Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vairass είπε

εσυ λες οτι παιρνουν  πιο πολλα  οι Γιατροι στην τσεχια  ;

Οσο για το δευτερο φιλος που κανει μετακομισεις μπορει να καθαρισει και 300 σε μια ημερα , κατσε εσυ το γραφειο με τα 30.

Μην το συνεχίζεις παραπάνω ρε φίλε.

Δεν αμφισβητώ αυτά που μπορεί να βγάζει ο συγκεκριμένος φίλος σου (αλήθεια τί σημαίνει "κάνει μετακομίσεις"; είναι ο εργάτης που κουβαλάει απλά ή κατά τύχη έχει δικό του φορτηγό/γραφείο;;)) αλλά όπως σου είπαν και παραπάνω, καλώς ή κακώς, οι βαριές δουλειές συνήθως δεν πληρώνονται. Τουλάχιστον στον απλό εργαζόμενο και ειδικά στις μέρες/χώρα που ζούμε

• Like 1
  • Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vairass είπε

Οσο για το δευτερο φιλος που κανει μετακομισεις μπορει να καθαρισει και 300 σε μια ημερα , κατσε εσυ το γραφειο με τα 30.

Από Prague Μorning:

The average salary of a doctor in the Czech Republic reached almost Kč 66 thousand (about 2,580 euros). It has almost doubled in the last 10 years.

In some regions, they now earn Kč 84 thousand (about 3,280 euros). Despite this, the unions are still unhappy with the salaries.

Κ εγώ έχω κάποιους φίλους που κουβαλάνε κλούβες για 2,84€ την ώρα (το έκανα κι εγώ παλιότερα), οπότε κόψε τα παπατζιλίκια.

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, vairass είπε

O φίλος σου, προφανώς ιδιοκτήτης, τζιράρει 300 την ημέρα. Αν εξαιρέσουμε μισθούς, απόσβεση φορτηγού, λοιπά έξοδα και ενδεχόμενες αβαρίες (πχ αποζημίωσεις σε πελάτες) τότε ίσως να του μένει ένα καλό μεροκάματο για τα σημερινά δεδομένα. Φυσικά όλα αυτά χωρίς αποδείξεις γιατί αλλιώς δεν βγαίνουν τα νούμερα. Ρώτα όμως τον Αλβανό που έχει να κουβαλάει πόσα καθαρίζει Κρα κάνουν στις πλατείες να τους μαζέψουν για ένα εικοσάρικο, κουβαλώντας μισό σπίτι ο καθένας. Βέβαια οι κήλες θα έρθουν μετά οπότε με την απλή λογική 20,00 για 4-5 ώρες κουβαλήματος είναι προτιμότερα από τα 25,00 του οκταώρου σε γραφείο. Από ένσημα δεν το συζητάμε, ποιος τη γ...ει τη σύνταξη;

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Μην το συνεχίζεις παραπάνω ρε φίλε.

Δεν αμφισβητώ αυτά που μπορεί να βγάζει ο συγκεκριμένος φίλος σου (αλήθεια τί σημαίνει "κάνει μετακομίσεις"; είναι ο εργάτης που κουβαλάει απλά ή κατά τύχη έχει δικό του φορτηγό/γραφείο;;)) αλλά όπως σου είπαν και παραπάνω, καλώς ή κακώς, οι βαριές δουλειές συνήθως δεν πληρώνονται. Τουλάχιστον στον απλό εργαζόμενο και ειδικά στις μέρες/χώρα που ζούμε

Οκ πες μου πόσα παίρνουν οι ιατροί στη Τσεχία;  

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, vairass είπε

Οκ πες μου πόσα παίρνουν οι ιατροί στη Τσεχία;  

Όπως θα είδες εγώ αναφέρθηκα στο "βαριά δουλειά vs γραφείο".

Δεν είπα τίποτα για τους γιατρούς, αφού δεν ξέρω (έχω το "κακό" συνήθειο να λέω μόνο για αυτά που ξέρω ;))

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, haris_216 είπε

Όπως θα είδες εγώ αναφέρθηκα στο "βαριά δουλειά vs γραφείο".

Δεν είπα τίποτα για τους γιατρούς, αφού δεν ξέρω (έχω το "κακό" συνήθειο να λέω μόνο για αυτά που ξέρω ;))

Λάθος έγραψες και εσύ όμως ξερόλας είσαι. 

Ένα γραφείο που κάνει μετακομίσεις βγάζει το λιγότερο λιγότερο την εβδομάδα  2000. 

Μια απλή μετακόμιση χωρίς γερανό κοστίζει γύρω στα 500. Με γερανό πας 700 μαζί με την συσκευασία των επίπλων κλπ. 

Επειδή σου είπα έχει φίλος γραφείο.. 

Η χειρότερη αμοιβή υπαλλήλου του είναι 900 συν ένσημα, αν βάλουμε τον οδηγό που παίρνει 1500 δεν τα βλέπω λίγα λεφτά στην Ελλάδα της κρίσης. 

Σκέψου ότι η φίλη μου σε δουλειά γραφείου στο Δήμο παίρνει 500.

Όσο για την μέση και η καρέκλα την χαλάει αν δεν κάνεις γυμναστική. Αν είναι να το πάθεις θα το πάθεις είτε κουβαλάς είτε όχι. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vairass είπε

Ένα γραφείο που κάνει μετακομίσεις βγάζει το λιγότερο λιγότερο την εβδομάδα  2000. 

Μια απλή μετακόμιση χωρίς γερανό κοστίζει γύρω στα 500. Με γερανό πας 700 μαζί με την συσκευασία των επίπλων κλπ. 

Η χειρότερη αμοιβή υπαλλήλου του είναι 900 συν ένσημα, αν βάλουμε τον οδηγό που παίρνει 1500 δεν τα βλέπω λίγα λεφτά στην Ελλάδα της κρίσης. 

Όσο για την μέση και η καρέκλα την χαλάει αν δεν κάνεις γυμναστική. Αν είναι να το πάθεις θα το πάθεις είτε κουβαλάς είτε όχι. 

Όχι δεν το είπες.

Μην εκτίθεσαι.

Είπες "φιλος που κανει μετακομισεις". Και μάλιστα το σύγκρινες με τον υπάλληλο γραφείου με τα 30 ευρώ τη μέρα. Δηλαδή άφησες να εννοηθεί ότι μιλάς για υπαλλήλους και όχι για επιχειρηματία vs υπάλληλο (τότε δεν θα είχε νόημα η σύγκριση).

Ας το λοιπόν καλύτερο γιατί δεν σώζεται. Πάμε γι' άλλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Όχι δεν το είπες.

Μην εκτίθεσαι.

Είπες "φιλος που κανει μετακομισεις". Και μάλιστα το σύγκρινες με τον υπάλληλο γραφείου με τα 30 ευρώ τη μέρα. Δηλαδή άφησες να εννοηθεί ότι μιλάς για υπαλλήλους και όχι για επιχειρηματία vs υπάλληλο (τότε δεν θα είχε νόημα η σύγκριση).

Ας το λοιπόν καλύτερο γιατί δεν σώζεται. Πάμε γι' άλλα

για υπαλληλο λεω παλι - 900 εως 1500 τους δινει αναλογα τι κανουν στην εταιρια του συν ενσημα. Αμα τα βλεπεις εσυ λιγα με ταμειο 360 και βασικο 510 οκ ...

εχεις πολλα και εισαι κυριλες.

Εχεις μεινει στο 1980 που φωναζε η κυρα Μαρια 2 ατομα να κανουν μετακομιση και τους εδινε ενα πιατο φαγητο.

ΠΛΕΟΝ οτι εχει να κανει με κουραση πλερωνεται και μαλιστα καλα!

Επεξ/σία από vairass
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vairass είπε

Οκ από τη μία είναι ο γραφιάς που βγάζει τα 30

Από την άλλη ποιος; (έτσι για να καταλάβουμε δηλαδή ποιος καθαρίζει το 300άρι)

5 λεπτά πριν, vairass είπε

για υπαλληλο λεω παλι - 900 εως 1500 τους δινει αναλογα τι κανουν στην εταιρια του συν ενσημα. Αμα τα βλεπεις εσυ λιγα με ταμειο 360 και βασικο 510 οκ ...

εχεις πολλα και εισαι κυριλες.

Εχεις μεινει στο 1980 που φωναζε η κυρα Μαρια 2 ατομα να κανουν μετακομιση και τους εδινε ενα πιατο φαγητο.

ΠΛΕΟΝ οτι εχει να κανει με κουραση πλερωνεται και μαλιστα καλα!

Αν μου πεις τη χώρα, έρχομαι τάχιστα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, haris_216 είπε

Οκ από τη μία είναι ο γραφιάς που βγάζει τα 30

Από την άλλη ποιος; (έτσι για να καταλάβουμε δηλαδή ποιος καθαρίζει το 300άρι)

Αν μου πεις τη χώρα, έρχομαι τάχιστα

που να αντεξεις ; Χωρα Ελλαδα περιοχη θεσσαλονικη αντε ελα να σε δω να κουβαλας καναπε...χαχα

σε μιση ωρα θα θες να πας σπιτι να πατησεις τα πληκτρα και να μου γραψεις  " χιλιες φορες ταμειο 360 " !

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vairass είπε

Μετακόμιση από μετακόμιση διαφέρει πάντως, μπορείς να κάνεις και μετακόμιση με φορτοταξί με ένα 50άρικο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Μετακόμιση από μετακόμιση διαφέρει πάντως, μπορείς να κάνεις και μετακόμιση με φορτοταξί με ένα 50άρικο. 

κλαιν, θα τα κουβαλησεις ο ιδιος και δεν θα σου κανει κανενας συσκευασια . Μην περιμενεις απο τον οδηγο σχεδον τιποτα.

Τα γραφεια που σου λεω δεν βαζουν καν μπρος για 50 ευρω , κανουν μετακομισεις με προγραμμα κλπ κλπ.

αυτο που λες δεν ειναι μετακομιση ειναι να παρω 2 καναπεδες και να τους παω απο την τουμπα στο  κεντρο , το κανω και μονος, παω νοικιαζω ενα βαν σιγα.

Το θεμα ειναι οτι λεφτα στην Ελλαδα εχει αλλα εχει και πολλους βαρεμενους που προτειμουν το ταμειο .

Γιαυτο ο ξενος θα σου κανει συνεχεια μειωση του κατωτατου μισθου μεχρι να φτασεις την ρουμανια και την βουγλαρια .

Μετα θα πηγαινουμε Γερμανια να μας δινουν 800 και θα κανουμε παρτυ.

Επεξ/σία από vairass
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vairass είπε

που να αντεξεις ; Χωρα Ελλαδα περιοχη θεσσαλονικη αντε ελα να σε δω να κουβαλας καναπε...χαχα

σε μιση ωρα θα θες να πας σπιτι να πατησεις τα πληκτρα και να μου γραψεις  " χιλιες φορες ταμειο 360 " !

Α, στην Ελλάδα είναι αυτό που ότι έχει κούραση πληρώνεται. Και μάλιστα καλά.

Οκ. Το 'πιασα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, haris_216 είπε

Α, στην Ελλάδα είναι αυτό που ότι έχει κούραση πληρώνεται. Και μάλιστα καλά.

Οκ. Το 'πιασα

Ναι γιατι κανενας δεν κουνιεται , αμα σε πω ( οχι εσενα γενικα μιλαω) ελα να κουβαλησουμε καποια πραγματα δεν θα ερθεις , οποτε βρηκαν την ευκαιρια οι μαγκες με τα γραφεια και τα αρπαζουν .

Σκεψου εσυ ποσους ξερεις Η ποσοι σε εχουν βοηθησει σε μετακομιση....αντε το πολυ να ηρθαν μια φορα μετα Αλεκος.

Δημοσ.

Η εργασία που απαιτεί σωματικό κόπο, ποτέ δε θα έχει μέλλον:

- Τεχνολογική εξέλιξη.

- Αντοχές λόγω ηλικίας.

Στα 20,25,30 μπορεί να την κάνεις και να πληρώνεσαι καλά, αλλά δε θα είναι η δουλειά που θα σου δώσει σύνταξη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...