Pythonista Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Είμαι στο budget των 150 - 200Ε και σκέφτομαι να αγοράσω ένα από τα δύο κινητά είτε από Κίνα είτε από εδώ. Ποιο θα προτείνατε? Το μόνο + του Note 4 που βλέπω είναι η μεγαλύτερη μπαταρια. Ευχαριστώ!
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Κοίτα και τα δύο κινητά είναι ακριβώς τα ίδια με κάτι λεπτομέρειες. Π.χ Nubia Super Amoled Εμπρόσθια κάμερα 16mpx Διάφραγμα f/ 2.2(όχι τρελή διαφορά) Μπαταρία 3630 mAh Εξολοκλήρου μεταλλικό Το θέμα είναι ποιο....ότι το Nubia δεν έχει υποστηρίξει,ενώ το Xiaomi έχει την κοινότητα τουλάχιστον. 4
SeNNinhA Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Xiaomi γιατι η υποστηριξη και οι αναβαθμισεις μετρανε περισσοτερο απο τις μικροδιαφορες
Pythonista Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Σαν κινητό το Nubia Μ2 όσον αφορά τα specs είναι καλύτερο? Αυτό με το support δεν το καταλαβαίνω. Εννοείται πως δεν θα παίρνει τις τελευταίες ενημερώσεις? Νομίζω πως δεν με πολύ συγκινεί τον να έχω την τελευταία έκδοση. Αν κάτι παίζει σημαντικό ρόλο θα είναι τα security updates.
saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Σαν κινητό το Nubia Μ2 όσον αφορά τα specs είναι καλύτερο? Αυτό με το support δεν το καταλαβαίνω. Εννοείται πως δεν θα παίρνει τις τελευταίες ενημερώσεις? Νομίζω πως δεν με πολύ συγκινεί τον να έχω την τελευταία έκδοση. Αν κάτι παίζει σημαντικό ρόλο θα είναι τα security updates. Το ίδιο είναι και σου είπα τις διαφορές ανεξάρτητου specs.Εκτός από τις ενημερώσεις κάποια στιγμή θα σταματήσουν. Αλλά αν γίνει κάτι άλλο εκτός τις αναβαθμίσεις δηλαδή κανένα φλασαρισμα rom κανένα root τέτοια πράγματα τότε υπάρχει η κοινότητα.
termitiss Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Πέρα από τις αναβαθμίσεις Είναι αξιόπιστα αυτά τα nubia σαν συσκευές?
saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Πέρα από τις αναβαθμίσεις Είναι αξιόπιστα αυτά τα nubia σαν συσκευές?Όχι ιδιαίτερα.Γι'αυτό είπα και για τις αναβαθμίσεις. Μερικές εταιρείες βγάζουν κινητά άλλα μετά τα ξεχνάνε. Προσωπική άποψη. 1
vali Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Σαν συσκευή σε specs το nubia είναι ανώτερο του xiaomi, διπλή κάμερα πίσω, 16mp κάμερα μπροστά, amoled, gorilla glass, λίγο υστερεί σε μπαταρία. Απ'ότι διάβασα σε φόρουμ είναι εξίσου αξιόπιστες συσκευές με τα xiaomi αλλά υστερούν στην υποστήριξη και στις αναβαθμίσεις. Πάντως από αισθητικής άποψης, εγώ το βρίσκω πολύ πιο όμορφο από το xiaomi 1
termitiss Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 ναι το nubia είναι πανέμορφο. Στο youtube που είδα review η οθόνη κάνει πολύ refresh κάτι που εγώ προσωπικά βρίσκω πολύ ενοχλητικό
vali Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό το ρεφρεσ το αντιλαμβάνεται και το μάτι, ή μόνο η κάμερα;
termitiss Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δες το βίντεο. Στα 0.02, 1.01, 1.40, 02.00 φαίνεται χαρακτηριστικά
rafa1919 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Το έχω παραγγείλει από Banggood με PDM (Priority Direct Mail). Σε λίγες ημέρες θα το έχω στα χέρια μου και μετά χαράς θα μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί του. Καλό ξημέρωμα σε όλους!
AlienTechGR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Στις 12/21/2017 στις 9:16 ΠΜ, termitiss είπε ναι το nubia είναι πανέμορφο. Στο youtube που είδα review η οθόνη κάνει πολύ refresh κάτι που εγώ προσωπικά βρίσκω πολύ ενοχλητικό Αυτό το κάνει μόνο μέσω κάμερας. Δεν αντιλαμβάνεσαι κάτι τέτοιο με το μάτι. 2
mylo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Αν δε σε ενδιαφέρει η αναβάθμιση της ρομ τότε πας σε nubia. Καλύτερη κάμερα και οθόνη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα