Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ΜΜΜ είναι δημόσια. Όπως εγώ ανέχομαι τον κάθε άπλυτο, τον χοντρό που πιάνει πέντε θέσεις, την φαγητίλα, τον συνωστισμό και τους ζητιάνους με τις ανοιχτές πληγές, θα ανεχτείς και εμένα που θέλω να μιλήσω. Άμα δεν σου αρέσει, πάρε αυτοκίνητο...

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SlickNick είπε

Τα ΜΜΜ είναι δημόσια. Όπως εγώ ανέχομαι τον κάθε άπλυτο, τον χοντρό που πιάνει πέντε θέσεις, την φαγητίλα, τον συνωστισμό και τους ζητιάνους με τις ανοιχτές πληγές, θα ανεχτείς και εμένα που θέλω να μιλήσω. Άμα δεν σου αρέσει, πάρε αυτοκίνητο...

Με λιγα λογια μπαινεις στην ιδια θεση με απλυτους,χοντρους και  οτι αλλο  ανεφερες.

4 ώρες πριν, pink_glitter είπε

Είχα μια παρόμοια εμπειρία πρόσφατα και συγκεκριμένα  όταν πήγα στο πατρικό μου για διακοπές των Χριστουγέννων. Ήμουν άυπνη και είχα νεύρα. Στο ΚΤΕΛ (δυόμιση ώρες ταξίδι ) είχα την ατυχία να καθίσω μπροστά από μία κοπέλα, η οποία φαίνεται πως δεν είχε καλέσει τις φίλες της στο τηλέφωνο για πολύ καιρό, και αποφάσισε να το κάνει αυτό κατά την διάρκεια της διαδρομής. Μάλιστα, θεώρησε πως έπρεπε να περιγράψει σε όλες τις φίλες της με κάθε λεπτομέρεια πόσες μέρες θα έμενε, πόσες ώρες θα βοηθούσε στο μαγαζί της μητέρας της και να τονισει ότι θα ήταν τα πρώτα της Χριστούγεννα ως vegan και δεν ήξερε πως να διαχειριστεί τους γονείς της που θα την πίεζαν να φάει κρέας. Η αγένεια σε όλο της το μεγαλείο.

Αν εξαιρεσεις το θεμα vegan,ετσι ειναι η πλειοψηφια των κορασιδων στις μερες μας.
Οταν δεν εχουν τι να κανουν,ακομα και αν περπατανε στο δρομο η πανε καπου με το αμαξι πιανουν το τηλεφωνο και μιλανε.
Το οτι ολα αυτα που ακουσες ηταν απο αδιαφορα εως αχρηστα σαν πληροφοριες ειναι αποτελεσμα του οτι ο κοσμος δεν εχει αλλα ενδιαφεροντα περαν του κουτσομπολιου,του καφε και του ποτου.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, webparts είπε

Με λιγα λογια μπαινεις στην ιδια θεση με απλυτους,χοντρους και  οτι αλλο  ανεφερες.

Απλά σου λέω ότι σε οποιονδήποτε χώρο αναγκάζεσαι να έρθεις σε επαφή με άλλους πρέπει να είσαι ευπροσάρμοστος και να μαθαίνεις να τους δέχεσαι για αυτό που είναι, επειδή και εσύ μπορεί να τους ενοχλείς με τρόπους που δεν φαντάζεσαι. Εσένα που σε ενοχλεί επειδή εγώ μιλάω στο τηλέφωνο, μπορεί να με ενοχλεί ο εμετός που αποκαλείς after shave. Κοίτα τη δουλειά σου, και θα κοιτάξω και εγώ τη δικιά μου. 

Δημοσ.

Απλά σου λέω ότι σε οποιονδήποτε χώρο αναγκάζεσαι να έρθεις σε επαφή με άλλους πρέπει να είσαι ευπροσάρμοστος και να μαθαίνεις να τους δέχεσαι για αυτό που είναι, επειδή και εσύ μπορεί να τους ενοχλείς με τρόπους που δεν φαντάζεσαι. Εσένα που σε ενοχλεί επειδή εγώ μιλάω στο τηλέφωνο, μπορεί να με ενοχλεί ο εμετός που αποκαλείς after shave. Κοίτα τη δουλειά σου, και θα κοιτάξω και εγώ τη δικιά μου. 

Με είπε "ρατσιστή" ο τύπος με την σεξιστική υπογραφή :D

Οπως και να το κανεις,εαν φωναζεις ενω μιλας στο κινητο εισαι πιθηκος,οπου και αν εισαι εκτος του σπιτιου σου.
Σπιτι σου κανε οτι θες,δε με απασχολει.
Εαν σε ενοχλουν και τα aftershave,οι χοντροι,οι βρωμιαριδες και ολα οσα ειπες οτι σε ενοχλουν μαλλον εσυ εχεις θεμα,οποτε παρε αυτοκινητο να γλυτωσουμε ολοι.

Δημοσ.

Κατ' αρχάς δεν είδα πουθενά να λέει κάποιος ότι δεν πρέπει να γίνεται κάτι τέτοιο, ούτε είδα κάποιον να παίρνει το τηλέφωνο απ' τα χέρια του άλλου την ώρα που μιλάει.

Το αν είπα π.χ. εγώ ότι μου φαίνεται παράλογο/παράξενο, είναι άλλο πράγμα.

Και μπορεί να συνεχίσω να παίρνω λεωφορείο και να θεωρώ παράξενο αυτό το φαινόμενο. Αν μου το επιτρέπεις φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SlickNick είπε

Τα ΜΜΜ ειναι δημοσια αλλα αυτο δε σημαινει οτι μπορεις να συμπεριφερεσαι σαν πιθηκος. Ολοι πρεπει να ειναι διακριτικοι και οχι να κανουμε διαγωνισμο καφριλας. Αν εσυ λοιπον γουσταρεις να μιλας στο τηλεφωνο και να φωναζεις σαν τελαλης, θα βαλω κι εγω να δω John Wick στο λαπτοπ μου χωρις ακουστικα να παμε κοντρα. Ετσι παει;

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, ProponitisTouKanape said:

Αν εσυ λοιπον γουσταρεις να μιλας στο τηλεφωνο και να φωναζεις σαν τελαλης, θα βαλω κι εγω να δω John Wick στο λαπτοπ μου χωρις ακουστικα να παμε κοντρα. Ετσι παει;

Όχι, μπορείς να κάθεσαι δίπλα του ενώ μιλάει και να τραγουδάς δυνατά ακούγοντας μουσική με ακουστικά... :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν σας καταλαβαίνω εσάς τους υστερικους που δεν μπορείτε με τίποτα τους άλλους που μιλάνε στο κινητό.

Κάθε 2 λεπτά κάνουν στάση τα μετρό/λεωφορεία. Κατεβείτε και πάρτε το επόμενο που είναι σε 2-3 λεπτα.

Επεξ/σία από WelcomeW
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, WelcomeW said:

Δεν σας καταλαβαίνω εσάς τους υστερικους που δεν μπορείτε με τίποτα τους άλλους που μιλάνε στο κινητό.

Δεν νομίζω ότι έχουν πρόβλημα με την ομιλία στο κινητό, αλλά με την ένταση που μιλάει ο άλλος λες και παίζει σπασμένο τηλέφωνο...

Αν λοιπόν ένας λέει ότι δεν τον νοιάζει που φωνάζει ενώ μιλάει στο κινητό, τότε δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα όταν πχ τραγουδάει δυνατά Cannibal Corpse ο άλλος δίπλα του, ενώ μιλάει στο τηλέφωνο.. :P

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει γιατί μετά από λίγες στάσεις θα κατέβω. Ωστόσο μπορώ να καταλάβω ότι μετά από μια κουραστική μέρα και με πονοκέφαλο, το τελευταίο που θες είναι ένας μλκας να φωνάζει στο λεωφορείο.

Με τις γκομενες που μιλάνε με τις ώρες αλλά χαμηλόφωνα δεν έχω θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο δεν μου επιβάλλει κάποιος κάτι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ούτε εμένα μου αρέσει η ηχορύπανση στα ΜΜΜ, είτε έρχεται από άτομα που μιλάνε υπερβολικά δυνατά στο κινητό, είτε από ζητιάνους που ουρλιάζουν, παίζουν ακορντεόν κλπ. Απλά καλό είναι να συνειδητοποιούμε ότι και εμείς μπορεί να ενοχλούμε με κάτι το οποίο θεωρούμε εντελώς φυσιολογικό. 

Επεξ/σία από SlickNick
Δημοσ.
1 ώρα πριν, WelcomeW είπε

Κάθε 2 λεπτά κάνουν στάση τα μετρό/λεωφορεία. Κατεβείτε και πάρτε το επόμενο που είναι σε 2-3 λεπτα.

Που καταληξαμε,να προτεινουμε τετοιες λυσεις.
Το αστειο ειναι οτι ειναι η μονη αμεση και δραστικη λυση.Ετσι ομως ρισκαρεις να μη βρεις θεση στο επομενο ενω καθοσουν ωραια και καλα,η να πετυχεις κανα χειροτερο.

Προτεινω στειρωση για ολους  αυτους και τα παιδια τους στον καιαδα.

3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Καλά ναι, ξέρεις πόσοι παίζει να ενοχλούνται από τη διακριτικότητά μου;

Θα μας κοροιδευουνε κιολας που καθομαστε ησυχα σα μαλακες.
Κοιτα τον αντικοινωνικο θα λενε,ουτε καν να ανοιξει το κινητο να κοινωνικοποιηθει στα social media.
Απλα καθεται ετσι και κοιταζει απο το παραθυρο,ο ψυχακιας.

Δημοσ.

οταν ειμουν φοιτητής και εκανα συχνα με το κτελ 3-4 ωρες δρομο παντα υπήρχε κάποιος να μου την σπασει μα με ομιλία , μα να βαζει μουσικη δυνατα απο το κινητο ..

το καλύτερο ηταν ομως μια φορα ενα ολοκληρο λεωφορειο ακουγε εναν που μιλαγε με τον κολλητο του και του λεγε  εκανε σεξ χωρις προφυλακτικό και μαλλον δεν προλαβε να τραβηχτεί αλλα δεν ηταν και σιγουρος  και η δικιά του εχει καθυστέρηση και σκεφτετε να το κρατήσουν αυτος και αυτη δεν θελει ... σουρεαλλλ

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, aGka8l είπε

οταν ειμουν φοιτητής και εκανα συχνα με το κτελ 3-4 ωρες δρομο παντα υπήρχε κάποιος να μου την σπασει μα με ομιλία , μα να βαζει μουσικη δυνατα απο το κινητο ..

το καλύτερο ηταν ομως μια φορα ενα ολοκληρο λεωφορειο ακουγε εναν που μιλαγε με τον κολλητο του και του λεγε  εκανε σεξ χωρις προφυλακτικό και μαλλον δεν προλαβε να τραβηχτεί αλλα δεν ηταν και σιγουρος  και η δικιά του εχει καθυστέρηση και σκεφτετε να το κρατήσουν αυτος και αυτη δεν θελει ... σουρεαλλλ

Καλα ειναι και αυτα,συνηθως οτι ακους απο κατι τετοιους σε κανει να νιωθεις καλυτερα με τον εαυτο σου..
Η απλα να ντρεπεσαι για λογαριασμο τους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...