*nenya* Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Κι εγω το ιδιο, προσεχω την ενταση της φωνης κυριως (και αντε μην μου ξεφεύγουν τπτ μπινελικια). Αλλα αν θελω κατι θα το πω, δεν με ενδιαφερει να ακουσει ο αγνωστος απο διπλα τι λεω. Και αντε πες ειναι πολυ sensitive το ζητημα; Ε τοτε μπορω ν'αρχισω την κουβεντα σε British English με idioms και καποια ιδιαιτερη προφορα που δυσκολα την καταλαβαινεις XD
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Αν κάποιος θέλει απόλυτη ησυχία να κάτσει σπίτι του. Εκτος αν εχει καποιον σαν και εσενα γειτονα, οποτε θα πρεπει να μετακομισει σε αλλη περιοχη/πολη/χωρα/πλανητη/συμπαν κ.ο.κ. Ωραια τα like, να ξερουμε ποιος ειναι τι
webparts Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Εκτος αν εχει καποιον σαν και εσενα γειτονα, οποτε θα πρεπει να μετακομισει σε αλλη περιοχη/πολη/χωρα/πλανητη/συμπαν κ.ο.κ. Ωραια τα like, να ξερουμε ποιος ειναι τι Το καλο με τετοια νηματα ειναι οτι βλεπουμε ξεκαθαρα ποιοι ειναι αυτοι που κανουν τετοιες μαλακιες. Το πιο ωραιο παντως ειναι οτι βγαινουν και προσπαθουν να μας πεισουν οτι δεν κανουν κατι λαθος και πως εμεις εχουμε το προβλημα. 2
*nenya* Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Αν διαβασετε και οι δυο σας πιο προσεκτικα τα προηγουμενα μηνυματα ισως καταλαβετε οτι δεν υπερασπιζομαστε τα ατομα που φωναζουν στο τηλεφωνο.
phanispal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Νταξ στην προκειμένη δεν κάνουν κάτι ανήθικο/παράνομο. Άλλο που σε κάποιους (συμπεριλαμβανομένου και εμού) φαίνεται παράξενο/παράλογο. 1
webparts Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο το προβλημα μας.Πειτε οτι θελετε,απλα μη φωναζετε. Παραπανω αναφερομαι σε κατι τυπακια που λενε οτι δεν τους απασχολησε ποτε εαν ενοχλουν η που λενε οτι αν θελουμε απολυτη ησυχια να κατσουμε σπιτι μας.Οταν βλεπεις τετοια γραπτα καταλαβαινεις οτι υπαρχει καποιο προβλημα. 1
*nenya* Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Κι εμενα με ενοχλει που ο αλλος μπαινει στο λεωφορειο με σακουλες κρεμμυδια και ψαρια αλλα δεν θα του πω κατι γιατι δεν κανει κατι που απαγορευεται. Ή ολοι αυτοι που εχουν τσακωθει με το σαπούνι και καθονται διπλα μου. Ξαναλεω, αν καποιος ουρλιαζει στο τηλεφωνο διπλα στ'αυτι σας πειτε κατι (με ευγενικο τροπο παντα). Αν μιλαει ομως με νορμαλ ενταση φωνης δεν νομιζω οτι κανει κατι που απαγορευεται ή ενοχλει. Μιλαμε για ΜΜΜ παντα. 1
webparts Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Κι εμενα με ενοχλει που ο αλλος μπαινει στο λεωφορειο με σακουλες κρεμμυδια και ψαρια αλλα δεν θα του πω κατι γιατι δεν κανει κατι που απαγορευεται. Ή ολοι αυτοι που εχουν τσακωθει με το σαπούνι και καθονται διπλα μου. Ξαναλεω, αν καποιος ουρλιαζει στο τηλεφωνο διπλα στ'αυτι σας πειτε κατι (με ευγενικο τροπο παντα). Αν μιλαει ομως με νορμαλ ενταση φωνης δεν νομιζω οτι κανει κατι που απαγορευεται ή ενοχλει. Μιλαμε για ΜΜΜ παντα. Δε διαφωνουμε,δεν ξερω για ποιο λογο συνεχιζεις να τα λες αυτα. Λεμε τα ιδια πραματα.
*nenya* Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Οταν το ποσταρα δεν μου ειχε εμφανισει την απαντηση σου πριν. 1
sargio01 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Προσωπικά ανοίγω κουβέντα μόνο όταν πρόκειται για επαγγελματικό τηλεφώνημα(τα οποία για 'μένα ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΑΒΟΛΗ) και όταν τυχαίνει προσωπικό τηλεφώνημα και δεν εχω κάρτα ή mb να πάρω πίσω αργότερα(αρκετές φορές την πατάω ξεχνώντας οτι δεν εχω και λεω "κλείσε, θα σε πάρω πίσω όταν κατέβω"!). Κατά τα άλλα δεν με πειράζει ό,τι κι αν λένε οι άλλοι στο τηλέφωνο, αρκεί να μην μιλάνε σαν να βγάζουν έκτακτο παράρτημα. Σχετικοάσχετο: Μια φορά μου 'τυχε να με πιάσει νευρικό γέλιο στον ηλεκτρικό όταν χτύπησε κάποιου το τηλέφωνο και είχε για ringtone πιάτα που πέφτουν και σπάνε! Μιλάμε στην αρχή έπεφταν ενα-ενα, δυο-δυο και τελικά έπεσε ολόκληρη βιτρίναα!!
lek88 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν μιλάω ποτέ στο τηλέφωνο στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το πολύ πολύ να το σηκώσω για δευτερόλεπτα μόνο και μόνο για να πω ένα "σε δέκα λεπτά είμαι εκεί" αλλά και πάλι χαμηλόφωνα όχι με γκαριδες! Όπως είπε και ο @redykt ντρέπομαι να μιλάω με τις ώρες μπροστά σε πολύ κόσμο άγνωστο και να με ακούνε. Οι κλήσεις μου είναι πολύ σύντομες και δεν ανοίγω ποτέ κουβέντα. Μου έχει τύχει άπειρες φορές να είμαι στο λεωφορείο η κτελ και να είναι κάποιος που μιλάει ασταμάτητα σε όλη την διαδρομή γκαριζοντας και ενοχλοντας όλους τους άλλους. Εγώ πιστεύω ότι μιλάνε επίτηδες δυνατά. Είναι οι τύποι που τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο! Μου έχει τύχει μέσα σε συρμό του μετρό χωρίς να υπάρχει καν σήμα κινητής, να κάνει ότι μιλάει ένας στο κινητό με βροντερή φωνή και να λέει "ναι πρόεδρε μου αυτό που σου είπα να κάνεις..... Κτλ) και είχε γυρίσει όλο το βαγόνι και τον κοιτούσε και γέλαγε!!! Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από lek88 1
Dimi00 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Κατα τη ταπεινή μου γνώμη, το πιο σωστό είναι η σύντομη και ακρως χαμηλοφωνη ομιλία. Όχι μόνο στο τηλέφωνο, αλλα και με τον διπλανό σου. Σεβασμός πάνω απ όλα στο συνάνθρωπο. Εμείς που ζαλιζόμαστε εύκολα να συζητήσουμε και για τις ladies με τα βαριά αρώματα στα ΜΜΜ κάποια στιγμή. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Στις 4.1.2018 στις 8:23 ΜΜ, lek88 είπε Εγώ δεν μιλάω ποτέ στο τηλέφωνο στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το πολύ πολύ να το σηκώσω για δευτερόλεπτα μόνο και μόνο για να πω ένα "σε δέκα λεπτά είμαι εκεί" αλλά και πάλι χαμηλόφωνα όχι με γκαριδες! Όπως είπε και ο @redykt ντρέπομαι να μιλάω με τις ώρες μπροστά σε πολύ κόσμο άγνωστο και να με ακούνε. Οι κλήσεις μου είναι πολύ σύντομες και δεν ανοίγω ποτέ κουβέντα. Μου έχει τύχει άπειρες φορές να είμαι στο λεωφορείο η κτελ και να είναι κάποιος που μιλάει ασταμάτητα σε όλη την διαδρομή γκαριζοντας και ενοχλοντας όλους τους άλλους. Εγώ πιστεύω ότι μιλάνε επίτηδες δυνατά. Είναι οι τύποι που τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο! Μου έχει τύχει μέσα σε συρμό του μετρό χωρίς να υπάρχει καν σήμα κινητής, να κάνει ότι μιλάει ένας στο κινητό με βροντερή φωνή και να λέει "ναι πρόεδρε μου αυτό που σου είπα να κάνεις..... Κτλ) και είχε γυρίσει όλο το βαγόνι και τον κοιτούσε και γέλαγε!!! Μπα, ειναι οι θειες που ετσι μιλανε καθημερινα, φωναζει η καθε μια απο το μπαλκονι της και οταν μιλανε στο τηλεφωνο δεν αλλαζει κατι, συνεχιζουν να φωναζουν. 1
lek88 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Μπα, ειναι οι θειες που ετσι μιλανε καθημερινα, φωναζει η καθε μια απο το μπαλκονι της και οταν μιλανε στο τηλεφωνο δεν αλλαζει κατι, συνεχιζουν να φωναζουν. Νταξει αν ο άλλος είναι 80 χρόνων πες ότι δεν ακούει καλά και φωνάζει.. . Πες ότι λόγω προχωρημένης ηλικίας δεν είναι σε θέση να καταλάβει ότι ενοχλεί με τις φωνές του. Συνήθως (όχι πάντα) δεν δίνεις σημασία σε τέτοια άτομα. Αλλά αν βλέπω τον άλλον 20-30-40-50-60 χρόνων και φωνάζει επίτηδες για να τον ακούνε όλοι δε μπορώ... Κάτι παθαίνω!! Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από lek88
pink_glitter Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Είχα μια παρόμοια εμπειρία πρόσφατα και συγκεκριμένα όταν πήγα στο πατρικό μου για διακοπές των Χριστουγέννων. Ήμουν άυπνη και είχα νεύρα. Στο ΚΤΕΛ (δυόμιση ώρες ταξίδι ) είχα την ατυχία να καθίσω μπροστά από μία κοπέλα, η οποία φαίνεται πως δεν είχε καλέσει τις φίλες της στο τηλέφωνο για πολύ καιρό, και αποφάσισε να το κάνει αυτό κατά την διάρκεια της διαδρομής. Μάλιστα, θεώρησε πως έπρεπε να περιγράψει σε όλες τις φίλες της με κάθε λεπτομέρεια πόσες μέρες θα έμενε, πόσες ώρες θα βοηθούσε στο μαγαζί της μητέρας της και να τονισει ότι θα ήταν τα πρώτα της Χριστούγεννα ως vegan και δεν ήξερε πως να διαχειριστεί τους γονείς της που θα την πίεζαν να φάει κρέας. Η αγένεια σε όλο της το μεγαλείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα