annap Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Τα 2 τελευταία χρόνια μ' ενδιαφέρει πολύ το θέμα της διαχείρισης των χρημάτων. Παρακολουθώ πολλά κανάλια στο youtube με τροπους διαχείρησης, αποταμίευσης. Δυστυχώς οι διαφορές ειναι πολύ μεγάλες με τους ξένους. Μπορούν να βγαλουν πολυ ευκολα χρηματα για ενα Σαββατοκυριακο ή για ενα μήνα. Λίγα βιντεακια υπαρχυον στα ελληνικα, οποτε σκεφτηκα να ανταλλάξουμε ιδεες. Μια καλη ιδεα είναι για όσους μένουν μόνοι τους να μεινουν για ενα σουκου σε ενα φιλο και να ενοικιασουν το σπιτι στο airbnb. Πιστευετε ειναι εφικτο στην Ελλάδα ή θα έχει κάποιος θεμετα με το σπιτονοικοκύρη; πείτε και άλλες ιδέες...Βαζω και καποια βιντεακια https://www.youtube.com/channel/UC4Apd1uiOZ368g9YEN4A1RQ
NT1G Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 ... Μια καλη ιδεα είναι για όσους μένουν μόνοι τους να μεινουν για ενα σουκου σε ενα φιλο και να ενοικιασουν το σπιτι στο airbnb. ... 15
panosno1com Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 καλυτερα ως υπηρεσια στο airbnb δε θα προλαβαινει καθε ΣΚ να το νοικιαζουν... 1
torq Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 η έλλειψη χρημάτων έχει βαρέσει στον εγκέφαλο μερικούς. χίλιους δυο τρόπους να βγάλουν χρήματα. κι όλοι οι τρόποι είναι ένας κι ένας. επίσης: μπορείς να τρως στα συσσίτια και να μη ξοδεύεις για φαγητό. στις καφετέριες και όπου έχει τουαλέτες, μπορείς να κλέβεις το κωλόχαρτο. δεν είναι αμελητέα αξία. 14
tsioulak Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Για πες τι τρόπους εχουν στο εξωτερικό για extra χρήματα που δεν υπάρχουν εδώ; (περα απο την χαμηλότερη ανεργία, υψηλότερους μισθούς, σταθερή φορολογία, απουσία capital control κλπ) Μην σκέφτεσαι την υπενοικιαση, είναι σχεδόν άγνωστη στην Ελλάδα και αν γίνει μ@λ@κια εσενα θα τρέχει ο ιδιοκτήτης (με το δίκιο του). 1
fastnq2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο δεν ειναι αποταμιευση ειναι γυφτια.Επισης αν ήμουν ο (πρωην) φιλος και μάθαινα οτι μου φορτώνεσαι οχι γιατι εχεις αναγκη αλλα για να νοικιαζεις το σπιτι σου θα σε επαιρνα με βρεγμενη σανιδα.Αυτο θα εκανα και αν ήμουν αυτος που σου νοικιαζει το σπιτι μιας και ειναι παρανομο. Επίσης μια καλη ιδεα ειναι να γυρνας στα τραπεζακια των καφετεριών και να τσεπωνεις το τιπ πριν το δει η σερβιτόρα. 5
Ar_DiMiS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Και χαρτοπετσέτες απο τυροπιτάδικα - σουβλατζίδικα! 1
defacer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Διαχείριση χρημάτων όταν λέμε εννοούμε το πώς να είσαι τσιπης χωρίς να έχεις πραγματικά ανάγκη τα χρήματα; 3
zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ δεν κατάλαβα αν εννοείς πως να διαχειρίζεσαι καλύτερα τα λεφτά που βγάζεις ή πως να βγάζεις περισσότερα; 2
annap Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ δεν κατάλαβα αν εννοείς πως να διαχειρίζεσαι καλύτερα τα λεφτά που βγάζεις ή πως να βγάζεις περισσότερα; και τα δύο.... Αυτο δεν ειναι αποταμιευση ειναι γυφτια.Επισης αν ήμουν ο (πρωην) φιλος και μάθαινα οτι μου φορτώνεσαι οχι γιατι εχεις αναγκη αλλα για να νοικιαζεις το σπιτι σου θα σε επαιρνα με βρεγμενη σανιδα.Αυτο θα εκανα και αν ήμουν αυτος που σου νοικιαζει το σπιτι μιας και ειναι παρανομο. Επίσης μια καλη ιδεα ειναι να γυρνας στα τραπεζακια των καφετεριών και να τσεπωνεις το τιπ πριν το δει η σερβιτόρα. Μα εννοείται οτι ο φίλος θα το ήξερε και φυσικα μπορει να μοιραστείτε τα εξοδα αναλογα τη συμφωνία... Βασικά μπορείς να έχεις και δικο σου σπίτι και να θες να πας ενα ταξιδι και να το νοικιαζεις στο airbnb, μενοντας σε ενα φιλο αν δεν εχεις αλλο να μεινεις. Ε ενταξει οι ξενοι που το κανουν ειναι ολοι τσιγκούνηδες Ενας άλλος τρόπος ειναι να ανεβασεις ενα project στο kickstarter που ελαχιστοι στην Ελλάδα ξέρουν τι ειναι , ενώ πολλοι πλουτιζουν από αυτο...σιγουρα ξέρω σε τι χώρα ζω αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα κατσω να γκρινιαζω ολη μερα Επιβεβαιώθηκα ότι οι Έλληνες δε ξερουμε τιποτα από αποταμιευση και ιδέες για να βγαζεις περισσότερα από τα σχόλια σας. Εσείς μπορείτε να συνεχίζετε να κλεβετε χαρτοπετσετες και οδοντογλυφιδες απο τις ταβερνες που πηγαίνετε.... (υπάρχουν αρκετα apps που σε βοηθάνε να ελεγχεις τα εσοδα και τα εξοδα και φυσικα ο πιο απλος τροπος ειναι να τα γραφεις-καπως έτσι μπορουσε να ξεκιναει η ανταλλαγη ιδεων αλλα ο μισογυνισμος δεν τους αφηνει μερικους-γυναικα στη συγγρου 1
fastnq2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Ελλαδα 2017.Ενοικιο-ιντερνετ-δεη-νερο,ενφια-φαπ-τελη κυκλοφοριας-εφκα.Αυτα αν μενεις μονος.Κατωτατος μισθος 560 ευρω.Μιλησε μας λιγο για αποταμιευση.Αμα εχεις λυσει τα παραπανω και βαζεις και στην ακρη,δωσε καμια συμβουλη(της προκοπης ομως,το kickstarter που αναφερεις δεν ειναι η γη της επαγγελιας,θελει πλανο,θελει δημοτικοτητα,θελει δουλεια,και θελει και πρωτοτυπες ιδεες,αλλιως ειναι απλα ζητιανια) που περιμενουμε καμια ρυθμιση μπας και παρουμε το μερισμα. ΥΓ.Φεμινιστρια σε κοβω,απο ολα αυτα που γραφτηκαν σε πειραξε το γυναικα στην συγγρου? 1
defacer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Βασικά μπορείς να έχεις και δικο σου σπίτι και να θες να πας ενα ταξιδι και να το νοικιαζεις στο airbnb, μενοντας σε ενα φιλο αν δεν εχεις αλλο να μεινεις. Ε ενταξει οι ξενοι που το κανουν ειναι ολοι τσιγκούνηδες Ε ναι το ίδιο πράγμα είναι να το υπενοικιάσεις όταν πας ταξίδι και το να φύγεις από το σπίτι χωρίς να έχεις αλλού να μείνεις. Δεν ξέρω τι επαφή έχεις με τους ξένους και το τι γίνεται έξω, πιθανότατα αφού εσύ τα ξέρεις όλα τα κικστάρτια ενώ οι υπόλοιποι ξέρουμε μόνο ότι μας βγαίνει στο facebook θα ξέρεις και από ξένους, αλλά μήπως λέω μήπως έχεις μπερδέψει τις βούρτσες;
papoys1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Αν και σωστό στη σκέψη απλά θεωρώ πως το θέμα ξεκίνησε λάθος από την αρχή δίνοντας δικαίωμα σε αρκετούς να τρολλάρουν. Δεν θα τρολάρω αλλά θα δώσω μία διαφορετική απάντηση. Υπάρχουν άπειροι τρόποι να κάνεις κάποιος οικονομία ή να βγάλει περισσότερα χρήματα αρκεί να το θέλει. Σε μία τέτοια βάση θα μπορούσε να γίνει μία συζήτηση προτείνοντας ο καθένας τις επιλογές του. Το να ξεκινάει όμως π.χ. με μία ξανθιά λέγοντας ότι εξοικονομεί χρήματα νοικιάζοντας το σπίτι της το σ/κ στοχεύοντας περισσότερο σε λάϊκ και όχι να δώσει κάποια πρόταση είναι λάθος. Όπως όλοι μας πιστεύω , έτσι και εγώ λόγω της κρίσης έχουμε χρησιμοποιήσει πολλούς τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων αλλά είπαμε δεν έχει τεθεί σωστά το θέμα να τις συζητήσουμε. 1
DYEL Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Για αρχη ελάττωσε τα pumpkin spice latte σε δυο την ημερα. 4
webparts Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Αποταμιευση οταν δε μας φτανουν για τα βασικα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα