδες μέλη. Δεν θα διαφωνήσω απλά κολλάω κάπου, ωραία έχει κάποιος τρίτος την κάρτα του φυλακισμένου και κάνει ανάληψη τα χρήματα δεν μπορεί η αστυνομία να βρει και να ταυτοποίηση τον απατεώνα από τις κάμερες που έχει η τράπεζα; Σε χρόνο μηδέν μπορούν να σε βρούνε άσχετα εάν δεν θέλουν ασχοληθούν. Δεν ξέρω πως κινήθηκε ο φίλος απλά εάν πήγε μονάχα στην αστυνομία και δεν έκανε μήνυση στα δικαστήρια ώστε ο εισαγγελέας να εξετάσει τα στοιχεία και διώχθει ο υπαιτιος, λυπάμαι δεν θα κατάφερε κάτι.
slk200gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, alex52 είπε Δεν θα διαφωνήσω απλά κολλάω κάπου, ωραία έχει κάποιος τρίτος την κάρτα του φυλακισμένου και κάνει ανάληψη τα χρήματα δεν μπορεί η αστυνομία να βρει και να ταυτοποίηση τον απατεώνα από τις κάμερες που έχει η τράπεζα; Σε χρόνο μηδέν μπορούν να σε βρούνε άσχετα εάν δεν θέλουν ασχοληθούν. Δεν ξέρω πως κινήθηκε ο φίλος απλά εάν πήγε μονάχα στην αστυνομία και δεν έκανε μήνυση στα δικαστήρια ώστε ο εισαγγελέας να εξετάσει τα στοιχεία και διώχθει ο υπαιτιος, λυπάμαι δεν θα κατάφερε κάτι. σε χρονο ρεκος τον βρισκουν και σε χρονο ρεκορ τον πιανουν αν υπαρχει βουληση,υπαρχει?σου ευχομαι ειλικρινα το καλυτερο αλλα εγω απο δικαστηρια και μηνυσεις εχω ασχημες εμπειριες
alex52 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Άς ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα βγει κάποια άκρη όχι τόσο για τα χρήματα όσο για την κορόιδεια. 2
Hapatingo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δηλαδή συγνώμη, επιτρέπεται από τον νόμο ο φυλακισμένος να έχει τραπεζικό λογαριασμό, και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για οικονομικό έγκλημα?! Δεν κατάσχεται, δεν μπλοκάρεται? 1
alex52 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Hapatingo είπε Δηλαδή συγνώμη, επιτρέπεται από τον νόμο ο φυλακισμένος να έχει τραπεζικό λογαριασμό, και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για οικονομικό έγκλημα?! Δεν κατάσχεται, δεν μπλοκάρεται? Τι ίδια άποψη με εσένα έχω φίλε μου . Πως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι απορίας άξιο.
moure Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Guys σοβαρα τωρα πιστευετε δηλαδη οτι υπαρχει online συστημα του υπουργειου δικαιοσυνης και οταν καποιος μπαινει μεσα για μια κλοπη αυτοματα ενημερωνονται ολες οι τραπεζες και μπλοκαρονται καρτες και λογαριασμοι?Φυσικα αν γινει καταγγελια στην τραπεζα οτι αυτος ο λογαριασμος χρησιμοποιηθηκε για να εισπραχθουν λεφτα απο απατη θα μπλοκαριστει αλλα μεχρι να γινει αυτο η τραπεζα δεν μπορει να γνωριζει κατι. 1
duende Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 εδω ταυτοτητα σου κλεβουν, κανεις δηλωση στο τμημα, βγαζεις αλλη και ενα χρονο μετα βγαζουν καρτες και συμβολαια στο ονομα σου με τη παλια ταυτοτητα.. τι ψαχνεις.. κωλοχανειο ειμαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα