Προς το περιεχόμενο

10 εκατομμύρια πωλήσεις για το Nintendo Switch που “έπιασε το στόχο” τρεις μήνες νωρίτερα


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο στόχος της Nintendo για τις πωλήσεις του Switch ήταν να πουληθούν δέκα εκατομμύρια κονσόλες μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Στο τέλος ωστόσο του Οκτώβρη, η Nintendo αναθεώρησε την εκτίμηση της δηλώνοντας πως ο στόχος άλλαξε και πως σχεδίαζε μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους που ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου του 2018 να πουλήσει 14 εκατομμύρια κονσόλες Switch.

 

Από ότι φαίνεται ωστόσο η Nintendo κατάφερε να πουλήσει έως σήμερα τουλάχιστον 10 εκατομμύρια κονσόλες Switch, τουλάχιστον σύμφωνα με τους δικούς της υπολογισμούς.

 

Αυτό σημαίνει ότι το Switch κατάφερε να πιάσει τον αρχικό στόχο τρεις μήνες νωρίτερα από την πρώτη εκτίμηση, κάτι αναμφισβήτητα εντυπωσιακό αν λάβουμε υπόψη μας την αποτυχία του Wii U. Και για να βάλουμε τα πράγματα στις σωστές διαστάσεις τους, το Wii U κατάφερε να σημειώσει πωλήσεις 13,5 εκατομμυρίων στα τέσσερα χρόνια της διαθεσιμότητας του στα καταστήματα. Επομένως, το Switch κατάφερε μέσα σε μόλις ένα χρόνο να φτάσει τις συνολικές πωλήσεις του προκατόχου του.
Η νέα κονσόλα της Nintendo ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα αντικείμενα την Black Friday και από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να είναι μέχρι και την Χριστουγεννιάτικη περίοδο.

 

Link.png Site: SlashGear

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε οποιον ειναι σαν εμενα που δεν παιζει τιποτα παραπανω απο CSGO, Witcher 3, WOW (PS), το switch ηταν απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει εδω και παρα πολυ καιρο.

 

Οταν βγαινω εξω παντα σκεφτομαι αν θα το παρω μαζι μου γιατι ειναι πολυ καλο στο να προσφερει μια ανετη και απλη εμπειρια portable gaming που το κινητο μου δεν μπορει να την προσφερει ή δεν ειχα νιωσει οταν επαιζα παιχνιδια στο PSP, μια αναλογα καλη portable κονσολα.

 

Βεβαια, επειδη τωρα τελειωνω το Zelda, δεν ξερω ποιο αλλο παιχνιδι αξιζει να αγορασει καποιος (περα απο το mario kart, που δεν το εχω στην ιδια κατηγορια με το zelda που μοιαζει πιο "σοβαρο').

 

Μακαρι να δουμε κιαλλες πωλησεις, και παιχνδια με δυνατοτητες LAN.

 

Επισης, σαν χρηστης μπορω να σας πω οτι ειμαι πολυ χαρουμενος που βλεπω συνεχεια updates.

 

Αν το βρειτε σε καλη τιμη, σας το προτεινω.

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικο ειναι με 340 ευρω που κανει η κονσολα και χωρις  μεγαλη χωριτικοτητα...και με 50 παιχνιδια διαθεσιμα οπως το κορυφαιο chiken range ns <κανει μονο 34 ευρω με προπαραγγελια> θα σπασει ολα τα ρεκορ παγκοσμιως απο ολη τη γη το αγορασανε 10 μυρια σαν να λεμε ολη η νεα υορκη τρεχτε ολοι να το παρετε να παιζετε pro και call of duty και τοσες πολλες παιχνιδαρες που εχουν βγει για αυτο.... σιγουρα εχει σαρωσει σε πωλησεις και θα σαρωσει!..... ;) :) :)

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eνα New Switch/mini/XL θα είναι ταμάμ σε κάνα χρόνο.

 

Όλες οι hardware βελτιώσεις, με την προβλεπόμενη μείωση τιμής και με τις παιχνιδαρες που αναμένονται (Bayo 3, Metroid Prime 4,κλπ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω για το switch παντως το WiiU είναι απολαυστικότατο...το βάζω στο ίδιο επίπεδο υποτιμημενης κονσόλας οπως και το Dreamcast. Μου αρέσει βασικά που η Nintendo εχει την δικιά της «σχολη» και «ύφος» στο gaming (με τα + και τα - της, βεβαίως βεβαίως)...

 

Επισης, πρόσεξε κανεις την εμφάνιση του Super Mario στην τελετή ληξης των ολυμπιακών αγώνων 2016; Νομίζω, πρωτη φορά τα video games «αγγίζουν» ένα τόσο ευρύ κοινό. Για εμένα ήταν λίγο σαν milestone. Θα δούμε

 

Btw, I love sonic... αλλά χρωστάμε πολλά και στη Nintendo ως gamers, if you know what I mean.. :-) Χαίρομαι λοιπόν που το switch πάει καλά.

  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στον πρώτο χρόνο το PS4 έκανε 13,5 εκατομύρια πωλήσεις.

Το N. Switch έχει άλλους 2 μήνες μαζί με τα Χριστούγεννα μέχρι να κλείσει χρόνο και βρίσκεται στα 10.

 

Μπορούμε να μιλάμε πλέον για μία επιτυχημένη κονσόλα που είναι βασικός παίκτης στην αγορά.

  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως σαν εργαζόμενος της Amazon που ειμαι,και βλεπω καθημερινά τις παραγγελιές,μπορώ να σας πω οτι ΑΝ παράδειγμα πωλούνται 10 κονσόλες καθημερινά,οι 7 ειναι  nintedo switch,οι 2 xbox one s και η μια ps4.ps4 pro εχω να δω κανενα 2 μηνο για να ειμαι ειλικρινής!Α και κατι ακομη,οσοι παίρνουν το switch 7/10 παίρνουν και extra controler και τιμονιερες που υπαρχουν και κτλ κτλ,λιγοι παιρνουν σκετη την κοσνολα!

  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Τελειώνω κι εγώ το Zelda και κατάλαβα για ποιο λόγο συζητάει ο κόσμος τόσα χρόνια για αυτή την εταιρεία. Καλές και οι υπόλοιπες consoles/pc με τις δυνατότητες επέκτασης, υπολογιστική ισχύ αλλά το switch δεν πλησιάζεται. 

Είχαν δοκιμάσει και οι άλλες εταιρείες αλλά την εμπειρία του παιχνιδιού με το switch δεν την πέτυχαν.

 

 

Παίζεις όπου θέλεις, με διάφορους τρόπους, δυνατότητα για multiplayer στο βασικό πακέτο με πανέξυπνο τρόπο, split screen κτλ κτλ.

 

Αγόρασα και το Kart και το Odyssey τα οποία είναι φυσικά άψογα στην υλοποίηση και ελπίζω να μην τα βαρεθώ, όπως δεν βαρέθηκα το BOTW ούτε στιγμή. 

 

Οι πολλές πωλήσεις σημαίνουν ενδιαφέρον από δημιουργούς παιχνιδιών.

 

Αγοράστε το, θα το χαρείτε, δεν θα το μετανιώσετε. 

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά.. Ωραίο το Switch αλλα τα παιχνίδια του είναι πανάκριβα.

 

Έχω PS4pro και Xbox S, και πραγματικά κάθε φορα που πάω να αγοράσω παιχνίδι στο Switch, βλέπω κάτι παιχνιδάρες στα αλλα είτε στην ίδια τιμή, είτε και πιο φθηνά.  

 

Στο Xbox ειδικά, μου δίνει η MS κάθε μηνα και άλλο παιχνίδι δώρο. Πως να δικαιολογήσω τα 60-80 ευρώ που θέλει το Switch για παιχνίδια "fun", που τα περισσότερα είναι μεν διασκεδαστικά, αλλα θυμίζουν παιχνίδια mobile.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...