JohnyFire Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 https://www.thelab.gr/news/%CE%B7-apple-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-iphone-%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-r4995/
MontzOlee Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Προς όλους τους απανταχού φωτεινούς παντογνώστες Apple fan boys / Apple haters ) Η φωτογραφία δεν αποτελεί παράδειγμα για το πως θα ειναι το κινητό στην τελική του μορφή οταν με το καλο βγει! Ίσως ειναι ακριβώς το ιδιο με το Χ με περισσότερες ίντσες ίσως κ οχι όμως. Σε κάποιους αρέσει , σε κάποιους οχι. Deal with it , το iphone μοσχοπουλαει κ σε όποιον αρέσει.
NERRY Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ολο μ@λακιες!Παντοφλες παντου!Σε λιγο καιρο θα δινουν δωρο τσαντες για τα κινητα σας που μαθατε ολοι να υποστηριζετε τα phablets! iPhone SEs, με το ιδιο σωμα, 50-60% μικροτερα bezells, super LCD οθονη, fingerprint εκει που ειναι το μηλο αντι για μπροστα (κανονικο κουμπι κ οχι η βλακεια η καινουργια) και αρχικη τιμη (32GB) στα 450€. Και αντι να βαζουν/βγαζουν κουμπια, εισοδους κλπ μπορουν να φτιαξουν το εκτρωμα που εχουν πια για λογισμικο.double tap to wake, gestures, wifi/data απο το control center να δουλευουν κανονικα, NFC ξεκλειδωτο, offline SIRI και εκατονταδες αλλα που μου διαφευγουν τωρα! Ολο μ@λακιες!Παντοφλες παντου!Σε λιγο καιρο θα δινουν δωρο τσαντες για τα κινητα σας που μαθατε ολοι να υποστηριζετε τα phablets! iPhone SEs, με το ιδιο σωμα, 50-60% μικροτερα bezells, super LCD οθονη, fingerprint εκει που ειναι το μηλο αντι για μπροστα (κανονικο κουμπι κ οχι η βλακεια η καινουργια) και αρχικη τιμη (32GB) στα 450€. Και αντι να βαζουν/βγαζουν κουμπια, εισοδους κλπ μπορουν να φτιαξουν το εκτρωμα που εχουν πια για λογισμικο.double tap to wake, gestures, wifi/data απο το control center να δουλευουν κανονικα, NFC ξεκλειδωτο, offline SIRI και εκατονταδες αλλα που μου διαφευγουν τωρα!Κλασικός γκρινιάρης που τον ενοχλούν όλα.. Εξέλιξη φίλε μου και όχι μαλακιες. Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου θα έπρεπε να έχουμε ακόμα τα πρώτα Sony Ericsson που ήταν με κουμπιά και έμοιαζαν όντως με παντόφλα. Είναι απίστευτη ευκολία να έχεις μια οθόνη 6 ιντσών σε σώμα που κάποτε βάζανε 4,5. Και δεν το λέω για το iPhone (μιας και δεν έχω) αλλά στο λέω έχοντας αλλάξει πάνω από 50 κινητά. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Άντε ενας να το πεί.. Το Χ άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα. Δεν βλέπω όμως αντίστοιχα τις ίδιες γκρίνιες για τη Sammy και το S9 σε σχέση με το S7, S8 κλπ... 1
zodiacskipper Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Η Samsung πως γίνεται να έχει τις καλύτερες οθόνες για τον εαυτό της , και αυτές που δίνει είναι γτπ?
dali13gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Η Samsung πως γίνεται να έχει τις καλύτερες οθόνες για τον εαυτό της , και αυτές που δίνει είναι γτπ? Θα σε στενοχωρήσω, αλλά την καλύτερη οθόνη την έχει το X αυτή τη στιγμή. 4
jokr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Η Samsung πως γίνεται να έχει τις καλύτερες οθόνες για τον εαυτό της , και αυτές που δίνει είναι γτπ? Είναι θέμα λογισμικού θελω να πιστεύω. Διαφορετικά εχουν πληρώσει για B grade displays. Απο την άλλη όμως η Samsung έχει γνώση αρκετών χρόνων.
Expecto Patronum Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Το αγόρασε ένας φίλος μου σήμερα, άντε απο βδομάδα να το πιάσω λίγο στα χέρια να δω επιτέλους τι είναι αυτό το iphone x και γίνεται κάθε φορά τόση φασαρία για αυτό . Δεν θα δείς απλά τίποτε. Μία Amol...Oled οθόνη με ελαφρώς μα πολύ ελαφρώς φωτεινότερη οθόνη. Όποιος έχει συνηθίσει και έχει χρόνια Super Amoled ιδιαίτερα με τα τελευταία μοντέλα, θα το πετάξει στην άκρη. Βαρέθηκα να το βλέπω μπροστά μου σε όποιο store και να πάω. Το πιάνεις στα χέρια σου σε 1 λεπτό το αφήνεις. Μόνο τα αντιαισθητικά κέρατα να δείς ξενερώνεις. Του χρόνου για το X plus πάλι τα ίδια θα λέγονται. Σκοτώνονταν οτι είχαν τις καλύτερες lcd, μας λέγανε για τα burn out και λοιπές μπίπ τώρα ξαφνικά είδαν την ομορφιά των Amoled-Oled. Τρέλα με τους μηλαράκηδες. Τώρα δεν έχει burn out ξαφνικά. Όλα είναι ένα άθλιο Marketing της apple για τα μαντρωμένα. Τέτοια τεχνολογία απολαμβάνουν οι android users εδώ και χρόνια. Τί να σχολιάσουμε; Ένα αστείο η apple απο μόνη της. Για ένα ios αγοράζουν τις συσκευές της και αυτό το γαργάλησε τελείως, χώρια που παίρνεις Iphone 8 plus και ώς δια μαγείας στο κάνει Iphone 4s. Μαγικό έτσι; Άς μας πεί κάποιος άν το Iphone X δεν είχε ios πόσοι θα το αγοράζανε και τί θα λέγανε; Απλά imagine...Φέτος όλοι κόπτονται οτι περιμένανε σε όλη την ζωή τους ένα Iphone X σε διαστάσεις και του χρόνου με το Plus τα δάχτυλα θα ξαναμακρύνουν!!! Λάστιχο έγινε το χέρι των μηλαράκηδων. 1
niksor Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί η samsung να μην βάζει καλύτερες οθόνες στα κινητά της και να τις πουλάει στην apple?Έλα οι οθόνες ίδιες με τα galaxy είναι.
CheOnWeb Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδιά με αυτή τη βλακεία πάνω, δεν χώρεσαν ούτε το ποσοστό την μπαταρίας να βάλουν οι άχρηστοι! Πολυ καλύτερο θα ήταν με ένα σχεδιασμό τύπου s8. Ελάχιστο συμμετρικό περιθώριο πανω/κάτω και να μπουν όλοι οι αισθητήρες και η κάμερα εκεί! Πώς δεν το σκέφτηκαν... οι άχρηστοι! Και γιατι δεν το βαλαν εξάρχής τοτε και θα πρεπει να περιμένουν κανένα εξάμηνο οι χρήστες να διορθωθεί μέσω update? Τόσο ηλίθιοι είναι που δεν καταλαβαίνουν πόσο χρήσιμο είναι? 1300€ δώσανε για να το πάρουν. Tώρα θα μου πείς εδω υποτίθεται ότι βελτίωσαν το κάτω quick toggle menu και αξιώθηκαν επιτέλους μετά από 8 χρόνια να βάλουν κουμπάκι mobile data,και ταυτόχρονα κατέστρεψαν τα κουμπιά WiFi και bluetooth που αντι να απενεργοποιούν τη λειτουργία τους, απλά κάνουν αποσύνδεση της συσκευής !! Πιό άχρηστοι πεθαίνεις πραγματικά ! Αυτό ακριβώς που θέλουμε δηλαδή. https://support.apple.com/en-us/HT208086 Πολύ φασαρία για τα ίδια και τα ίδια πράγματα οθωνη,κάμερα,ταχύτητα τίποτα καινούργιο θα δούμε ποτέ η τερματίσαμε στην τεχνογνωσία;; Έναν καλύτερο ορθογράφο ίσως; Στα τελευταία πάντως update της apple πιστεύω οτι έχουν αλλάξει πράγματα προς το χειρότερο.Ας κοιτάξουν λίγο αυτά και ας αφήσουν το ψάξιμο περι plus..Αγοράσαμε κινητό 1200€ και για να κλείσω το wifi πρέπει να λύνω ολόκληρο σταυρόλεξο! Περνάς και την ώρα σου... Ολο μ@λακιες! Παντοφλες παντου! Σε λιγο καιρο θα δινουν δωρο τσαντες για τα κινητα σας που μαθατε ολοι να υποστηριζετε τα phablets! iPhone SEs, με το ιδιο σωμα, 50-60% μικροτερα bezells, super LCD οθονη, fingerprint εκει που ειναι το μηλο αντι για μπροστα (κανονικο κουμπι κ οχι η βλακεια η καινουργια) και αρχικη τιμη (32GB) στα 450€. Και αντι να βαζουν/βγαζουν κουμπια, εισοδους κλπ μπορουν να φτιαξουν το εκτρωμα που εχουν πια για λογισμικο. double tap to wake, gestures, wifi/data απο το control center να δουλευουν κανονικα, NFC ξεκλειδωτο, offline SIRI και εκατονταδες αλλα που μου διαφευγουν τωρα! Πάρε Android! 3
niksor Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εγω παντως εχω μια απορια. προσωπικα δεν με χαλαει η μεγαλη οθονη μιας και παντα ηθελα κατι τετοιο μερικοι ακατανομαστοι που εκαναν αναφορες σε ρακετες κτλπ (μην αναφερω την ιδια την εταιρεια για το "ιδανικο μεγεθος" )τι εχουν να πουν τωρα; Εμενα τα χερια μου ειναι τα ιδια και μια χαρα μου καθεται καλυτερα απο τις 4 ιντσες, των υπολοιπων μεγαλωσαν; Εχω κινητο 4,7 και 5,5. Το πρώτο το χειρίζομαι πολύ πιο εύκολα.
Fotis13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μεχρι προσφατα αλλαζα τα iphones καθε 2 χρονια ,φετος εσπασα την παραδοση μου καθως δεν θα μπορουσα να μην αποκτησω το επετειακο Χ το ισχυροτερο κινητο της αγορας με τον βιονικο cpu (για να μην ξεχνιομαστε) που κονιορτοποιησε τον ανταγωνισμο . Προερχομενος απο το 7 plus καθως μου αρεσαν παντα οι μεγαλες οθονες . Ετσι δεν με βλεπω να την γλιτωνω και του χρονου καθως το φημολογουμενο προς το παρον Χ plus θα ειναι ιδανικο για τις προτιμησεις μου. 2
greekfox1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό το πάνω κομμάτι μεγάλο fail. Πρέπει να είσαι apple fanboy για να το βλέπεις ωραίο. Άλλο εικονίδιο δεν χωράει. Όποιος έχει διαφορετικό γούστο από τον possiz είναι apple fanboy. Τέλος, de facto, δεν χωράει άλλη συζήτηση... 1
greekfox1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δεν θα δείς απλά τίποτε. Μία Amol...Oled οθόνη με ελαφρώς μα πολύ ελαφρώς φωτεινότερη οθόνη. Όποιος έχει συνηθίσει και έχει χρόνια Super Amoled ιδιαίτερα με τα τελευταία μοντέλα, θα το πετάξει στην άκρη. Βαρέθηκα να το βλέπω μπροστά μου σε όποιο store και να πάω. Το πιάνεις στα χέρια σου σε 1 λεπτό το αφήνεις. Μόνο τα αντιαισθητικά κέρατα να δείς ξενερώνεις. Του χρόνου για το X plus πάλι τα ίδια θα λέγονται. Σκοτώνονταν οτι είχαν τις καλύτερες lcd, μας λέγανε για τα burn out και λοιπές μπίπ τώρα ξαφνικά είδαν την ομορφιά των Amoled-Oled. Τρέλα με τους μηλαράκηδες. Τώρα δεν έχει burn out ξαφνικά. Όλα είναι ένα άθλιο Marketing της apple για τα μαντρωμένα. Τέτοια τεχνολογία απολαμβάνουν οι android users εδώ και χρόνια. Τί να σχολιάσουμε; Ένα αστείο η apple απο μόνη της. Για ένα ios αγοράζουν τις συσκευές της και αυτό το γαργάλησε τελείως, χώρια που παίρνεις Iphone 8 plus και ώς δια μαγείας στο κάνει Iphone 4s. Μαγικό έτσι; Άς μας πεί κάποιος άν το Iphone X δεν είχε ios πόσοι θα το αγοράζανε και τί θα λέγανε; Απλά imagine...Φέτος όλοι κόπτονται οτι περιμένανε σε όλη την ζωή τους ένα Iphone X σε διαστάσεις και του χρόνου με το Plus τα δάχτυλα θα ξαναμακρύνουν!!! Λάστιχο έγινε το χέρι των μηλαράκηδων. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα samsung fanboys και δείχνουν τον δρόμο της σωτηρίας στους άσωτους που επιλέγουν iphone... 2
paul_v1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ο χρήστης Hatsos είπε:Το αγόρασε ένας φίλος μου σήμερα, άντε απο βδομάδα να το πιάσω λίγο στα χέρια να δω επιτέλους τι είναι αυτό το iphone x και γίνεται κάθε φορά τόση φασαρία για αυτό .Δεν θα δείς απλά τίποτε. Μία Amol...Oled οθόνη με ελαφρώς μα πολύ ελαφρώς φωτεινότερη οθόνη. Όποιος έχει συνηθίσει και έχει χρόνια Super Amoled ιδιαίτερα με τα τελευταία μοντέλα, θα το πετάξει στην άκρη. Βαρέθηκα να το βλέπω μπροστά μου σε όποιο store και να πάω. Το πιάνεις στα χέρια σου σε 1 λεπτό το αφήνεις. Μόνο τα αντιαισθητικά κέρατα να δείς ξενερώνεις. Του χρόνου για το X plus πάλι τα ίδια θα λέγονται. Σκοτώνονταν οτι είχαν τις καλύτερες lcd, μας λέγανε για τα burn out και λοιπές μπίπ τώρα ξαφνικά είδαν την ομορφιά των Amoled-Oled. Τρέλα με τους μηλαράκηδες. Τώρα δεν έχει burn out ξαφνικά.Όλα είναι ένα άθλιο Marketing της apple για τα μαντρωμένα. Τέτοια τεχνολογία απολαμβάνουν οι android users εδώ και χρόνια. Τί να σχολιάσουμε; Ένα αστείο η apple απο μόνη της. Για ένα ios αγοράζουν τις συσκευές της και αυτό το γαργάλησε τελείως, χώρια που παίρνεις Iphone 8 plus και ώς δια μαγείας στο κάνει Iphone 4s. Μαγικό έτσι; Άς μας πεί κάποιος άν το Iphone X δεν είχε ios πόσοι θα το αγοράζανε και τί θα λέγανε; Απλά imagine...Φέτος όλοι κόπτονται οτι περιμένανε σε όλη την ζωή τους ένα Iphone X σε διαστάσεις και του χρόνου με το Plus τα δάχτυλα θα ξαναμακρύνουν!!! Λάστιχο έγινε το χέρι των μηλαράκηδων.  Άσε το παλικάρι να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα αντί να πασάρεις την δικιά σου «ουδέτερη» άποψη. Αγχώμενο σε βλέπω πάντως. Ο κόσμος προτιμάει μήλο, επιλογή του είναι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα