clairvoyant Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Όσον αφορά τις φήμες ότι με ένα απλό firmware update θα μπορούν κάποια υπάρχοντα dvd recorders να γράφουν σε 9GB δισκάκια dvd+r (όταν με το καλό κυκλοφορήσουν)... "German computer mag c't recently reported in their print editing that the dual layer DVD-R burner shown at CES was in fact not an A06 with only a firmware upgrade, but that the hardware was modified as well. And Pioneer said that neither the A06 nor A07 could be upgraded to dual layer burning capabilities and that only the A09, due for Christmas 2004 would add dual layer DVD-R support, at 1x speed." Κοινώς, φήμες και μόνο φήμες! Επίσης οι κάτοχοι Nec μπορούν επίσης να σταματήσουν να ονειρεύονται, μιας και τα pioneer A07 και Nec ND2500A χρησιμοποιούν τον ίδιο μηχανισμό. Και τέλος πάντων, αν είναι τα Χριστούγεννα του 2004 να κυκλοφορήσει το 1ο αντιγραφικό για DVD-9, σε 1x ταχύτητα μάλιστα, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι δεν αξίζει να περιμένει τόσο καιρό για μια τεχνολογία που θα χρειαστεί τουλάχιστον 2 χρόνια για να ωριμάσει..
coffeex Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Kai na ginei ayto pou les skepsou kai to ekseis poshn wra 8a kanoun na grapsoun 1 diskaki;;;; Otan bgoun oi syskeyes eggrafhs pou na yposthrizoun thn eggrafh se dvd twn 9Gb ta prwta montela 8a einai patates ta 2 8a exoun kapoia mikroproblhmata opote ayta ths 3hs seiras 8a einai ok opote an kykloforhsoun mesa sto 2004 h agora 8a exei orimasei telos toy 2005 h 2006 opote bolebomaste oloi pros to paron me ta yparxon kai meta blepoume.
green_beret Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Φιλε coffeex σε πιανω αδιαβαστο. Τα ηδη υπαρχοντα μοντελα και συγκεκριμενα τα Pionner αλλα απο οτι ακουγεται και τα NEC θα μπορουν με αναβαθμιση firmware να γραφουν δισκακια των 9GB. Σε εκθεση που εγινε το Pionner A06 εγραψε με επιτυχια τετοιο δισκακι! Οποτε το μελλον ειναι πολυ κοντα. Μονο κακο η υψηλη τιμη των δισκων 9GB στην αρχη. Πιστευω οτι θα κυμανθουν σε λιγο πιο υψηλες τιμες απο τα Rewritable. Επισης ενα κακο ακομα θα ειναι η χαμηλη ταχυτητα που θα γραφονται τα DVD με την χρηση των υπαρχοντων μοντελων. Θα πρεπει να περιμενουμε πιο εξειδικευμενα μοντελα.
LL_NEO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 green beret διάβασες αυτό που έγραψε ο clairvoyant?
dim_b Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Φαντάζομαι όχι, αλλά ακούγεται ότι....... Έλεος ρε παιδιά μ'αυτές τις φήμες. Κι εγώ έχω ακούσει ότι ο LL_NEO κυκλοφορεί με την κυρία Bellucci, αλλά αν δε δω στοιχεία δεν πιστεύω τίποτε...
_DiMoN_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Γιατί φίλε μου νομίζεις ότι η Pioneer θα ανακοινώσει ποτέ ότι με firmaware upgrade μπορείς να γράφεις όλα τα δισκάκια με 4Χ και να είναι region free.. Όμως αυτό γινεται με hack-αρισμένο firmware!
dim_b Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Αυτό το έχω δει να γίνεται. Ωστόσο, μέχρι να δούμε κάποιο retail μηχάνημα να γράφει dual-layer δισκάκια με μιά απλή αναβάθμιση, ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί. Η Pioneer μπορεί να εμφάνισε κάποιο "αναβαθμισμένο" A06 που έγραφε σε dual-layer (γιατί μόνο 100ΜΒ?? ) αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι είχε πειράξει μόνο το firmware, όπως αναφέρει στο post του ο clairvoyant.
adams Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Aυτο που λες_Dimon_ δεν ειναι φημη αλλα πραγματικοτητα και ισχυει για σχεδον ολα τα drives καποιος patcher ξεκλειδωνει καποιες δυνατοτητες του drive (που η εταιρια εχει κλειδωμενες για νομικους ορους )δεν εμφανιζει καινουργιες Aλλο αυτο και αλλο να προσθεσεις δυνατοτητες σε καποιο drive που δεν υπαρχουν (πολυ μεγαλη διαφορα) μια επισκεψη στα fora rpc1,cdfreaks ψαχνοντας απαντησεις των απανταχου patchers θα δεις οτι το αναφερουν πολλες φορες
LL_NEO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Κι εγώ έχω ακούσει ότι ο LL_NEO κυκλοφορεί με την κυρία Bellucci, αλλά αν δε δω στοιχεία δεν πιστεύω τίποτε... Προσέχουμε γλυκέ μου
dim_b Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Σε προκαλώ γλυκέ μου γιατί έχεις αρκετή ώρα να ποστάρεις Monica και μπορεί να αρχίσουν να εκδηλώνονται σύνδρομα στέρησης στο forum
LL_NEO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 χαχαχαχχχαχαχαχχαχα καλά τη ψιλιάστηκα τη δουλειά. ΟΚ μισό...
theobabis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 off topic mode on Kοιτα να δεις dim που θα μας πλασαρει - οπως παντα - μια φωτο απο το τσουβαλι, στην οποια η monica θα ειναι παλι μονη. Στοιχεια θελουμε LL, στοιχεια off topic mode off (sorry παιδες)
coffeex Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 green_beret den katalabes swsta ayto pou egrapsa lew oti kai na grafoun ta yparxonta recordes se dvd 9Gb den 8a aksizei logo taxythtas,sta8erothtas,yposthriksh apo programmata eggrafhs ktl... Egw skopeyw na krathsw to Nec kai blepoume ti 8a ginei se 2 me 3 xronia.
LL_NEO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Να μια φωτογραφία που ενώ μου άρεσε την είχα σε κακή ποιότητα και δεν έπρεπε άρα να την ποστάρω. Με τη συνδρομή όμως του εκλεκτού μέλους του Συνδέσμου, grigas, τα προβλήματα υπερκεράστηκαν και σας την παρουσιάζω
dim_b Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Με τη συνδρομή όμως του εκλεκτού μέλους του Συνδέσμου, grigas Πάει, τον κατέστρεψες και αυτόν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.