Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νόμος 1:

Ο ενδιαφερόμενος δεν πληρώνει ΠΟΤΕ recruiter / γραφείο εργασίας. Εφόσον ισχύει αυτό, μπορεί να συζητήσει όλα τα άλλα.

Δεν ξερω φιλε μου,δεν εχω ξαναφτασει στο σημειο που βρισκομαι ωστε να απευθηνθω σε γραφειο οχι μονο για εξω αλλα γενικα. Αυτο που θα ηθελα να πω σε οσους διαβαζουν το θεμα ειναι οτι δεν υπερασπιζομαι κατι για αυτα τα γραφεια γιατι και εγω αν δε δω συμπερασματα δε βγαζω και οτι μπορεσω να παρω σαν πληροφορια απο εδω μεσα καλοδεχουμενη ειναι.

Δημοσ.

Νόμος 1:

Ο ενδιαφερόμενος δεν πληρώνει ΠΟΤΕ recruiter / γραφείο εργασίας. Εφόσον ισχύει αυτό, μπορεί να συζητήσει όλα τα άλλα.

και πως πληρωνονται αυτοι συνηθως? Με κάποιο ποσοστο ? Με κομματι του πρωτου σου μισθου ? (δεν ρωταω για flame απλως ρωταω)

Δημοσ.

και πως πληρωνονται αυτοι συνηθως? Με κάποιο ποσοστο ? Με κομματι του πρωτου σου μισθου ? (δεν ρωταω για flame απλως ρωταω)

Πληρώνονται με κάποιο τρόπο που δε πρέπει να ενδιαφέρει τον εργαζόμενο.

• Like 2
Δημοσ.

Συνήθως παίρνουν κάποιο ποσό απ την εταιρεία που θα σε προσλάβει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εάν ενδιαφέρεται κανείς για θέσεις εργασίας, μη ανειδίκευτου εργάτη, ΙΤ, finance, billing, accounting, με μικρή ή μεγάλη προϋπηρεσία, ας μου στείλει βιογραφικό, ζητάνε άτομα συνέχεια..

Δημοσ.

Νόμος 1:

Είπα να μην ξανά γράψω εδώ ποτέ αλλά ας πάει στο διάολο θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ.Καταρχήν υπογράφοντας με την man power διασφαλίζεις σπίτι με όλα τα πάγια δωρεάν, τουλάχιστον για έξι μήνες.Επίσης το γραφείο στους τόπουw εργασία έχει εργάτες Έλληνες με Τσεχικες ρίζες, σαν διερμηνείς γιατί στην Τσεχία εκτός από την Πράγα ουδείς μιλά Αγγλικά,αλλά ακόμα και αν γνωρίζει δεν είναι διατεθειμένος να το πράξει εκτός από τα μαγαζιά εστίασης και πάλι όχι παντού.Στο plzen που είμαι εγώ η γλώsσα είναι και το μεγαλύτερο μου πρόβλημα.Αν και πάλι είμαι τυχερός καθώς ο προϊστάμενος μου είναι Σλοβάκος και μιλάει την Αγγλική και εγώ προσωπικά δεν θ είχα στην δουλεία έτσι και αλλιώς πρόβλημα.Τα λεφτά που υποσχέθηκε το γραφείο τα παίρνουμε άσχετα αν η εταιρία δίνει 40.000 κορώνες για το κάθε κεφάλι,εμείς από την αρχή με την manpwer μιλήσαμε για 25.000 κωρώνες,(χίλια ευρώ χωρίς τις υπερωρίες και τα Σάββατα.Αν υπογράψουμε με το εργοστάσιο κατευθείαν μετά από έξι μήνες ναι μεν θα παίρνουμε 40.000 κωρώνες αυτόματα όμως παύει η δωρεάν στέγαση μας θα πρέπει να βρούμε δικό μας σπίτι καθώς όπως προείπα το σπίτι είναι παροχή της manpower.Οι συνθήκες διαμονής κάθε άλλο παρά ιδανικές είναι και μιλάω για την στέγαση και μόνο ειδικά αν είσαι ελεύθερος, δύο και τρία άτομα σε ένα δωμάτιο μαζί.ΑΝ έχεις οικογένεια όπως εγώ είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα.Αυτά είχα να πω καλή χρονιά σε όλους.Είμαι με άδεια εδώ ως τις 4 του μηνός.Θα γράψω πάλι αν χρειαστεί όταν επιστρέψω στο plizen

• Like 3
  • Thanks 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις Fri Dec 29 2017 στις 6:28 ΜΜ, deltagama είπε

Είπα να μην ξανά γράψω εδώ ποτέ αλλά ας πάει στο διάολο θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ.Καταρχήν υπογράφοντας με την man power διασφαλίζεις σπίτι με όλα τα πάγια δωρεάν, τουλάχιστον για έξι μήνες.Επίσης το γραφείο στους τόπουw εργασία έχει εργάτες Έλληνες με Τσεχικες ρίζες, σαν διερμηνείς γιατί στην Τσεχία εκτός από την Πράγα ουδείς μιλά Αγγλικά,αλλά ακόμα και αν γνωρίζει δεν είναι διατεθειμένος να το πράξει εκτός από τα μαγαζιά εστίασης και πάλι όχι παντού.Στο plzen που είμαι εγώ η γλώsσα είναι και το μεγαλύτερο μου πρόβλημα.Αν και πάλι είμαι τυχερός καθώς ο προϊστάμενος μου είναι Σλοβάκος και μιλάει την Αγγλική και εγώ προσωπικά δεν θ είχα στην δουλεία έτσι και αλλιώς πρόβλημα.Τα λεφτά που υποσχέθηκε το γραφείο τα παίρνουμε άσχετα αν η εταιρία δίνει 40.000 κορώνες για το κάθε κεφάλι,εμείς από την αρχή με την manpwer μιλήσαμε για 25.000 κωρώνες,(χίλια ευρώ χωρίς τις υπερωρίες και τα Σάββατα.Αν υπογράψουμε με το εργοστάσιο κατευθείαν μετά από έξι μήνες ναι μεν θα παίρνουμε 40.000 κωρώνες αυτόματα όμως παύει η δωρεάν στέγαση μας θα πρέπει να βρούμε δικό μας σπίτι καθώς όπως προείπα το σπίτι είναι παροχή της manpower.Οι συνθήκες διαμονής κάθε άλλο παρά ιδανικές είναι και μιλάω για την στέγαση και μόνο ειδικά αν είσαι ελεύθερος, δύο και τρία άτομα σε ένα δωμάτιο μαζί.ΑΝ έχεις οικογένεια όπως εγώ είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα.Αυτά είχα να πω καλή χρονιά σε όλους.Είμαι με άδεια εδώ ως τις 4 του μηνός.Θα γράψω πάλι αν χρειαστεί όταν επιστρέψω στο plizen

Εσύ τελικά βρήκες δικό σου σπίτι ; Από λλεφτά τι λέει σας φτάνουν; 

51 λεπτά πριν, consumer είπε

Άρα τελικά ποιος λέει ψέματα και ποιος αλήθεια; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vairass είπε

Εσύ τελικά βρήκες δικό σου σπίτι ; Από λλεφτά τι λέει σας φτάνουν; 

Άρα τελικά ποιος λέει ψέματα και ποιος αλήθεια; 

Εγώ θα πίστευα τον άνθρωπο που είναι εκεί. Έτσι κι αλλιώς δεν μας τα παρουσίασε και όλα ιδανικά.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Εγώ θα πίστευα τον άνθρωπο που είναι εκεί. Έτσι κι αλλιώς δεν μας τα παρουσίασε και όλα ιδανικά.

Για τον μισθό εννοώ βασικά 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά είναι δύο εντελώς διαφορετικές απόψεις .

Θα ήθελα ένα σχόλιο από τον deltagama ( ή οποιονδήποτε άλλον είναι εκεί)  σχετικά με το αν το δημοσίευμα λέει αλήθεια , την μισή αλήθεια , ή καθόλου αλήθεια.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, υπάρχει διαφορά στις αμοιβές, ο deltagama είπε ότι παίρνει 1000 ευρώ (προφανώς εννοεί καθαρά), ο άλλος στο ρεπορτάζ λέει ότι παίρνει 540 ευρώ καθαρά. Μήπως έχει υπαχθεί σε άλλη κατηγορία προσωπικού λόγω προσόντων, προϋπηρεσίας, κλπ. ; Πάντως, εάν διαφημίζεται ελάχιστος μισθός 800 ευρώ καθαρά και κάποιος παίρνει λιγότερα, είναι εξαπάτηση, εκτός και αν υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν γνωρίζουμε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...