Προς το περιεχόμενο

Downgrade macbook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορει να γινει αυτο σε macbook  pro περιπου 8-9 ετων που εχει εκδοση sierra σε leopard snow?

Αν ναι πως μπορει να γινει ?

Ευχαριστω.

Οπως σε ολα τα pc του κοσμου. Εγκαθιστάς το λειτουργικό. Αλλα γιατι να καταστρέψεις το macbook pro?

Δημοσ.

Και πως βρισκουμε το λειτουργικο και το εγκαθιστουμε ?

Ειναι της κορης μου και σερνεται και σημερα πρηγγειλε το imac με 1459 ευρω .

Απο οτι λεει μιας και ειμαι ασχετος με mac εκανε τα update για να ειναι συμβατο με itunes με το iphone 6s plus.

Δημοσ.

Απο οτι λεει μιας και ειμαι ασχετος με mac εκανε τα update για να ειναι συμβατο με itunes με το iphone 6s plus.

Οπως και στα windows 7 ή τα αγοράζεις ή τα "κατεβαζεις". Αν εισαι τυχερος και εχει καποιος το retail dvd σωσμένο και στο δωσει ακομα καλυτερα. Αλλα ολα αυτα ειναι ακυρα γιατι με εγκατασταση windows 10 θα εχεις ξανα ενα λειτουργικο macbook pro αλλα με windows 10. Παρα ενα macbook pro που δεν θα μπορει να κάνει τιποτα. 

Tωρα πως βρισκεις το windows 10 και πως το εγκαθιστάς κυρίως , ειναι ενα θεμα που θα πρεπει να σε απασχολησει και οχι το snow leopard.

YΓ. Σε τι εισαι σχετικος αν επιτρεπεται για να ξερω πως μπορω να σε βοηθησω.

• Like 1
Δημοσ.

Αν προλαβαίνεις, άλλαξέ τον με κάποιο μοντέλο με SSD δίσκο. Όχι HDD, όχι!  :shock:

Έστω Fusion.

https://www.skroutz.gr/s/12136106/Apple-iMac-21-5-with-Retina-4K-3-4Ghz-i5-8GB-1TB-2017.html

• Like 2
Δημοσ.

Αν προλαβαίνεις, άλλαξέ τον με κάποιο μοντέλο με SSD δίσκο. Όχι HDD, όχι!  :shock:

Συμφωνω αλλα δεν ειναι λογος να πανικοβαλεσαι. Με ενα thunderbolt ssd την σκαπουλάρει...

ΥΓ. Σταθερός ειναι, δεν ειναι φορητός....

• Like 2
Δημοσ.

Οπως και στα windows 7 ή τα αγοράζεις ή τα "κατεβαζεις". Αν εισαι τυχερος και εχει καποιος το retail dvd σωσμένο και στο δωσει ακομα καλυτερα. Αλλα ολα αυτα ειναι ακυρα γιατι με εγκατασταση windows 10 θα εχεις ξανα ενα λειτουργικο macbook pro αλλα με windows 10. Παρα ενα macbook pro που δεν θα μπορει να κάνει τιποτα. 

Tωρα πως βρισκεις το windows 10 και πως το εγκαθιστάς κυρίως , ειναι ενα θεμα που θα πρεπει να σε απασχολησει και οχι το snow leopard.

YΓ. Σε τι εισαι σχετικος αν επιτρεπεται για να ξερω πως μπορω να σε βοηθησω.

Μονο σε windows τα ψιλοκαταφερνω αρκετα καλα σε format κλπ .Απο mac ειμαι macκρυα.

Το dvd ή suepr drive οπως το λενε δεν δουλευει . Με εξωτερικο dvd γινεται ?

Έστω Fusion.

https://www.skroutz.gr/s/12136106/Apple-iMac-21-5-with-Retina-4K-3-4Ghz-i5-8GB-1TB-2017.html

Δεν ειδα σε Κωτσοβολο και υπαρχει λογος που η αγορα γινεται απο εκει με ssd σε imac .Μονο σε macbook pro ειδα.

Δημοσ.

Μονο σε windows τα ψιλοκαταφερνω εκετα καλα σε format κλπ .Απο mac ειμαι macκρυα.

Ωραια. Αυτο ηθελα να μάθω. Αν μπορεις φτιαξε ενα usb  με windows 10 με to tool της microsoft και δοκιμασε  το στο macbook pro με το alt πατημενο κατα την εκιννηση. Θελω να θυμηθω αν μπορει να μπουτάρει.

Υπαρχει και το bootcamp  στο mac που φτιαχνει αλλα δεν θυμαμαι αν στο συγκεκριμενο μοντέλο φτιάχνει windows 10 bootable.

• Like 1
Δημοσ.

Μονο σε windows τα ψιλοκαταφερνω αρκετα καλα σε format κλπ .Απο mac ειμαι macκρυα.

Το dvd ή suepr drive οπως το λενε δεν δουλευει . Με εξωτερικο dvd γινεται ?

Δεν ειδα σε Κωτσοβολο και υπαρχει λογος που η αγορα γινεται απο εκει με ssd σε imac .Μονο σε macbook pro ειδα.

Έχει με Fusion, σαν αυτόν του Σκρουτζ.

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/174861-apple-imac-retina-4k-21.5-i5/8gb/1tb/4gb

Δημοσ.

Ωραια. Αυτο ηθελα να μάθω. Αν μπορεις φτιαξε ενα usb  με windows 10 με to tool της microsoft και δοκιμασε  το στο macbook pro με το alt πατημενο κατα την εκιννηση. Θελω να θυμηθω αν μπορει να μπουτάρει.

Υπαρχει και το bootcamp  στο mac που φτιαχνει αλλα δεν θυμαμαι αν στο συγκεκριμενο μοντέλο φτιάχνει windows 10 bootable.

Ευχαριστω αλλα ετσι θα εγκαταστει λειτουργικο mac ή windows ?

Δημοσ.

Ευχαριστω αλλα ετσι θα εγκαταστει λειτουργικο mac ή windows ?

windows . To Mac  OS σε τοσα παλια μοντέλα ειναι παρελθον.

ΥΓ. Μπορει να φτιαξεις και bootable στικακι με το mac os σε περιπτωση που θελησεις να τα δουλέψεις.

Αλλα τι λεω θα εχεις imac και θα το κανεις απο εκει...

Δημοσ.

Συμφωνω αλλα δεν ειναι λογος να πανικοβαλεσαι. Με ενα thunderbolt ssd την σκαπουλάρει...

ΥΓ. Σταθερός ειναι, δεν ειναι φορητός....

Ναι αλλά θα του βγει σχεδόν όσο ο πολύ ανώτερος 4K με μόνο κέρδος τον "καθαρό" SSD αντί του Fusion. Κρίμα είναι κατά τη γνώμη μου και δεν νομίζω να του αρνηθούν αλλαγή με ακριβότερο μοντέλο.

Δημοσ.

Ναι αλλά θα του βγει σχεδόν όσο ο πολύ ανώτερος 4K με μόνο κέρδος τον "καθαρό" SSD αντί του Fusion. Κρίμα είναι κατά τη γνώμη μου και δεν νομίζω να του αρνηθούν αλλαγή με ακριβότερο μοντέλο.

Αν σου πω οτι εχω κανει fusion με εξωτερικο ssd θα με πιστέψεις?

Δημοσ.

Μπορει να γινει αυτο σε macbook  pro περιπου 8-9 ετων που εχει εκδοση sierra σε leopard snow?

Τι μοντέλο είναι και έχει Sierra? Απ' ό,τι βλέπω, το Sierra θέλει 2010 και πάνω. 

windows . To Mac  OS σε τοσα παλια μοντέλα ειναι παρελθον.

Με Yosemite δεν θα παίξει λες; Αν είναι του 2010;

Δημοσ.

Τι μοντέλο είναι και έχει Sierra? Απ' ό,τι βλέπω, το Sierra θέλει 2010 και πάνω. 

Το sierra ειναι ετα απο απαναβαθμησεις που εγιναν με μοναδικο λογο συμβατοτητα με Itunes .Η αρχικη εκδοση ηταν leopard

Πρεπει καπου του 2010 μοντελλο να ηταν .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...