MessatsuRoku Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Παραγγελια 5 αντικειμενων στην 28 νοεμβρη, αποστολη στις 30 με εκτυμηση στις 14 Δεκεμβριου. Χθες πηρα μυνημα απο την IS and S οτι εχουν δωσει το δεμα μου στα ΕΛΤΑ... αντε αλλη μια βδομαδα ( καλα θα ηταν ) υπομονη μεχρι να το θερουν στο τοπικο καταστημα. Πληρωσα 11 λιρες μεταφορικα για αυτο το αποτελεσμα... Απο προσωπικη εμπειρια αγορων απο τα καταστηματα Surfdome.com , myprotein.gr , jdsports.co.uk με 8 ευρω σου δινουν παραδοση με DHL την επομενη μερα ερχομενα απο Αγγλια ολα. Αν παρεις πανω απο 70 σου δινουν μεταφορικα τσαμπα. Δηλαδη γιατι δεν μπορει το αμαζον να το κανει αυτο? Γιατι βαζει οτι πεταμενες εταιρεις οπως UPS ( i parcel )... Τουλαχιστον απο κινα περιμενεις 1 μηνα αλλα ειναι FREE
argimeg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Στην amazon.co.uk αξίζει να δώσεις το κάτι παραπάνω για το fast. Παρήγγειλα ακουστικά την Πέμπτη και την Τετάρτη ήταν σπίτι μου με 7€ παραπάνω. Το απλό το δοκίμασα πέρσυ και έκανε όντως έναν μήνα να έρθει το πακέτάκι.
thleorasakias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 το ιδιο και μενα ενα μηνας πρωτη φορα τετοιο χαλι
LeoTheAkuma Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Πήρα από zavvi εγώ πριν 3 βδομάδες ακόμα τίποτα... Που είναι επίσης αγγλικό
malaperda Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Παρήγγειλα κάτι με εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης 20 Δεκεμβρίου και σήμερα μου είπαν 6 Ιανουαρίου δηλαδή 17 ημέρες μετά,τραγικό...
VonLoutsos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Πήρα από zavvi εγώ πριν 3 βδομάδες ακόμα τίποτα... Που είναι επίσης αγγλικό Απορία. Με το zavvi ανοιξες dispute ή απλά περιμένεις; Γιατί από 24 Νοέμβρη που έκανα παραγγελία, δεν έχει φτάσει ακόμα με estimated 11-12 Δεκέμβρη. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα