chevo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα στην παρεα! Ειμαι νεο μελος του φορουμ και βρηκα ενα τοπικ το οποιο κλειδωθηκε,ετσι ανοιγω ενα νεο με το ιδιο θεμα για να πω τη γνωμη μου και οτι βρηκα απο οσο εψαξα αφου με ενδιαφερει να φυγω. Καταρχην θα ηθελα να πω στον hitman οτι η hellasworker που απευθηνθηκε οπως γραφει στο προηγουμενο τοπικ εμενα δε μου γεμισε το ματι αφου το μονο επισημο χαρτι που δινει στον ενδιαφερομενο ειναι το ενημερωτικο που εστηλε και στον ιδιο,εγω εχω ερθει σε επικοινωνια μαζι τους 3-4 φορες με mail και τηλεφωνα και ζηταγα καποιο χαρτι που να διχνει κατι σοβαρο,ενα προσυμφωνο ή κατι αλλο γενικα και οχι ενα χαρτι που το βρισκεις στην εισοδο του σπιτιου σου σα φυλαδιο,αλλα τιποτα. Αυτη τη στιγμη παιζουν 2 αγγελιες που φαινονται Θεσσαλονικη και η μια ειναι η hellasworker η αλλη συνεργαζεται με ενα γραφειο στην Αθηνα "zoilife" εγω με αυτη ηρθα πιο πολυ σε επικοινωνια η hellasworker δε μου γεμισε το ματι. Η ολη φαση με την Τσεχια συμφωνα με οτι μου ειπαν εδω Αθηνα ξεκινησε μεσο της manpower. Τωρα παμε στα εργασιακα,οντως οσος κοσμος ειναι πανω και ειναι αρκετοι στην toyοda ειναι πανω απο 70 Ελληνες οπως το παλικαρι deltagama ειπε μας εχουν σε εκτιμηση σε σχεση με τους αλλους αλλων εθνικοτητων και δεν εχουν κανενα προβλημα απο θεμα χρηματων εκτος απο την αρχικη εγκατασταση στα χοστελ αλλα και που εκει η εταιρια τους αλλαζει σπιτι σε μικρο διαστημα(με βαση αυτα που μου ειπε αυτος που μιλησα απο τη zoilife) Για να μη το κανω μεγαλο το τοπικ κλεινω εδω και οτι μπορω προς το παρρον να απαντησω ευχαριστως.
vairass Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα στην παρεα! Ειμαι νεο μελος του φορουμ και βρηκα ενα τοπικ το οποιο κλειδωθηκε,ετσι ανοιγω ενα νεο με το ιδιο θεμα για να πω τη γνωμη μου και οτι βρηκα απο οσο εψαξα αφου με ενδιαφερει να φυγω. Καταρχην θα ηθελα να πω στον hitman οτι η hellasworker που απευθηνθηκε οπως γραφει στο προηγουμενο τοπικ εμενα δε μου γεμισε το ματι αφου το μονο επισημο χαρτι που δινει στον ενδιαφερομενο ειναι το ενημερωτικο που εστηλε και στον ιδιο,εγω εχω ερθει σε επικοινωνια μαζι τους 3-4 φορες με mail και τηλεφωνα και ζηταγα καποιο χαρτι που να διχνει κατι σοβαρο,ενα προσυμφωνο ή κατι αλλο γενικα και οχι ενα χαρτι που το βρισκεις στην εισοδο του σπιτιου σου σα φυλαδιο,αλλα τιποτα. Αυτη τη στιγμη παιζουν 2 αγγελιες που φαινονται Θεσσαλονικη και η μια ειναι η hellasworker η αλλη συνεργαζεται με ενα γραφειο στην Αθηνα "zoilife" εγω με αυτη ηρθα πιο πολυ σε επικοινωνια η hellasworker δε μου γεμισε το ματι. Η ολη φαση με την Τσεχια συμφωνα με οτι μου ειπαν εδω Αθηνα ξεκινησε μεσο της manpower. Τωρα παμε στα εργασιακα,οντως οσος κοσμος ειναι πανω και ειναι αρκετοι στην toyοda ειναι πανω απο 70 Ελληνες οπως το παλικαρι deltagama ειπε μας εχουν σε εκτιμηση σε σχεση με τους αλλους αλλων εθνικοτητων και δεν εχουν κανενα προβλημα απο θεμα χρηματων εκτος απο την αρχικη εγκατασταση στα χοστελ αλλα και που εκει η εταιρια τους αλλαζει σπιτι σε μικρο διαστημα(με βαση αυτα που μου ειπε αυτος που μιλησα απο τη zoilife) Για να μη το κανω μεγαλο το τοπικ κλεινω εδω και οτι μπορω προς το παρρον να απαντησω ευχαριστως. Φίλε εσύ είσαι ήδη εκεί η απλά σκέφτεσαι να πας; Αν είναι το δεύτερο και είσαι ελεύθερος και χωρίς μοίρα εδώ οκ φύγε άνετα.
chevo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Πρωτα ο θεος που λενε 4 του μηνα φευγω
vairass Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Πρωτα ο θεος που λενε 4 του μηνα φευγω Οχι που λένε, εσύ να το λες Με το καλό φίλε περιμένουμε νέα σου!!
DrLo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Το ότι ζητά κατάθεση χρημάτων "εγγύησης" από τον ενδιαφερόμενο εργαζόμενο για μένα είναι εξαιρετικά λάθος (τουλάχιστον). Να προσθέσω επίσης ότι από όσο γνωρίζω η Manpower στην Ελλάδα δεν είναι ΕΠΕ αλλά ΑΕ. 1 1
chevo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Το ότι ζητά κατάθεση χρημάτων "εγγύησης" από τον ενδιαφερόμενο εργαζόμενο για μένα είναι εξαιρετικά λάθος (τουλάχιστον). Να προσθέσω επίσης ότι από όσο γνωρίζω η Manpower στην Ελλάδα δεν είναι ΕΠΕ αλλά ΑΕ. Φιλε ουτε εμενα μου αρεσε αυτο αλλα τα χρηματα επιστρεφοντε μετα το περασμα 6 μηνων που ολοκληρωνεται στην ουσια η 1η συμβαση.
vairass Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Το ότι ζητά κατάθεση χρημάτων "εγγύησης" από τον ενδιαφερόμενο εργαζόμενο για μένα είναι εξαιρετικά λάθος (τουλάχιστον). Να προσθέσω επίσης ότι από όσο γνωρίζω η Manpower στην Ελλάδα δεν είναι ΕΠΕ αλλά ΑΕ. Για πόσα λεφτά μιλάμε; 1
DrLo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Για πόσα λεφτά μιλάμε; Από το προσύμφωνο που έχει υπάρχει σε σελιδα της: Ο ενδιαφερόμενος καταβάλλει εγγύηση της τάξεως των 160 Euro, για λόγους διασφάλισης ότι ο θα μεταβεί την προγραμματισμένη ημερομηνία στην τοποθεσία που ορίζει ο εργοδότης στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό: Προσωπικά δε βλέπω κανένα λόγο να υπάρχει αυτή η πρόβλεψη. 1 1
chevo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Για πόσα λεφτά μιλάμε; Απο 800 μεχρι 1200 με υπερωριες αλλα δεν ξερω ακριβως με τα επιδωματα ποσα μπορει να φτασουν γιατι απο οτι ξερω δεν αναγραφοντε ολα στο προσυμφωνο που μου εδωσαν. Με ατομα που ειναι πανω και εχω μιλησει βαζουν τσεπη γυρω στα 600-700 το μηνα και χαλανε περιπου και ενα 300 Από το προσύμφωνο που έχει υπάρχει σε σελιδα της: Ο ενδιαφερόμενος καταβάλλει εγγύηση της τάξεως των 160 Euro, για λόγους διασφάλισης ότι ο θα μεταβεί την προγραμματισμένη ημερομηνία στην τοποθεσία που ορίζει ο εργοδότης στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό: Προσωπικά δε βλέπω κανένα λόγο να υπάρχει αυτή η πρόβλεψη. Αυτα τα 160 ειναι τα μεταφορικα σου για να πας πανω τα οποια μετα τα παιρνεις πισω. Σου λενε αν θες να τα βαλεις σε τραπεζα αλλα με καποια χρεωση της ταξης 8 εως και 30 ευρω αλλα αν θες τα δινεις στο χερι στο γραφειο χωρις καμια επιβαρυνση
vairass Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Από το προσύμφωνο που έχει υπάρχει σε σελιδα της: Ο ενδιαφερόμενος καταβάλλει εγγύηση της τάξεως των 160 Euro, για λόγους διασφάλισης ότι ο θα μεταβεί την προγραμματισμένη ημερομηνία στην τοποθεσία που ορίζει ο εργοδότης στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό: Προσωπικά δε βλέπω κανένα λόγο να υπάρχει αυτή η πρόβλεψη. Μαζεύουν λεφτά τα επενδύουν λογικά. 1
DrLo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Αυτα τα 160 ειναι τα μεταφορικα σου για να πας πανω τα οποια μετα τα παιρνεις πισω. Σου λενε αν θες να τα βαλεις σε τραπεζα αλλα με καποια χρεωση της ταξης 8 εως και 30 ευρω αλλα αν θες τα δινεις στο χερι στο γραφειο χωρις καμια επιβαρυνση Αν πάει κάποιος με δικό του μέσο μπορεί να μη τα πληρώσει ? 1
chevo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Αν πάει κάποιος με δικό του μέσο μπορεί να μη τα πληρώσει ? Αυτο φιλε μου δε το ξερω και δεν ειχα σκεφτει να το ρωτησω αλλα γι'αυτο γινοντε οι κουβεντες θα ειναι μια ερωτηση που θα του κανω μεσα στη βδομαδα και θα σου απαντησω.
forgotten Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 ποιο πολυ για μοτιβο απατεωνιας μου θυμιζει ,λυπαμαι αλλα απο παρομοια περιπτωση 10 ατομα πηγαν σε αλλη χωρα και δεν βρηκαν τπτ και στο τελος χρεωθηκαν και στο κρατος για να ρθουνε πισω.... 1
chevo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 ποιο πολυ για μοτιβο απατεωνιας μου θυμιζει ,λυπαμαι αλλα απο παρομοια περιπτωση 10 ατομα πηγαν σε αλλη χωρα και δεν βρηκαν τπτ και στο τελος χρεωθηκαν και στο κρατος για να ρθουνε πισω.... Αυτη η ανασφαλεια που υπαρχει στην εποχη μας φιλε μου πηγαζει απο οσα βλεπουμε και ζουμε και δεν ειναι κακο να εχουμε το νου μας γιατι γεμισαμε απατεωνες,αλλα οσο ξερω απο εκει κανενα ατομο δεν εχει βγαλει παραπονο για κατι εκτος απο το μερος διαμονης(χοστελ) και αυτο για την αρχη που πηγαινει,μετα γινετε μετεγκατασταση με βαση τα λογια του τυπου που μιλαω απο το γραφειο.
DrLo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Νόμος 1: Ο ενδιαφερόμενος δεν πληρώνει ΠΟΤΕ recruiter / γραφείο εργασίας. Εφόσον ισχύει αυτό, μπορεί να συζητήσει όλα τα άλλα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις