Predatorkill Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Θά διαφωνήσω. Ἀγόραζα ἀπό σουβλατζίδικο στήν Ἀθήνα τοῦ ὁποίου ξέρω τόν ἰδιοκτήτη, καί εἴχα πάει νά δῶ καί πώς τόν φτιάχνει!Σπάνιο μέν ἀλλά γιά ἐμένα δείχνει ὅτι ἡ διαφορά στήν ποιότητα εἶναι ὑπαρκτή. Πολυτονικο κι ετσι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Θά διαφωνήσω. Ἀγόραζα ἀπό σουβλατζίδικο στήν Ἀθήνα τοῦ ὁποίου ξέρω τόν ἰδιοκτήτη, καί εἴχα πάει νά δῶ καί πώς τόν φτιάχνει!Σπάνιο μέν ἀλλά γιά ἐμένα δείχνει ὅτι ἡ διαφορά στήν ποιότητα εἶναι ὑπαρκτή. Παλιά σχεδόν όλοι τον έφτιαχναν μόνοι τους. Αγόραζαν κρέας και το περνούσαν μόνοι τους κομμάτι κομμάτι.Για αυτό παλιά ήταν νόστιμος. Τώρα σχεδόν όλοι τον αγοράζουν έτοιμο από βιοτεχνίες ή μεγάλα κρεοπωλεία,οι οποίοι δεν θα βάλουν και τα καλίτερα κομμάτια. Επίσης θα βάλουν και κομμάτια παλαιότερα να μην τους μείνουν όπως κάνουν και με τον έτοιμο κιμά που ρίχνουν μέσα ακόμη και τα κομμάτια που τους μένουν από τα κοτόπουλα που καθαρίζουν πριν μας τα τυλίξουν . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Επειδή λατρεύω τον χοιρινό γύρο και μετά τη προβατίνα είναι το αγαπημένο μου η απάντηση είναι ναι. Έχει πέσει πάρα πολύ. Εγώ που βρίσκομαι Αθήνα κεντρικά, έχω φάει σχεδόν από όλα τα μαγαζιά κοντά μου μέσω efood,αλλά και από πολλές περιοχές γενικότερα και έχω κρατήσει 2-3 μαγαζιά που αξίζουν. Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι ο καλύτερος γύρος που έχω φάει τα τελευταία χρόνια είναι στη πλατεία στο Ίλιον και το μαγαζί λέγεται Χαλάλι, αν βρεθείτε ποτέ εκεί απλά δοκιμάστε. ( Δυστυχώς είμαι μακρύα και δε φέρνουν αλλιώς θα έτρωγα μόνο από εκεί ?Αλλά τα κομμάτια που μπαίνουν στο γύρο δεν είναι και τα καλύτερα προφανώς. Μαγαζί κάτω από το σπίτι μου είτε επερνες γύρο κοτόπουλο ή γύρο χοιρινό δεν καταλαβαινες τι είναι.. φαντάσου σαπιλα δηλαδη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Παλιά σχεδόν όλοι τον έφτιαχναν μόνοι τους. Αγόραζαν κρέας και το περνούσαν μόνοι τους κομμάτι κομμάτι.Για αυτό παλιά ήταν νόστιμος. Τώρα σχεδόν όλοι τον αγοράζουν έτοιμο από βιοτεχνίες ή μεγάλα κρεοπωλεία,οι οποίοι δεν θα βάλουν και τα καλίτερα κομμάτια. Επίσης θα βάλουν και κομμάτια παλαιότερα να μην τους μείνουν όπως κάνουν και με τον έτοιμο κιμά που ρίχνουν μέσα ακόμη και τα κομμάτια που τους μένουν από τα κοτόπουλα που καθαρίζουν πριν μας τα τυλίξουν . Αυτό ακριβώς. Δεν εμπιστεύομαι κανένα σουβλατζή ακόμη και εαν μου έλεγε ότι το φτιάχνει μόνος. Και επισης μαζι με το κιμα ειναι και τα λουκανικα.Εκει να δεις σαβούρα. Εγω έαν πρέπει να φάω απ'έξω παίρνω πίτα με καλαμάκι προβατίνα-πατάτα-σως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Απο την μια υπαρχει ολο και μεγαλυτερη ζητηση μιας και οι ρυθμοι ζωης ειναι ολο και πιο εξοντωτικοι και κανενας δεν μαγειρευει, και απο την αλλη τα εξοδα αυτων των μαγαζιων ειναι παρα πολλα και με μια κακη τους ημερα πεφτουν πολυ εξω... Αρα αναγκαστικα πρεπει να μειωσουν την φυρα τους ριχνοντας το κοστος των προιοντων τους αρα και την ποιοτητα... Λιγοι ειναι αυτοι που εχουν πραγματικα υψηλη ποιοτητα γιατι εχουν πιασει σαν επιχειρησεις και πουλανε καθε μερα ολο το προιον τους... Επισης, ακομα κι αν νομιζουμε οτι βρηκαμε μαγαζι με "ποιοτικο γυρο", ειναι πολυ πιθανο απλα να τον φτιαχνει καλος μαστορας και να ξερει τα καταλληλα μπαχαρικα ωστε να τον νοστιμιζει και να κρυβει την σαπιομποχα του! Καλυτερα μακαρονια σκετα παιδια και φακες(nomads style) παρα σαπιογυρα..... Οσο πιο σπανια τα τρωτε-με τοσο καλυτερα για την υγεια... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό ακριβώς. Δεν εμπιστεύομαι κανένα σουβλατζή ακόμη και εαν μου έλεγε ότι το φτιάχνει μόνος. Και επισης μαζι με το κιμα ειναι και τα λουκανικα.Εκει να δεις σαβούρα. Εγω έαν πρέπει να φάω απ'έξω παίρνω πίτα με καλαμάκι προβατίνα-πατάτα-σως. Καλαμάκι προβατίνα; Που το βρίσκεις αυτό ρε συ;! Για τη Θεσσαλονίκη τα έχω ξαναγράψει, νόστιμο γύρο δεν έχω φάει. Χορταστικό ναι οκ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Καλαμάκι προβατίνα; Που το βρίσκεις αυτό ρε συ;! Για τη Θεσσαλονίκη τα έχω ξαναγράψει, νόστιμο γύρο δεν έχω φάει. Χορταστικό ναι οκ. Υπάρχει στα μέρη μου πάνω απο 2 χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 θεσσαλονίκη έχω ξαναπει αυθεντικό γύρο στο express στην μαλακόπης. όλα τα άλλα είχαμε να λέγαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Το έχουμε ξανασυζητήσει πολλάκις το θέμα αυτό όποτε ανοίγονται thread για σουβλάκια, ποιότητες σουβλακιών κρέατος κτλ. Ως φανατικός κρεατοφάγος και έχοντας δοκιμάσει από πολλά μαγαζιά ειδικά κέντρο Αθήνας, η ποιότητα τόσο των σουβλακιών όσο και των γύρων έχει πέσει κατακόρυφα. Αγοράζουν φθηνότερα κρέατα που κοστίζουν λιγότερο χωρίς να μειώνουν και την τιμή αντίστοιχα ώστε να διατηρήσουν τα κέρδη τους μετά τους φόρους που μπήκαν τα τελευταία 7 χρόνια, εν ολίγοις κοιτάνε να βγάλουν τα σπασμένα ρίχνοντας την ποιότητα, δεν καταλαβαίνουν όμως οτι έτσι χάνουν και πελάτες. Γελοίο έχει καταντήσει το θέμα επίσης να ανοίγουν σουβλατζίδικα τα οποία κλείνουν σε 1-1.5 χρόνο το πολύ με χάλια ποιότητα, απλά πλέον ούτε που ασχολούμαι να χάσω τον χρόνο μου να δοκιμάσω. Πλέον τρώω μόνο από ένα μαγαζί εδώ κοντά μου που είναι αρκετά καλοί και ποιοτικοί σε οτι κάνουνε. Τους το έχω πει ο ίδιος κιόλας οτι έχουν φοβερό σουβλάκι και δύσκολα βρίσκεις τέτοιο φαγητό σε άλλα μαγαζιά, μου είπανε οτι προσέχουν τα υλικά τους και κοιτάνε να είναι φρέσκα υλικά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό είναι το θέμα μέχρι να βρεις το καλό μαγαζί και δυστυχώς όχι ρωτώντας φίλους γνωστούς αλλά τρώγοντας γιατί είναι πάρα πολύ υποκειμενικο κατά τη γνώμη μου. Στο κέντρο σταθερή αξια οπότε βρίσκομαι Ομόνοια Λευτέρης πολίτης. Το καλύτερο μπιφτέκι και όχι κεμπάπ που λένε πολλοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Για τη Θεσσαλονίκη τα έχω ξαναγράψει, νόστιμο γύρο δεν έχω φάει. Χορταστικό ναι οκ. Στον Κωστα στην τουμπα δοκιμασες; Μακραν το καλυτερο για ψητα κρεατα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Στον Κωστα στην τουμπα δοκιμασες; Μακραν το καλυτερο για ψητα κρεατα. που ειναι αυτος; ανω τουμπα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostol1s Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Με 1,50€ που εχει ο γύρος δεν εχω μεγάλες απαιτήσεις.Ειμαι ευχαριστημένος γιατι και νόστιμος ειναι και χορταίνω.Τωρα με 1,50€ δεν νομίζω οτι το κρέας θα ειναι καλής ποιότητας.Επειδη ειναι φθηνός σκάει ολη η Πάτρα στο συγκεκριμένο μαγαζί για γύρο και καλαμάκια με 1€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Στον Κωστα στην τουμπα δοκιμασες; Μακραν το καλυτερο για ψητα κρεατα. Όχι δεν έχω φάει, αν τύχει θα δοκιμάσω thanks! Το έχουμε ξανασυζητήσει πολλάκις το θέμα αυτό όποτε ανοίγονται thread για σουβλάκια, ποιότητες σουβλακιών κρέατος κτλ. Ως φανατικός κρεατοφάγος και έχοντας δοκιμάσει από πολλά μαγαζιά ειδικά κέντρο Αθήνας, η ποιότητα τόσο των σουβλακιών όσο και των γύρων έχει πέσει κατακόρυφα. Αγοράζουν φθηνότερα κρέατα που κοστίζουν λιγότερο χωρίς να μειώνουν και την τιμή αντίστοιχα ώστε να διατηρήσουν τα κέρδη τους μετά τους φόρους που μπήκαν τα τελευταία 7 χρόνια, εν ολίγοις κοιτάνε να βγάλουν τα σπασμένα ρίχνοντας την ποιότητα, δεν καταλαβαίνουν όμως οτι έτσι χάνουν και πελάτες. Γελοίο έχει καταντήσει το θέμα επίσης να ανοίγουν σουβλατζίδικα τα οποία κλείνουν σε 1-1.5 χρόνο το πολύ με χάλια ποιότητα, απλά πλέον ούτε που ασχολούμαι να χάσω τον χρόνο μου να δοκιμάσω. Πλέον τρώω μόνο από ένα μαγαζί εδώ κοντά μου που είναι αρκετά καλοί και ποιοτικοί σε οτι κάνουνε. Τους το έχω πει ο ίδιος κιόλας οτι έχουν φοβερό σουβλάκι και δύσκολα βρίσκεις τέτοιο φαγητό σε άλλα μαγαζιά, μου είπανε οτι προσέχουν τα υλικά τους και κοιτάνε να είναι φρέσκα υλικά. Έτσι είναι αλλά όχι για όλους! Για μερικούς δηλαδή φτάνει να παραδοθεί ώσπου την πίτα με πατάτες και είναι μια χαρά ευχαριστημένοι πελάτες! Ποσότητα > ποιότητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Θεωρια .Οπου δεις και εχει κοσμο ,κατι καλυτερο παιζει . Δεν θα θελει να χασει πελατες το μαγαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα