Muchacho Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ότι λέει ο τίτλος,ενώ στον υπολογιστή είμαι αρκετά εξοικειωμένος με το πληκτρολόγιο( τυφλό με περίπου 110-120 wpm) στο κινητό είμαι σαν ηλικιωμένη γυναίκα με ένα δάχτυλο για όλα τα πλήκτρα.Προσπαθώ να γράψω μήνυμα με τους δύο αντίχειρες όπως γράφουν ορισμένοι και πραγματικά δεν μου βγαίνει.Υπάρχει κάποια ιδέα για πως να την βελτιώσω ως προς την ταχύτητα?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Στο Android αρκετα πληκτρολογια εχουν μεταβαλλομενο μεγεθος. Πρωτα βρες το μεγεθος που σου ταιριαζει με βαση τα δαχτυλα σου. Στο κινητο δεν εχει κολπα, για γρηγορη πληκτρολογηση μονο οι αντιχειρες βοηθανε.
Rabican Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 οι οποιοι αντιχειρες πραγματικα πιανονται αν γραφεις πολυ! σιγουρα θα καταληξω με καποιου ειδους προβλημα σε δαυτους απο το πολυ γραψιμο σε κινητο...!
Kostasspil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Γιατι δεν δοκιμαζεις καμια swype-style εφαρμογη? Με εχει βολεψει απειρα.
gassim Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 κατέβασε το πληκτρολόγιο της google gboard. πανω δεξιά έχει ενα μικρόφωνάκι, το πατάς του υπαγορεύεις και γράφει ότι θες στα Ελληνικά. Αν δεν θες να μιλάς, μπορείς να κάνεις swype. Αν το συνηθίσεις γράφεις πάρα πολύ γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα