Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους!Γνωριζει καποιος πως μπλοκαρω τις διαφημισεις στο κινητο?Μου πεταγονται διαφημισεις στη συσκευη ξαφνικα ,ακομα και οταν δεν χρησιμοποιω καποιον browser!

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ saruman!Επισης εχω απενεργοποιησει το Avg antivirus και τις ρυθμισεις του αλλα καθε 10-15 λεπτα ερχεται ειδοποιηση οτι η εφαρμογη Avg εχει σταματησει να λειτουργει,ξερεις μηπως τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

Μονο απενεργοποιηση εχει,οχι απεγκατασταση,το εψαξα.Σε Sony XZ Premium,ερχεται προεγκατεστημενο δυστυχως,στο google store λεγεται AVG Antivirus for Xperia,και δεν μπορω να βγαλω ακρη!Δεν ξερω αν χρειαζεται να κανω ρουτ για να απαλαγω απο αυτο.

Δημοσ.

Μονο απενεργοποιηση εχει,οχι απεγκατασταση,το εψαξα.Σε Sony XZ Premium,ερχεται προεγκατεστημενο δυστυχως,στο google store λεγεται AVG Antivirus for Xperia,και δεν μπορω να βγαλω ακρη!Δεν ξερω αν χρειαζεται να κανω ρουτ για να απαλαγω απο αυτο.

Απεγκατασταση μόνο με root ότι θες .
  • Like 1
Δημοσ.

Τώρα που δεν είμαι rooted έχω το adclear. Υπάρχουν φήμες ότι με παρακολουθεί αλλά δεν έχω και κάτι να κρύψω, κάνει τη δουλειά του. Είχα βάλει το lucky patcher ,αλλά οι εφαρμογές πάθαιναν ζημιές, το απεγκατεστησα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ορίστε, χωρίς root. Έτσι έχω βγάλει σχεδόν τα πάντα από το XZ1 μου, μόνο album/music/camera/weather/support/3d creator/sony dialer έχω κρατήσει.

https://www.xda-developers.com/uninstall-carrier-oem-bloatware-without-root-access/

Αν θες αργότερα μπορώ να ποσταρω τα commands που έχω για ότι εφαρμογή έχω αφαιρέσει.

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως φιλε Grim Ripper δεν τα κατεχω αυτα,το πιο πιθανω να κανω καμια πατατα και να προκαλεσω τιποτα χειροτερο στο κινητο!

Δημοσ.

Δυστυχως φιλε Grim Ripper δεν τα κατεχω αυτα,το πιο πιθανω να κανω καμια πατατα και να προκαλεσω τιποτα χειροτερο στο κινητο!

Ο οδηγός που σου λέει ο Grim Ripper μπορείς να το δεις εδώ(Ελληνικά)http://www.insomnia.gr/topic/652922-πώς-αφαιρούμε-προεγκατεστημένες-εφαρμογές-από/?fromsearch=1
  • Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.

Καλύτερα να κάνεις ένα software repair μέσω xperia companion, αφού πρώτα πάρεις back up, να στα σβήσει όλα να λυθούν τα θέματα με τις διαφημίσεις, και μετά με το που τελειώσει να τις απενεργοποιήσεις αμέσως όλες αυτές τις εφαρμογές,  χωρίς καν να τις ανοίξεις. Εγώ έτσι έκανα και δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Επίσης υπάρχουν έτοιμες modded οι εφαρμογές γιατί να μπλέκεις με lucky patcher. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...