txcellas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδεσ! Παρατήρησα ότι Νοέμβριο έληξε η πιστωτική μου κάρτα. Μου είχαν στείλει πολύ καιρό πριν την επόμενη την οποία ούτε καν από τον φάκελο δεν έβγαλα. Τώρα βρίσκομαι εκτός του σπιτιού που έχω την κάρτα μου την καινούργια και μη ενεγοποιημενη.Μπορώ να πάω σε ένα κατάστημα εθνικής να βγάλω μια άλλη ; έχει διαδικασία;
zourman1981 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 εξαρταται την τραπεζα σιγουρα παντως απο τα δικαιολογητικα που θα σου ζητησουν θα πας σιγουρα σπιτι...
txcellas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Θα θελει δικαιολογητικα ε; Εχω μισθοδοσια στην Εθνικη αν αυτο παιζει καποιο ρολο. Ξενερωσα τωρα που ειπες για δικαιολογιτικα.
gregdel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Σε πόσες μέρες θα έχεις πρόσβαση στην κάρτα; Μπορείς να πάρεις τηλ. ότι έχει χαθεί και να σου στείλουν άλλη, όμως πάλι στην ίδια διεύθυνση θα σου τη στείλουν. Δεν ξέρω αν μπορείς να δηλώσεις στην Τράπεζα ότι θες να παραλάβεις από εκεί. Δικαιολογητικά ιδιαίτερα δεν χρειάζονται... θα κάνουν επανέκδοση της κάρτας... απλά δεν γίνεται άμεσα από όσο ξέρω.
txcellas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Σε κανα 2 βδομαδες θα πάω στο σπίτι που έχω δηλωμένη την κάρτα (εκεί που την είχαν στείλει αρχικά). Τώρα βρίσκομαι επαρχία και το σπίτι μ είναι Αθήνα. Τεσπα θα πάρω τηλ να δω αν μπορώ να καταφέρω κάτι! Ευχαριστώ πολύ!!
zio10 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Έτσι κι αλλιώς η εθνική θέλει μέρες για να στείλει καινούργια κάρτα, μέχρι να έρθει καινούργια μπορεί να έχεις γυρίσει σπίτι και να έχεις ενεργοποιήσει την παλιά. Ή δες μήπως βολεύει να σου στείλει κάποιος αυτή που ήδη έχεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα