Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτοί οι εκτυπωτές μπορούν να φτιάξουν και λαστιχένια εύκαμπτα πραγματα η μόνο σκληρό πλαστικό;

Υπάρχουν αρκετά ελαστικά filaments.

Δημοσ.

Μια ενημέρωση το tracking που δίνουν ειναι DHL δέμα και όχι express και από ότι φαίνεται η παράδοση θα γίνει από τα ΕΛΤΑ.

p.s Το tracking είναι της μορφής CHxxxxxDE

Πρόσθεσα και τον Α8 απο αγγλική αποθήκη τιμή 132,46ευρω με μεταφορικά αμα βάλετε το κουπόνι

https://nolp.dhl.de/nextt-online-public/report_popup.jsp

Όντως είναι DHL parcel, όχι DHL Express - στο ανωτέρο link έβαλα και είναι ακόμα Γερμανία ο CR10 - ευτυχώς δλδ, γιατί είμαι λίγο χαμένος με τα filaments και τον βλέπω να μου έρχεται και να μην έχω καταλήξει ακόμα :P

Δημοσ.

Καλημέρα.Επειδή μου κεντρισατετο ενδιαφέρον ποιόν θα προτείνατε για πρώτη επαφή (είμαι αρκετά θα έλεγα του DIY) μάλλον για τον tevo με βλέπω ευχαριστώ

Δημοσ.

Ο tevo υπάρχει κάποιο κουπόνι για για την eu3;, διότι δεν δουλεύει σε αυτή την αποθήκη...

GBLOCAL και παει στα 199,59 μαζί με τα μεταφορικά

Δημοσ.

Χμ οκ,

απ ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει χρησιμότητα αλλά βρίσκουμε χρησιμότητες στα πλαίσια της διασκέδασης και του χόμπι.

π.χ. μου έσπασε ενα πλαστικό απ το πολυμίξερ και φτιάχνω ανταλλακτικό που αλλιώς δεν παίζει να έβρισκα.

Ή φτιάχνω κοκκαλάκι για τα μαλλιά της γκόμενας σε σχήμα ιπποπόταμου επειδή ανακάλυψε πως βολεύει καλύτερα.

Ντάξει αν ένας τέτοιος εκτυπωτής έκανε κοντά στο 1000ρικο δεν θα άξιζε για τέτοια χρήση,

αλλά σε αυτές τις τιμές που κινούνται πλέον, αν κανείς έχει χρόνο δεν είναι άσχημο.

Νόμιζα ότι τρολαρες αλλά τελικά το λες σοβαρά.

Κάποιοι μπορεί να το αγοράζουν για να φτιάχνουν το μίξερ κ το αυτοκίνητο τους κ ότι άλλο σκεφτούν κ καλά κάνουν είναι κ πάλι φθηνότερο από το 90% των χόμπι που υπάρχουν σημερα. Είναι χόμπι.

Αλλοι ομως αγοράζουν γιατι ειναι ο μόνος τρόπος να φτιάξουν και να υλοποιήσουν ιδέες που υπό άλλες συνθήκες θα έσταζαν χιλιάδες ευρώ στο σύνολο στις δοκιμές τους.

Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό τι να πω.

Παράγουν έργο κ πολλοί βγάζουν κ τρέλα λεφτά από αυτό που γελάς κ δεν καταλαβαίνεις. Κ μιλάμε για οικιακούς 3D εκτυπωτές όχι της τάξης των 1.000+€

Δημοσ.

Το ότι είναι χόμπι μπορώ να το καταλάβω και εγώ. Το να βγάζουν λεφτά δεν μπορώ να το καταλάβω. Τόσες επιλογές σε υλικό έχεις και τόσο λεπτομερή δουλειά κάνει;

Δημοσ.

Το ότι είναι χόμπι μπορώ να το καταλάβω και εγώ. Το να βγάζουν λεφτά δεν μπορώ να το καταλάβω. Τόσες επιλογές σε υλικό έχεις και τόσο λεπτομερή δουλειά κάνει;

Χόμπι είναι ο μοντελισμός. Το 3D printing είναι εργαλείο.

Υπάρχουν και εδώ και έξω εργαστήρια 3D εκτυπώσεων που από ότι φαίνεται βγάζουν χρήματα, από όσους θέλουν να φτιάξουν κάτι χωρίς να σπαταλήσουν χρόνο και χρήμα.

Από την άλλη, λεφτά σου δίνουν οι γνώσεις.  

Τα 150€ που δίνεις, μπροστά στις ώρες που θα φας μέχρι να τα βάλεις όλα να δουλέψουν, αν τα συγκρίνεις με αντίστοιχες ώρες σε καφετέρια είναι πολύ φτηνότερα !!

Δημοσ.

Απο τσεχια ειναι το ευ 5 η γερμανια?

Γιατι βλεπω το tracking να ειναι γερμανικο.Εκτος και εαν τα στελνουν πρωτα γερμανια για να ερθουν εδω μετα.Αλλα εαν τα δινουν εδω στα ελτα αποκλειεται να πιασουν τις 3-5 εργασιμες που λενε.

Δημοσ.

Καλησπερα όσοι παραγγείλατε Ποσο καιρο έκαναν να φύγουν απο την αποθήκη ; Εμενα ελεγε οτι ηταν να φύγουν μεταξύ 17-18 αλλα τιποτα ακομη.

Δημοσ.

Απο τσεχια ειναι το ευ 5 η γερμανια?

Γιατι βλεπω το tracking να ειναι γερμανικο.Εκτος και εαν τα στελνουν πρωτα γερμανια για να ερθουν εδω μετα.Αλλα εαν τα δινουν εδω στα ελτα αποκλειεται να πιασουν τις 3-5 εργασιμες που λενε.

Είναι Τσεχια η αποθήκη το tracking ειναι γερμανικο αν δεις πρωτη πολη εχει την neumark η οποία ειναι κοντά στα σύνορα με τσεχια ,έχω ικανούς τους κινέζους να τα πηγαίνουν Γερμανία για να τα στείλουν λόγω κόστους.Έμενα έφυγε 11/12 η αποστολή και ακόμα στα ελτα δεν φάνηκε .....Btw ελτα courier παραδίδουν κατά 99% .

Καλησπερα όσοι παραγγείλατε Ποσο καιρο έκαναν να φύγουν απο την αποθήκη ; Εμενα ελεγε οτι ηταν να φύγουν μεταξύ 17-18 αλλα τιποτα ακομη.

Μία μέρα έκανε η δική μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...