The_Judas Δημοσ. Τετάρτη στις 08:25 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:25 μμ 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Αδειάζεις δυό μπουκάλια υδροχλωρικό, το αφήνεις όλη νύχτα και δεν θα μείνει τίποτε! Δοκιμασμένο σε ενοικιαζόμενο σπίτι που δεν είχε καθαριστεί ποτέ. Η λεκάνη έγινε σαν καινούργια χωρίς τρίψιμο! Θα δοκιμάσω αύριο και ένα ακόμη που βρήκα με 15%.
dimviii Δημοσ. Τετάρτη στις 08:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:53 μμ 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Αδειάζεις δυό μπουκάλια υδροχλωρικό, το αφήνεις όλη νύχτα και δεν θα μείνει τίποτε! Δοκιμασμένο σε ενοικιαζόμενο σπίτι που δεν είχε καθαριστεί ποτέ. Η λεκάνη έγινε σαν καινούργια χωρίς τρίψιμο! στην δικη μου περιπτωση με ενα μπουκαλι,αφημα ολο το βραδυ,και το πρωι με λιγο τριψιμο με το πιγκαλ γινετα λαμπικο.
phanispal Δημοσ. Τετάρτη στις 09:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:09 μμ Πήρα κι εγώ σήμερα με 16%, για να δούμε.
kostasbm Δημοσ. Τετάρτη στις 09:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:55 μμ (επεξεργασμένο) σημασία έχει αφού διώξουμε το νερό με τη βούρτσα και πάρουμε το υπόλοιπο με ένα σφουγγάρι να είναι ο πυθμένας χωρίς νερό και αδειάζουμε το οξύ... εγώ το άφησα 3 ώρες αλλά αφού τράβηξα το καζανάκι μέ ένα ίσο πλατύ κατσαβίδι και χτυπώντας ελαφρά με το χέρι ξεκόλλησε το πουρί και μετά το έτριψα λίγο με σύρμα κατσαρόλας ψιλό αλλά ήταν ήδη πεντακάθαρα υπομονή και ίσως 2 φορές από 3 μπουκαλάκια οξύ Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:37 πμ από kostasbm 1
The_Judas Δημοσ. Παρασκευή στις 10:17 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:17 πμ Με +2 μπουκαλια hci 14% εφυγε κατά 95% τελικά. Έμειναν μονο οι γωνίες με πουρί, το περιγραμμα.
chvnce Δημοσ. Παρασκευή στις 08:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:02 μμ 9 ώρες πριν, The_Judas είπε Με +2 μπουκαλια hci 14% εφυγε κατά 95% τελικά. Έμειναν μονο οι γωνίες με πουρί, το περιγραμμα. Αν επιμείνεις, θα φύγουν και τα τελευταία υπολείμματα. Θέλει ν' αφήσεις ώρα το οξύ και να κάνεις καλό τρίψιμο μετά. Τέτοια βούρτσα για τρίψιμο στα μη προσβάσιμα σημεία. https://www.coolbe.com/el/products/65d32dac0032d10136a8bef2 1
The_Judas Δημοσ. χθες στις 11:20 πμ Δημοσ. χθες στις 11:20 πμ το αφησα 24 ωρες! λογικά 1 ακόμη περασμα θέλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα