Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτοί καλά κάνουν ...

αφού εμείς καθόμαστε στόν καναπέ καί μάς χορεύουν γιό γιό ...

χαμός χθές πού πήγα σέ κεντρικότατο κατάστημα τράπεζας γιά πληρωμή τών τελών κυκλοφορίας ...

φωνές - σαματάς - βρισιές κατάρες σέ τσίπρα τράπεζες κλπ ....

επειδή ετσι γουστάρουν καί αποφασίζουν καί οτι θέλουν κάνουν ...

+ 1.50 euro στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας σέ κάθε αυτοκίνητο η μοτο πού εχεις ....

δηλ. 200 euro τέλη πρέπει νά πληρώσεις ... ο ταμίας σού λέει μέ υφος + 1.50 ευρώ κύριε ...

πλήρωνε @αλάκα ελληνάρα ..... σέ οτι σού βάζουν σκύβοντας την κεφάλα σου...

(καί μήν μού πεί κανας ξύπνιος ...τί αξία εχει 1.50 ευρώ...)

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με ebanking δε χρεώνεσαι επιπλεον και δε στηνεσαι και στην ουρα.

σέ αυτό εχεις δίκιο ...

εσύ μπορεί νά ξέρεις κ νά εισαι ξύπνιος ...

οι περισσότεροι ομως δεν τό κατέχουν κ αναγκαστικά στηνονται στην ουρά....

ειδικά αυτοί πού ειναι από 50 ετών κ πάνω ...

• Like 1
Δημοσ.

Για όποιον δεν έχει e-bunking στην Πειραιώς έχει μηχάνημα που πληρώνεις μόνος σου χωρίς καμία επιβάρυνση.

Εγώ εκεί πήγα γιατί η Alpha μου ζητούσε συνδρομή 1 ευρώ από λογαριασμό και 2 από μετρητά.Πιο λαρτζ τύποι.

• Like 1
Δημοσ.

σέ αυτό εχεις δίκιο ...

εσύ μπορεί νά ξέρεις κ νά εισαι ξύπνιος ...

οι περισσότεροι ομως δεν τό κατέχουν κ αναγκαστικά στηνονται στην ουρά....

ειδικά αυτοί πού ειναι από 50 ετών κ πάνω ...

.....δεν πειράζει. Καλά να πάθουν. Αυτοί στήνονται στην ουρά κάθε μηνα, μόνο και μόνο για να κάνουν μια απλή ενημέρωση του βιβλιαριου τους. Ζουν και αναπνέουν για να βρίσκονται σε ουρές

• Like 11
Δημοσ.

2017 και παμε για 2018. Τα πράγματα είναι απλά, ενημέρωνεσε και κάνεις τη δουλειά σου εύκολα και χωρίς να κάθεσαι σε ουρές. Να έχετε ιντερνετ όμως για να μπαίνετε στο fb και να διαβάζετε ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΊΠΕ Ο ΠΟΎΤΙΝ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!1!1 ΔΓΙΑΔΩΣΤΑΙ, ξέρετε. Τα ίδια λέω και στους γονείς μου, καλά να παθετε δεν πειράζει, αλλά μερικοί το έχουν χόμπι να κάθονται στις ουρές και να μας λένε τις γραφικές ατάκες για τον Τσίπρα και τους άλλους. Καλές ουρές εύχομαι με το 18

Δεν είμαστε ανώτεροι άνθρωποι, ούτε γεννήθηκαμε να τα ξέρουμε, διαβαζουμεκαι ενημερωνόμαστε, κάντε το ίδιο. Να βλέπετε βλακείες στο Ίντερνετ με ψεύτικες ειδήσεις και Χίο μακελειό ξέρετε όμως.

• Like 27
Δημοσ.

- Κάποτε τους περισσότερους φόρους τους πλήρωνες στην εφορεία και περίμενες σε κάτι τεράστιες ουρές. Μεροκάματα ολόκληρα χαμένα. Η απάντηση, "Καλά να πάθουν γιατί δεν είναι "σύγχρονοι" να πάνε να τα πληρώσουν στις τράπεζες"

- Μετά τους φόρους τους πλήρωνες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στις τράπεζες. Τότε οι τράπεζες αποφάσισαν να σου χρεώσουν "νταβατζιλίκι" για να πληρώσεις τους φόρους σου στα ταμεία. Η απάντηση, "Καλά να πάθουν γιατί δεν είναι "σύγχρονοι" να πάνε να ανοίξουν ebαnking και να τα πληρώσουν ηλεκτρονικά που είναι τζάμπα"

- Μετά (σύντομα) οι τράπεζες αποφασίζουν να χρεώσουν "νταβατζιλίκι" και τις ηλεκτρονικές πληρωμές φόρων μέσο ebanking. Η απάντηση, "Καλά να πάθουμε γιατί όταν το βλέπαμε να έρχεται νομίζαμε πως αφορά μόνο τους "άλλος", τον πατέρα μας, τη γιαγιά μας, τον γείτονα μας, τον διπλανό μας". Νομίζαμε ότι δεν μας αγγίζει και δεν μας αφορά.
  • Like 4
Δημοσ.

- Κάποτε τους περισσότερους φόρους τους πλήρωνες στην εφορεία και περίμενες σε κάτι τεράστιες ουρές. Μεροκάματα ολόκληρα χαμένα. Η απάντηση, "Καλά να πάθουν γιατί δεν είναι "σύγχρονοι" να πάνε να τα πληρώσουν στις τράπεζες"

- Μετά τους φόρους τους πλήρωνες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στις τράπεζες. Τότε οι τράπεζες αποφάσισαν να σου χρεώσουν "νταβατζιλίκι" για να πληρώσεις τους φόρους σου στα ταμεία. Η απάντηση, "Καλά να πάθουν γιατί δεν είναι "σύγχρονοι" να πάνε να ανοίξουν ebαnking και να τα πληρώσουν ηλεκτρονικά που είναι τζάμπα"

- Μετά (σύντομα) οι τράπεζες αποφασίζουν να χρεώσουν "νταβατζιλίκι" και τις ηλεκτρονικές πληρωμές φόρων μέσο ebanking. Η απάντηση, "Καλά να πάθουμε γιατί όταν το βλέπαμε να έρχεται νομίζαμε πως αφορά μόνο τους "άλλος", τον πατέρα μας, τη γιαγιά μας, τον γείτονα μας, τον διπλανό μας". Νομίζαμε ότι δεν μας αγγίζει και δεν μας αφορά.

Αν κατάλαβα καλά εσένα θέλεις να σε εξυπηρετούν όλοι τσάμπα και οι Τράπεζες να πληρώνουν τους υπαλλήλους και τα έξοδα τους από τις καταθέσεις του κόσμου. Ωραίος ως Έλλην.

• Like 7
Δημοσ.

Ebanking αδερφέ. Έχω 3 χρόνια πληρώνω τα πάντα μέσω ebanking. Από κινητό tablet όπου και αν είναι και η απόδειξη όπου χρειάζεται στέλνετε αμέσως στον εκτυπωτή μέσω WiFi(εφκα ενφια τέλη φόρος όλα χρειάζονται χαρτί ότι πληρώθηκαν). Για τη ΔΕΗ κρατάνε προμήθεια οπότε μπαίνετε στο site της ΔΕΗ και την πληρώνεται κανονικά χωρίς καμία προμήθεια. Η Πειραιώς είναι η πιο ακριβή στις προμήθειες και η εθνική το ακριβώς αντίθετο. Όσοι είναι 50 φεύγα έχουν παιδιά εγγόνια να τους τα κάνουν. Όποτε έχει χρειαστεί να πάω στην τράπεζα να περιμένω στην ουρά βαριέμαι τη ζωή μου και απορώ πως το κάνει πολύς κόσμος αυτό συνέχεια. 1 φορά το χρόνο και αν πάω.

Επίσης κάρτες στα καρτοκινητα πάντα μέσω PayPal η χρεωστικη. Αγορές από skroutz πάντα με καρτα η κατάθεση μέσω ebanking. Έχω να πληρώσω με μετρητα αρκετά χρόνια εκτός clubs μπαρ κτλ που δεν έχουν pos ούτε για πλάκα. Κάντε πιο εύκολη τη ζωή σας για το καλό σας είναι.

• Like 3
Δημοσ.

Παγια εντολη και e banking Ξυπνηστε απολιτιστοι ... εδω πανε στην εφορια να ζητησουν αντιγραφο φορολογικης ... μιλαμε για βληματα 105 χιλ αντιαρματικα ... Μιλαμε για χιλιαδες κοσμο στις ουρες. Αλλα αν δεν εχεις δουλεια και ασχολιες κανεις αυτα για να περασει η ωρα .

• Like 4
Δημοσ.

Αυτός που έχει και θέλει να πληρώσει θα τη βρει την άκρη και θα πληρώσει.

Επιλογές υπάρχουν πολλές διαλέγει όποια του αρέσει και απλά ενημερώνει και κάποιους άλλους για κάποια επιλογή που δεν γνωρίζουν,έτσι π.χ. έγραψα και εγώ ότι στην Πειραιώς έχει μηχάνημα που πληρώνεις χωρίς καμία χρέωση και χωρίς να έχεις e-bunking.

Επίσης καλό είναι που κάποιοι ενημερώνουν για τη χρέωση στο ταμείο.Δεν βλέπουμε όλοι τηλεόραση;;;;;;;;;;;;

Τώρα να βγαίνουν κάποιοι και να μιλούν υποτιμητικά για κάποιους που π.χ. δεν πληρώνουν με e-bunking το θεωρώ άτοπο.

Δεν μπορεί σώνει και καλά να επιβάλλουμε την άποψή μας.Μπορεί να είναι η καλίτερη αλλά ο άλλος θέλει να πάει τράπεζα να πληρώσει. Θέλει ας πούμε να κάνει τη βόλτα του.Μπορεί να το κάνει γιατί είναι και ένας λόγος να βγει να περπατήσει.

Το θεωρώ καλίτερο και και πιο υγειινό από το να κάθεται με τις ώρες πίσω από μία οθόνη.

Άλλος πάει s/m και ψωνίζει άλλος παίρνει τηλέφωνο  δίνει την παραγγελία του και του τα φέρνουν στο σπίτι ντελιβεράδες που έχουν προσλάβει σχεδόν όλα τα s/m.

Δημοσ.

Εγώ αυτά που είπα τα είπα μόνο και μόνο επειδή ο φίλος ts αποκάλεσε ειρωνικα ξύπνιους όσους χρησιμοποιούν e-banking( λες και έχουμε κατέβει από άλλον πλανήτη και τα γνωρίζουμε ολα, κάνεις δεν ηξερε, έμαθε ψάχνοντας) και διαμαρτύρεται για κάτι που μπορεί να γλυτώσει αλλά δε ψάχνει/ρωτάει. Αν ο άλλος γουστάρει την ουρά και τις ώρες που τρώει εκεί ας πάει, ούτε αυτός μπορεί να μας επιβάλει την άποψη του, ο καθε αυτος. :)

• Like 1
Δημοσ.

Πάνο δεν το έγραψα για σένα ούτε έχω κάτι με αυτά που έγραψες.

Τις απόψεις μας γράφουμε,όλες οι απόψεις σεβαστές και μέσα από αυτές ο καθένας διαλέγει και παίρνει.

Απλά εγώ είμαι από τη φύση μου αντιδραστικός και δεν θέλω να με βάζουν σε καλούπι.Για τους προύχοντες αναφέρομαι που δικό τους δημιούργημα είναι το e-bunking όπως και η κάρτα και άλλα και απλά αντιδρώ.

Κάποια στιγμή θα υποκύψω και θα μπω και εγώ στο καλούπι όπως γίνεται και σε άλλες περιπτώσεις απλά όσο αντέξω έτσι για την τιμή των όπλων που λέμε.

Οφ τόπιτς αλλά θα σου πω ότι από αντίδραση την τελευταία δόση για την Εφορία πήγα στη ΔΟΥ και την πλήρωσα στο ταμείο όπου ο ταμίας με κοίταζε σαν να έβλεπε ούφο. :D  :lol:

Θα μπορούσα να την πληρώσω χωρίς συνδρομή στο μηχάνημα της Alpha ή της Πειραιώς όπως πληρώνω τον ενφια αλλά έτσι μου ήρθε έτσι το έκανα.

Βέβαια αν δεν είχα άπλετο χρόνο δεν θα το έκανα.

Είχα όμως το έκανα και το ευχαριστήθηκα. :)

ΟΦ ΤΟΠΙΤΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ  :P

Επειδή τα πρωινά έχω χρόνο και μέχρι να ξημερώσει θα σας πω και μία ιστορία μου για γέλια και για κλάματα μαζί και να διαπιστώσετε για το πόσο ζώα μας έχουν.

Συνήθως πάω σε μία alpha για τέτοιες πληρωμές.Παλιά πήγαινα ταμείο από όταν επιβάλανε χαράτσι πάω στο μηχάνημα και πληρώνω διάφορες υποχρεώσεις.Πολλές φορές μπορεί να εξυπηρετήσω και αρκετά άτομα (μεγαλίτερα από μένα :D  ή και μικρότερα με λίγες γνώσεις σε τέτοια θέματα :P ) που περιμένουν στην ουρά αλλά δεν ξέρουν να πληρώσουν στο μηχάνημα.

Δεν έχει κάτι γύρω του π.χ. ένα ράφι να ακουμπήσεις π.χ. τα χαρτιά να βγάλεις λεφτά να πληρώσεις και απεγνωσμένα με τα χαρτιά στα χέρια προσπαθείς να με το ένα χέρι να βάλεις τα χρήματα και το άλλο να μη χάσεις τα χαρτιά.

Βλέποντάς το πάω μία μέρα και λέω σε ένα υπάλληλο βάλτε δίπλα ένα τραπεζάκι ένα ράφι κάτι να διευκολύνεται ο κόσμος;;;;

Τίποτε.

Την άλλη φορά πάω στο Διευθυντή και λέω το ίδιο.

Την επόμενη φορά βλέπω να έχουν βάλει με πριτσίνια μία λαμαρινούλα 30χ40 εκατοστά περίπου στο πλάϊ του μηχανήματος η οποία διευκόλυνε αφάνταστα αυτούς που πλήρωναν και ειδικά είχαν πάνω από ένα λογαριασμό να πληρώσουν,πολλοί δε σχολίαζαν θετικά για την ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ να βάλει αυτό το ραφάκι το οποίο είναι πολύ λειτουργικό.

Πάω σε άλλο θρεντ γιατί αυτό το ξέσκισα. :-D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...