Προς το περιεχόμενο

Νέο τρέιλερ για τη ταινία Ready Player One του Steven Spielberg


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εξαιρετικό βιβλίο, το διάβασα αφού είχα δει το πρώτο trailer που μου έκανε εντύπωση. Έξυπνο και αρκετά πρωτότυπο σενάριο ότι πρέπει για geeks/gamers ειδικά των πρώτων δεκαετιών (80s-90s) της εξέλιξης της τεχνολογίας! Στην ταινία δείχνει να έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, πολύ κοντά στις περιγραφές του βιβλίου, ας ελπίσουμε να αξίζει τον κόπο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Σπίλμπεργκ είναι εγγύηση. Έχει φτιάξει απίστευτες ηλιθιότητες οπότε αν αυτή η ταινία είναι απλώς βαρεμάρα, θα είναι εξαίρεση. Αλλά δεν θα ειναι. Θα το γεμίσει σίγουρα αμερικάνικη προπαγάνδα.

 

Απορώ τόσες δεκαετίες πως και δεν έχει γίνει ρεντίκολο διεθνώς με τις προχειρότητες που ξεπετάει για κονόμα. Τι κάνουν; Σέβονται τέτοιον μάπα; Τα σενάρια του είναι άθλια, γεμάτα τρύπες (ειδικά τα Ιντιάνα) και ωμό ιμπεριαλισμό. Πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι άλλοι σκηνοθετουν. Δεν μπορεί να είναι χειρότερος από έναν μέτριο σκηνοθέτη του Μπέρκλεϊ.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου φαίνεται λίγο φθηνό το concept να δανείζεσαι από άλλα pop culture films/games για να προκαλέσεις νοσταλγία (απ'οτι φαίνεται η νοσταλγία πουλάει πολύ τώρα τελευταία). Το stranger things το έκανε αυτό, ειδικά στο πρώτο season και αναρωτιόμουν πόσο πολύ έχουν ξεμείνει από ιδέες. Η συγκεκριμένη ταινία το κάνει απροκάλυπτα σε βαθμό υπερθετικό. Έχω την εντύπωση πως θα είναι ψιλό-cringe-fest. Νομίζω η σωστή λέξη που ψάχνω είναι κανιβαλισμός των pop-culture films/games. Όλα αυτά, απ'οσα βλέπω απο το trailer χωρίς να έχω διαβάσει υπόθεση ή βιβλίο, so dont shoot me.

 

edit:

θεωρώ πως το story ενός δυστοπικού κόσμου που ξεφευγει σε έναν εικονικό σύμπαν, θα μπορούσε πολύ ωραία να σταθεί μόνο του χωρίς να μπλέξουνε ένα κολάζ απο pop-culture franchises μόνο και μόνο για να πουλήσουν. Ίσως στο βιβλίο κάθεται πιο καλά το τελευταίο σαν ιδέα, στην μεγάλη οθόνη είναι κανιβαλισμός (αποκλείεται το βιβλίο να αναφέρει την tracer π.χ. απλά είμαι σίγουρος πως κάποιος είπε ..hey you know what's popular right now, overwatch, lets put tracer in there). Όπως και να έχει έκανα παραγγελιά το βιβλίο για να διαπιστώσω κατά πόσο έχω δίκιο ή άδικο.

 

btw το sucker punch που επιχείρησε κάτι παρόμοιο χρόνια πρίν το θεωρώ πιο τίμια προσπάθεια.

Επεξ/σία από shadowlike
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ok αυτη την φορα ειδα κ king kong ,avatar ,inception ,αυτη δεν ειναι ταινια ,παζλ ειναι  :-D


Ο Σπίλμπεργκ είναι εγγύηση. Έχει φτιάξει απίστευτες ηλιθιότητες οπότε αν αυτή η ταινία είναι απλώς βαρεμάρα, θα είναι εξαίρεση. Αλλά δεν θα ειναι. Θα το γεμίσει σίγουρα αμερικάνικη προπαγάνδα. Απορώ τόσες δεκαετίες πως και δεν έχει γίνει ρεντίκολο διεθνώς με τις προχειρότητες που ξεπετάει για κονόμα. Τι κάνουν; Σέβονται τέτοιον μάπα; Τα σενάρια του είναι άθλια, γεμάτα τρύπες (ειδικά τα Ιντιάνα) και ωμό ιμπεριαλισμό. Πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι άλλοι σκηνοθετουν. Δεν μπορεί να είναι χειρότερος από έναν μέτριο σκηνοθέτη του Μπέρκλεϊ.

 

θα το δουμε για τα εφεδακια ,θα ξενερωσουμε με τα παιδικα κλισε κ θα χασμουρηθουμε διχως αυριο με το στορυ

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είπαμε το βιβλίο τα σπαγε.

 

H Warner Bros  ξέρουμε πως δεν έχει όλα τα rights των ταινιών και των παιχνιδιών που αναφέρονται στο βιβλίο,(πχ ferris bueller's day off)

Οπότε η ταινία δεν θα περιέχει όσες σκηνές θα μπορούσε, και σίγουρα θα αρχίσει κράξιμο χωρίς προηγούμενο για τον λόγο αυτό.

 

Παρόλα αυτά την περιμένω σαν τρελός γιατί το καλοκαίρι που το διάβασα με είχε επηρεάσει full.

Φόρτωσα μέχρι και rush στο αυτοκίνητο να ακούω. :-D

 

Θέλω να δω αν θα δημιουργήσει hype σε σχέση με το VR και τα headsets.

Δε θα μου φανεί περίεργο να δω όλους αυτούς που κράζουν μέχρι τώρα ΑΠΑΤΟ να τρέχουν να το πάρουν.

 

ps Σκοπεύω να την δω σε 3d. Νομίζω θα της πηγαίνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Σπίλμπεργκ έχει πολύ μέλλον ακόμη.. όσο γερνάει τόσο καλύτερες ταινίες βγάζει.. κάτι μου λέει ότι θα είναι σε επιτυχία επιπέδου Avatar... άραγε έχουν συνεργασία με την Oculus? Θα το ψάξω... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διάβασα με προσοχή όλα τα ποστ...Όλα τα βλέπεις στο ινσόμνια.. ακόμη και αρνητικά σχόλια για τον σπίλμπεργκ.. τι άλλο θα δούμε δεν ξέρω.. πάντως έχει ενδιαφέρον..

 

Για αυτούς που δεν τους αρέσουν οι ταινίες του Σπίλμπεργκ λοιπόν. θα ήθελα να ακούσω τίτλους που τους αρέσουν έτσι από περιέργεια...

 

Για παράδειγμα... πως σας φαίνεται  το Π? Σίγουρα θα ξετρελαθήκατε... η το πολύ νεότερο Mother! ? Για να ακούσω σχόλια παρακαλώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...