Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Πριν λίγο έφαγα φλασιά με κάτι που διάβαζα. Μετακόμισα πέρυσι τον Μάρτιο στο σπίτι που είμαι τώρα αλλά από ότι θυμάμαι δεν έκανα διακοπή στην ΔΕΗ ποτέ και απλά έκανα λογαριασμό με το όνομα μου στο σπίτι που ζω τώρα. Παίζει στο παλιό σπίτι ακόμα να χρεώνομαι εγώ και να μην έχω ενημερωθεί????

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα ακριβώς.

Αν στο σπίτι που είσαι τώρα άλλαξες το όνομα στο δικό σου, τότε ο λογαριασμός είναι στο όνομά σου και οχι στου προηγούμενου.

Αν στο παλιό σπίτι που έμενες δεν έκανες διακοπή, εννοείται οτι θα έρχεται λογαριασμός στο όνομά σου. Στο παλαιό σπίτι το νοίκιαζες κανονικά έπρεπε να σε ειδοποιήσει ο ιδιοκτήτης να κάνεις διακοπή, γιατί νομίζω δεν μπορεί ο ιδιοκτήτης να διακόψει την παροχή σε σπίτι που νοικιάζεται.

Δημοσ.

Μα ρε παιδια ομως βαση αυτων π μου λετε θα εχω πολλους απληρωτους λογαριασμους.Αν ειναι ευσι δεν θα ερχοταν τα υπολοιπα στον τελευταιο λογαριασμο που ζω και πληρωνω για ενημερωση μου;

Δημοσ.

Μπορεις να μπεις στο λογαριασμό σου απο το site της δεη και να δεις αν υπαρχει χρεος. Σου βγαζει ολες τις διευθύνσεις στις οποίες είχες ρολόι στο όνομα σου και διπλα σου λέει αναλυτικα λεπτομέρειες. Πρωτη φορά που είχα μπεί ειχ τρελαθεί γιατι νομιζα οτι δεν είχαν κανει διακοπή σε 4 προηγούμενα σπιτια.. Τελικά απλα κραταει τις διευθύνσεις σαν αρχείο. Επίσης καλο είναι να καταργήσεις το λογαριασμό σε φάκελο και απλά να σου έρχται σε mail.. και πιο γρηγορα σου έρχεται, και δεν τον χανεις ποτε, και έχεις όλους τους λογαριασμούς σου ανα πάσα στιγμη αμ χρειαστείς κατι.

Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό νομίζω μπορείς να φτιάξεις έναν επι τοπου και να δείς τα παντα.

• Like 2
Δημοσ.

Κατ αρχας πολυ κακως δεν εκοψες το ρευμα .

Αν μπηκε αλλος στο σπιτι και το πηρε στο ονμα του δεν εχεις προβλημα . Αν ομως εξακολουθουν να υπαρχουν καταναλωσεις και η παροχη ειναι στο ονομα σου τοτε εισαι ο μονος υπευθυνος για τυχον χρεος.

Δημοσ.

Μα ρε παιδια ομως βαση αυτων π μου λετε θα εχω πολλους απληρωτους λογαριασμους.Αν ειναι ευσι δεν θα ερχοταν τα υπολοιπα στον τελευταιο λογαριασμο που ζω και πληρωνω για ενημερωση μου;

Όχι φυσικά. Πως σου πέρασε αυτό από το μυαλό?

Ο λογαριασμός είναι η κατανάλωση του συγκεκριμένου μετρητή, δεν αθροίζει όλες τις χρεώσεις που έχει ο Ταδόπουλος από όλους τους μετρητές στο όνομά του.

Αν έχεις 3 σπίτια στο όνομά σου λαμβάνεις τρεις λογαριασμούς, όχι 3.

Έτσι κι εσύ λάμβάνεις 2 λογαριασμούς. 1 στο καινούργιο σπίτι σου (ο οποίος είναι ενήμερος) και 1 για το παλιό (ο οποίος θα έχει τα χρωστούμενα)

Μπορεις να μπεις στο λογαριασμό σου απο το site της δεη και να δεις αν υπαρχει χρεος. Σου βγαζει ολες τις διευθύνσεις στις οποίες είχες ρολόι στο όνομα σου και διπλα σου λέει αναλυτικα λεπτομέρειες. Πρωτη φορά που είχα μπεί ειχ τρελαθεί γιατι νομιζα οτι δεν είχαν κανει διακοπή σε 4 προηγούμενα σπιτια.. Τελικά απλα κραταει τις διευθύνσεις σαν αρχείο. Επίσης καλο είναι να καταργήσεις το λογαριασμό σε φάκελο και απλά να σου έρχται σε mail.. και πιο γρηγορα σου έρχεται, και δεν τον χανεις ποτε, και έχεις όλους τους λογαριασμούς σου ανα πάσα στιγμη αμ χρειαστείς κατι.

Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό νομίζω μπορείς να φτιάξεις έναν επι τοπου και να δείς τα παντα.

Όχι ακριβώς, δε στις βγάζει μόνο του.

Πρέπει να τις έχεις "συνδέσεις" με τον λογαριασμό σου εσύ πρώτα. Προϋποθέτει να έχεις τους αριθμούς (πχ από ένα παλιό λογαρισμό).

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ακριβώς, δε στις βγάζει μόνο του.

Πρέπει να τις έχεις "συνδέσεις" με τον λογαριασμό σου εσύ πρώτα. Προϋποθέτει να έχεις τους αριθμούς (πχ από ένα παλιό λογαρισμό).

Ετσι...Θελει διαφορετικο λογαριασμο για καθε παροχη το ebill .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...