Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αλκατελ pixi4 δίκαρτο...όταν εχω ενεργοποιημένη την wind καρτα για δεδομένα μαμιέται το σύμπαν...συνεχώς χάνει το σήμα...δεν μπορεί να φορτώσει σελίδα...βγάζει μια μαύρη οθόνη το τηλ για ελάχιστα και γενικώς ότι εφαρμογή πάω να ανοίξω μου βγάζει την πίστη.Αντιθέτως όταν λειτουργώ την κοσμοκάρτα στα δεδομένα όλα τέλεια...και ταχυτητες και όλα και προγράμματα σούπερ.

Έχω αλλάξει τα σλοτς στις κάρτες...τα ίδια...άρα δεν φταίει αυτό.Καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει?Οι κάρτες και οι δύο καινούριες...

Δημοσ.

Στην αρχή νόμιζα πως αυτό ήταν το πρόβλημα κ εγώ....όμως αυτόν τον καιρό που το έχω έχω γυρίσει αρκετά μέρη στην Ελλάδα και παντού το ίδιο....ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας...

Δημοσ.

Γιατί έχεις μόνο 3G και όχι 4G(που δεν το υποστηρίζει).

Η Cosmote έχει καλύτερο σήμα και παίζει και με τις άλλες μπάντες με αντίθεση από την Wind.

Βάλε την Wind σε ένα κινητό(με 800αρα) και πες μου αν κάνει τα ίδια και εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α μάλιστα ίσως έχει μια λογική αυτό που λες...αλλά κ εμείς με το 3G ακόμα τί θα κάνουμε...?

Επίσης σε παλαιότερα κινητά 3G κ αυτά αλλά και με παλαιότερη sim wind...το ίντερνετ παίζει μια χαρά...

Ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως.

Edit: Το πρόβλημα λύθηκε....μου βγαλε ένα update η συσκευή (λες και έπρεπε να γράψω εδώ το παράπονό μου!!) και τώρα πάει σφαιράτη κ η wind.... :)

Επεξ/σία από cosmos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...