Προς το περιεχόμενο

Downgrade macbook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μχρι τωρα φετος ειχε δωσει αν θυμαμαι καλα

120 πληκτρολογιο

160 οθονη και καπου

60 μπαταρια

Να εδινε αλλα 150 και παλι δεν θα ειχε γρηγορο μηχανακι .

Για αυτο αποφασισε το imac αλλα επειδη δεν αξιζει να πουλησει 200-250 ευρω το macbook θα το κρατησει και αυτο .

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιάννη καλημέρα και Καλά Χριστούγεννα.

Θα συμφωνήσω με τον Che στον ότι το νέο Imac με τον Hdd δεν είναι η καλύτερη επιλογή.

Έτσι όπως το βλέπω εγώ οι επιλογές είναι δύο

1. Το iMac στο οποίο όμως αμέσως ή σταδιακά θα προστεθεί κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/7438496/DeLock-42510.html

με έναν SSD ώστε να κάνει boot μόνιμα από εκεί. Και επίσης (αργότερα ) αναβάθμιση μνήμης. σε (τουλάχιστο) 16GB.

Ευτυχώς στα μοντέλα 2017 μπορεί ο χρήστης να αναβαθμίζει την μνήμη σε αντίθεση με,τα μοντέλα 2013 με 2016

2. Αγορά από το ίδιο κατάστημα ενος MacBook Pro 13’ με λίγα χρηματα παραπάνω ....

Και οι δύο λύσεις είναι πολύ πιο future proof.....

• Like 1
Δημοσ.

Γιάννη καλημέρα και Καλά Χριστούγεννα.

Θα συμφωνήσω με τον Che στον ότι το νέο Imac με τον Hdd δεν είναι η καλύτερη επιλογή.

Έτσι όπως το βλέπω εγώ οι επιλογές είναι δύο

1. Το iMac στο οποίο όμως αμέσως ή σταδιακά θα προστεθεί κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/7438496/DeLock-42510.html

με έναν SSD ώστε να κάνει boot μόνιμα από εκεί. Και επίσης (αργότερα ) αναβάθμιση μνήμης. σε (τουλάχιστο) 16GB.

Ευτυχώς στα μοντέλα 2017 μπορεί ο χρήστης να αναβαθμίζει την μνήμη σε αντίθεση με,τα μοντέλα 2013 με 2016

2. Αγορά από το ίδιο κατάστημα ενος MacBook Pro 13’ με λίγα χρηματα παραπάνω ....

Και οι δύο λύσεις είναι πολύ πιο future proof.....

Ευχαριστω.Το imac ειναι δεδομενο για αγορα . Αγοραστηκε με επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια εναντι 230 ευρω .

Ο δισκος ισως αργοτερα μιας και ειναι μαλλον ακριβο το κουτι του .Θα δειξει στο μελλον.

Για macbok pro ηταν πιο λιγα τα χρηματα .

Δημοσ.

Εγω να πω την αληθεια αν και θα με κραξουνε , θα επαιρνα ενα πολυ καλο pc και μια καλη οθονη με τα λεφτα του imac και με τα ρέστα θα εφτιαχνα το macbook pro.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω.Το imac ειναι δεδομενο για αγορα . Αγοραστηκε με επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια εναντι 230 ευρω .

Ο δισκος ισως αργοτερα μιας και ειναι μαλλον ακριβο το κουτι του .Θα δειξει στο μελλον.

Για macbok pro ηταν πιο λιγα τα χρηματα .

Καλορίζικο λοιπόν.

Αργότερα η θυγατέρα μπορεί να προσθέσει τον εξωτερικό δίσκο για καλύτερη ταχύτητα.

230 € για επέκταση εγγύησης από το κατάστημα ? Καλύτερο θα ήταν να πάρετε Apple Care με τα ίδια χρήματα...

@ Atheatos, Έχεις δίκιο για το κράξιμο.... Αφού η κοπέλα θέλει Mac...

Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχουν όλοι τις γνώσεις στο πείραγμα υπολογιστών. Με έχεις βοηθήσει στο παρελθόν κανα δυο φορές με πολύ καλό αποτέλεσμα (ένα από αυτά το «σπάσιμο» του fusion) και σε ευχαριστώ, αλλά μερικά πράγματα είναι οριακά για κάποιους χρήστες. Που επίσης δεν βολεύονται με PC.

Δημοσ.

Παντως για τους δισκους ssd γενικα επειδη εχω αλλαξει δυο σε ενα παλιο μεν αλλα σχετικα καλο desktop δεν ειδα και την μεγαλη διαφορα !!!

Ο πρωτος μαλιστα χτυπησε πριν τον χρονο και αλλαχτηκε εντος εγγυησης ....Αλλο ομως αλλαγη σε desktop με windows  και αλλο σε mac.

Δημοσ.

Παντως για τους δισκους ssd γενικα επειδη εχω αλλαξει δυο σε ενα παλιο μεν αλλα σχετικα καλο desktop δεν ειδα και την μεγαλη διαφορα !!!

Ο πρωτος μαλιστα χτυπησε πριν τον χρονο και αλλαχτηκε εντος εγγυησης ....Αλλο ομως αλλαγη σε desktop με windows  και αλλο σε mac.

σε Mac OS υπαρχει τεραστια διαφορα. Με την αλλαγη στο macbook pro θα γινοταν αγνωριστο...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό μάλλον έγινε γιατί το καλό αλλά παλιό desktop έκανε bottleneck με τα υπόλοιπα στοιχεία του (mobo κλπ) στις ταχύτητες του SSD. Ενδεχομένως να δούλευε και σε SATA 2. Οπότε ......

Δημοσ.

Εγω να πω την αληθεια αν και θα με κραξουνε , θα επαιρνα ενα πολυ καλο pc και μια καλη οθονη με τα λεφτα του imac και με τα ρέστα θα εφτιαχνα το macbook pro.

Γουστα ειναι αυτα ...Εγω δεν θα επερνα ποτε οτι εχει σχεση με apple ....Αλλα ξερουμε οτι οι υποστηρικτες της ειναι φαναταικοι ή ...κολλημενοι .

Δημοσ.

Όχι δεν είναι θέμα φανατισμού ούτε κολλήματος λέγεται απλά προτίμηση......

Στο s/w και το hardware.

Δουλεύω σε dos από το 1984, σε win και Mac OS από το 1987.

Νομίζω ότι μπορώ να έχω άποψη....

• Like 1
Δημοσ.

Γουστα ειναι αυτα ...Εγω δεν θα επερνα ποτε οτι εχει σχεση με apple ....Αλλα ξερουμε οτι οι υποστηρικτες της ειναι φαναταικοι ή ...κολλημενοι .

Και ομως πολλα που απο τα πραγματα στο pc σου εχουν σχεση με Apple, απλως δεν το ξερεις....

Φανατικοι και κολλημενοι υπαρχουν και σε αλλα πραγματα στη ζωη. Δεν ειναι μονο της apple,για αυτο κοιταξε να το ξεπεράσεις...

Σου ευχομαι μια καλυτερη χρονια!

• Like 2
Δημοσ.

Το προβλημα μου με τα mac δεν ειναι θεμα ποιοτητας αλλα πιστευω οτι ειναι υπερτιμημενα με πολυ πιο δυσκολο service .Μια φορα ειχα για 2 μηνες ενα απο τα πρωτα iphone και με ενοχλοσε πολy η εξαρτηση του απο το pc και το itunes.

Mε 1450 ευρω νομιζω θα μπορουσε καποιος να παρει ενα πολυ πιο καλο σε δυνατοτητες pc ή laptop .

Και ομως πολλα που απο τα πραγματα στο pc σου εχουν σχεση με Apple, απλως δεν το ξερεις....

Αν και δεν τα ξερω αφου δεν με ενοχλουν δεν εχω προβλημα .

Δημοσ.

Το προβλημα μου με τα mac δεν ειναι θεμα ποιοτητας αλλα πιστευω οτι ειναι υπερτιμημενα με πολυ πιο δυσκολο service .Μια φορα ειχα για 2 μηνες ενα απο τα πρωτα iphone και με ενοχλοσε πολy η εξαρτηση του απο το pc και το itunes.

Mε 1450 ευρω νομιζω θα μπορουσε καποιος να παρει ενα πολυ πιο καλο σε δυνατοτητες pc ή laptop .

Αν και δεν τα ξερω αφου δεν με ενοχλουν δεν εχω προβλημα .

Δεν ειναι μονο το iphone η Apple.  Αλλα αν σε ενοχλει τοσο πολυ ενα τηλεφωνο , δεν μπορω να σε βοηθησω....

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι μονο το iphone η Apple.  Αλλα αν σε ενοχλει τοσο πολυ ενα τηλεφωνο , δεν μπορω να σε βοηθησω....

Με ενοχλουν οι περιορισμοι ου εχει στα τηλεφωνα η apple οπως κοιη χρηση bluetooth με αλλα μη apple κλπ .

Για υπολογιστη εχω και μια ηλικια που δε θα καθομουν να μαθω το λειτουργικο τους .Δεν εχω και κανενα λογο ...

Επισης τα windows για τις απαιτησεις που εχω ειναι μια χαρα . Ισως για καποια αλλα προγραμματα φωτογραφιας , ηχου , video κλπ τα mac να ειναι καλυτερα  αλλα δεν με αφορουν.

Τωρα το ειδα αλλα ξεφευγει πολυ η τιμη .

Δημοσ.

Με ενοχλουν οι περιορισμοι ου εχει στα τηλεφωνα η apple οπως κοιη χρηση bluetooth με αλλα μη apple κλπ .

Για υπολογιστη εχω και μια ηλικια που δε θα καθομουν να μαθω το λειτουργικο τους .Δεν εχω και κανενα λογο ...

Επισης τα windows για τις απαιτησεις που εχω ειναι μια χαρα . Ισως για καποια αλλα προγραμματα φωτογραφιας , ηχου , video κλπ τα mac να ειναι καλυτερα  αλλα δεν με αφορουν.

Τωρα το ειδα αλλα ξεφευγει πολυ η τιμη .

καλα τωρα με τον imac θα αλλαξουν τα πραγματα. Γιατι δεν ειναι τοσο προσωπικος οπως το laptop και μονο απο περιεργεια θα κολλησεις και εσυ με το mac os. Κατσε να δεις που περισσοτερο θα τον χειριζεσαι εσυ παρά η κορη σου....Μας τα εχουν πει και αλλοι αυτα αλλα στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...