frozex Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Καλη Χρονιά, ωραίο μέτρο αλλά εγώ βλέπω εδώ και καιρό στα lidl όλους να παίρνουν σακούλες από την μαναβική για να βάζουν τα ψώνια τους. οπότε μάλλον αυτό θα συνεχίσει να γίνεται παντού
DrLo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, adi32 είπε Τις χρησιμοποιούμε έτσι αλλιώς θα αγοράζαμε άλλες ίδιες για τη δουλειά αυτή. Οκ τώρα λύθηκε το πρόβλημα ? Όχι, δε λύθηκε. Δεν είναι όλες οι σακούλες το ίδιο. Επίσης αν σε βολέυουν οι σακούλες ΣΜ για τα σκουπίδια ... γιατί να αγοράζεις άλλες? Μπορείς να αγοράζεις αυτές από τα ΣΜ και να τις χρησιμοποιείς για σκουπίδια. Μπορείς να πηγαίνεις στο ταμείο και να αγοράζεις ΜΟΝΟ σακούλες. Το όλο πρόβλημα που δε μπορείς να καταλάβεις είναι ότι ΟΧΙ δε τις χρησιμποιείς "έτσι κι αλλιώς" ... τις χρησιμοποιείς επειδή στις "χαρίζουν" (ή έχεις την αίσθηση ότι στις χαρίζουν), δε φυτρώνουν σακούλες στο δρόμο "έτσι κι αλλιώς" ούτε βρέχει σακούλες. Απόδειξη ότι στην ιδέα και μόνο ότι δε θα "χαρίζονται" στο μέλον τόσος κόσμος αρχίζει και σκέφεται πως θα αλλάξει τη συνήθειά του αυτή και έχει γινει το ζήτημα σακούλα το νο1 ζήτημα στην Ελλάδα (αντε ίσως νο2 μετά το θλιβερό θέαμα των κληρώσεων με τις αποδείξεις). Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από DrLo
bluesattack Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, DrLo είπε Απόδειξη ότι στην ιδέα και μόνο ότι δε θα "χαρίζονται" στο μέλον τόσος κόσμος αρχίζει και σκέφεται πως θα αλλάξει τη συνήθειά του αυτή και έχει γινει το ζήτημα σακούλα το νο1 ζήτημα στην Ελλάδα. Μπερδεψες την <Ελλαδα> με το χαβαλε που κανουμε.Εγω η μονη αντιδραση που ειδα ειναι κατι μπινελικια (χαμογελαστα , λογω της ημερας ) που εριχνε μια γιαγια στο φουρνο. Καπως ετσι βγαινουν και οι δημοσκοπησεις του τυπου '' 90% συμφωνει με την καταργηση της σακουλας '' και μετα πας σουπερμαρκει και προσγειωνεσαι στην πραγματικοτητα. Δηλαδη πιστευετε πραγματικα και οι ιδιοι αυτα που λετε,η αυτα που σας λενε
orck Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Τι διαφορα εχει η σακουλα του σουπερ μαρκετ απο την σακουλα σκουπιδιων; Ειλικρινης ερωτηση, οποιος ξερει ας απαντησει, τρολακια μακρια
bluesattack Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, DrLo είπε ,,,,,,, ......... Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από bluesattack
bluesattack Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, bluesattack είπε Ας μου ανεβασει το βασικ μισθο να αγορασω σκουπιδοφαγο αφου επεσε τετοιος οικολογικος οργασμος.Σε καλυψα ? Για πες μας τωρα σε ποια χωρα της ευρωπης επεσε τοσο ο βασικος μισθος για χαρη ..της ανταγωνιστικοτητας
DrLo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, orck είπε Τι διαφορα εχει η σακουλα του σουπερ μαρκετ απο την σακουλα σκουπιδιων; Ειλικρινης ερωτηση, οποιος ξερει ας απαντησει, τρολακια μακρια μιλάς ως προς την σύνθεση ή ως προς το τι διαφορετικό μπορεί να έχει στο τρόπο χρήσης? Ως προς το 2ο, η κύρια διαφορά, όσο και αν σου φαίνεται απλοϊκή έιναι το μέγεθος. Αν πχ υπήρχε τροπος ο κόσμος να πίνει κοκα κόλα από IBC θα ηταν εξαιρετικά δυσκολότερο να καταλήγουν μπουκαλάκια κοκα κολα από εδώ και από εκεί, σε χωματερές, θάλασσα κλπ. επίσης επειδή οι σακούλες σκουπιδιών είναι σακούλες που πουλιούνται ξεχωριστά ως προϊόν είναι πολύ ευκολοτερο και πιο ξεκάθαρο να επιμεριστεί και να επιβληθεί το κόστος τους και ο κόσμος, πληρώνοντάς τες, έχει ξεκάθαρη ιδέα το τι κόστος έχει η συνήθειά του. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από DrLo
adi32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, DrLo είπε ΟΧΙ δε τις χρησιμποιείς "έτσι κι αλλιώς" ... τις χρησιμοποιείς επειδή στις "χαρίζουν" Αλλιώς που βαζεις τα αποφάγια, υγρά σκουπίδια, βαριά σκουπίδια κλπ? Πες μας να ξέρουμε κι εμείς 1
orck Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Καταλαβα μιλας για τις τεραστιες. Υπαρχουν και μικροτερες για μικροτερα καλαθακια (δεν εχω χωρο για το τεραστιο κουβα) οποτε περνουμε αυτες, δεν ξερω γιατι... Αυτες κανουν 70-80 λεπτα οι 20-30. Γιατι αυτες οι σακουλες ειναι καλυτερες απο τις σακουλες του σουπερ μαρκετ. Που ζηταω να βαλουν και σε αυτες που περνω το ειδικο τελος; Οχι ειμαι σιγουρος οτι δεν κοροιδευομαστε, ιδεα μου ειναι. 1
DrLo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, bluesattack είπε 11 λεπτά πριν, bluesattack είπε Ας μου ανεβασει το βασικ μισθο να αγορασω σκουπιδοφαγο αφου επεσε τετοιος οικολογικος οργασμος.Σε καλυψα ? Για πες μας τωρα σε ποια χωρα της ευρωπης επεσε τοσο ο βασικος μισθος για χαρη ..της ανταγωνιστικοτητας Ο σκουπιδοφάγος είναι φυσικά πολύ καλή λύση και φυσικά, εάν υποστηριζεται από το δίκτυο μαζί σου και εγώ, ζήτω οι σκουπιδοφάγοι. Το ότι πρέπει να στον εξααφλίσει κάποιος είναι που δεν καταλαβαίνω. Απαίτησες από κανένα να σου πληρώσει την λεκάνη του σπιτιού σου για να μη χέζεις στο δρόμο? Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από DrLo
zourman1981 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) edit Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από zourman1981
DrLo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, orck είπε Καταλαβα μιλας για τις τεραστιες. Υπαρχουν και μικροτερες για μικροτερα καλαθακια (δεν εχω χωρο για το τεραστιο κουβα) οποτε περνουμε αυτες, δεν ξερω γιατι... Αυτες κανουν 70-80 λεπτα οι 20-30. Γιατι αυτες οι σακουλες ειναι καλυτερες απο τις σακουλες του σουπερ μαρκετ. Που ζηταω να βαλουν και σε αυτες που περνω το ειδικο τελος; Οχι ειμαι σιγουρος οτι δεν κοροιδευομαστε, ιδεα μου ειναι. Το τι σε βολεύει εσένα είναι αδιάφορο για το θέμα, είναι δικό σου πρόβλημα, δε μπορεί να μετακυλίεται στους άλλους. Αν δεν έχεις χώρο για κουβά .. tough luck. Φυσικά και πρέπει να έχουν και αυτές αντίστοιχο τέλος. Το ότι είναι πιο οικονομικές αυτές τι σχέση έχει? Έχεις την προσδοκία αυτό που βολέυει εσένα να είναι πάντα το πιο οικονομικό? Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από DrLo
bluesattack Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, DrLo είπε Απαίτησες από κανένα να σου πληρώσει την λεκάνη του σπιτιού σου για να μη χάζεις στο δρόμο? Προς το παρον ''χεζω'' μεσα στον καδο σκουπιδιων.Και για να μην δουλευομαστε τις σακουλες στις ακτες , αντι για ευρωπαικα χαρατσια προληψης , θα μπορουσαν να τις μαζευουν μερικοι επιπλεον καθαριστες.Αντι για οικολογικο χαρατσι στις σακουλες , ας εβαζαν οικολογικο φορο στις οφσορ.Η να δινονται οικονομικα κινητρα για ανακυκλωση Δεν θα φτωχυνουν δα οι ..επενδυτες
DrLo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, bluesattack είπε Προς το παρον ''χεζω'' μεσα στον καδο σκουπιδιων.Και για να μην δουλευομαστε τις σακουλες στις ακτες , αντι για ευρωπαικα χαρατσια προληψης , θα μπορουσαν να τις μαζευουν μερικοι επιπλεον καθαριστες.Αντι για οικολογικο χαρατσι στις σακουλες , ας εβαζαν οικολογικο φορο στις οφσορ.Η να δινονται οικονομικα κινητρα για ανακυκλωση Δεν θα φτωχυνουν δα οι ..επενδυτες Keynes, εσύ ? Υπάρχουν οικολογικά κίνητρα κάποια τα πληρώνουμε όλοι μέσω τις αλλά συχνά πυκνά ακούς αντίστοιχες συνομοσιολογίες με αυτές που έγραψες παραπάνω και για αυτά. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από DrLo
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Καταλαβαινεις οτι βρισκεσαι σε ελληνικο φορουμ οταν βλεπεις ενα θεμα για τον περιορισμο της χρησης της πλαστικης σακουλας να εχει φτασει τις 11 σελιδες και να πεφτουν επιχειρηματα τυπου: -Να ανεβει ο βασικος μισθος για να περιοριστει η πλαστικη σακουλα -Και μετα που θα βαζω τα σκουπιδια μου; κλπ Στο μεταξυ ειναι οι ιδιοι τυποι που θα βριζουν τον καπιταλισμο, τον Τραμπ κλπ για τη μολυνση του περιβαλλοντος. Ειπαμε, ελληνικο φορουμ, φαινεται. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις