zourman1981 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 οχι ρε το παιρνουμε στραβα παντα την πληρωναμε στην τιμη του προιοντος οταν πηγαινες δηλαδη στο φουρνο και πληρωνες 100 δραχμες μια τυροπιτα και ενα μιλκο πληρωνες και την σακουλα μεσα δεν το ηξερες ? 1
basilis_k6 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Τα 4 λεπτά γίνονται στρογγυλα μόνο ανα 5 σακούλες. Γιατι να μην ειναι 5 λεπτά να τελειώνουμε??! μονόλεπτα δεν κυκλοφορούν ουτως η άλλως και ελάχιστοι τα δέχονται σαν ρέστα.
Vassilis_24 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, DrLo είπε http://meatnews.gr/wp-content/uploads/2017/12/pol_1211_2017-TELOS-PLASTIKH-SAKOYLA.pdf Λάθος μου, είδα την ξεχωριστή χρέωση, δεν έδωσα σημασία στο νέο περιβαλλοντικό τέλος, απ'το οποίο ευελπιστούν να βάλουν στα ταμεία τους γύρω στα 170 εκ φέτος και στα 400εκ από του χρόνου... Φυσικά, κανείς δεν υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να έχουν και σακούλες πολλαπλών χρήσεων, υποχρεώνοντας με αυτό τον τρόπο τους καταναλωτές ν'αγοράσουν τις πλαστικές ή να κυκλοφορούν μονίμως μαζί τους, όπου κι αν πηγαίνουν με τις σακούλες τους... Ίσως να είναι χρήσιμες οι σακούλες συλλογής περιττωμάτων των σκύλων...
Vassilis_24 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, zourman1981 είπε οχι ρε το παιρνουμε στραβα παντα την πληρωναμε στην τιμη του προιοντος οταν πηγαινες δηλαδη στο φουρνο και πληρωνες 100 δραχμες μια τυροπιτα και ενα μιλκο πληρωνες και την σακουλα μεσα δεν το ηξερες ? Τώρα θα εξακολουθείς να την πληρώνεις κι ας μην την παίρνεις, δεν έχει αλλάξει κάτι... Αν την πάρεις, θα πληρώσεις κι ένα επιπλέον τέλος, για να μάθεις...
defacer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, sistah said: Περα απο τα “χαχα u dumb” μπειτε στον κοπο να εξηγησετε γιατι κανουν λαθος τα παιδια. Το να πετατε ενα «δεν ισχυει», δεν σας κανει λιγοτερο ασχετους.... Βαλτε μερικα λινκς με infos, πειτε 5 πραγματα εφοσον γνωριζετε,ΚΑΤΙ μπας και μαθουμε και εμεις οι βλαχοι. Να ξεκινήσουμε από π.χ. τι είναι πολυμερισμός; Δε νομίζω ότι χρειάζεται να εξηγήσουμε τίποτα όταν αναφερόμαστε σε πράγματα που είναι α) αντικειμενικά και β) πανεύκολο να τα βρεις στο ιντερνετ αν έχεις τη διάθεση. Καταλαβαίνω ότι είναι βολικό να τα βρίσκει κανείς όλα στο πιάτο αλλά καταλαβαίνεις και συ ότι έχουμε κι άλλες δουλειές.
bluesattack Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δηλαδη μια γυρα να κανεις σε φουρνο, σουπερμαρκετ,κρεοπωλειο,φαρμακειο,το αφησες το οικολογικο ευρουλακι . 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 58 minutes ago, telis said: Πληρώνουμε τέλος και πάνω σε αυτό ΦΠΑ. Και επειδή η ελληνική γλώσσα έχει πλούτο θα μπορούσε να έχει επιπλέον φόρο, δικαιώματα τρίτων, δασμούς, ειδική εισφορά και οποιαδήποτε άλλη ελληνική παπάρα για να βάλουν λεφτά στα ταμεία. Και 2 πράγματα ακόμη. Όσοι θυμούνται την Μπιρμπίλη, εκείνο το ξερακιανό πλάσμα που έκανε υπουργό ο ΓΑΠ, εφάρμοσε λέει την νομιμοποίηση ημιυπέθριων χωρών, τα έσοδα των οποίων θα πήγαιναν σε πράσινο ταμείο. Ναι... Οκ. Επίσης όταν βάζουμε καύσιμα σε βενζινάδικο στην απόδειξη έχει τους επιμέρους φόρους. ΠΆΝΩ στους φόρους βάζουν ΦΠΑ. Φόρο πάνω στον φόρο. Σε φορολογουν που πληρώνεις φόρο, πως να το πω διαφορετικά; ε αυτό υποτίθεται είναι παράνομο. Και εδώ έχουμε φόρο πάνω στο τέλος. Το ότι ο ΦΠΑ μπαίνει πάνω σε άλλους φόρους αν δεν κάνω λάθος ισχύει σε όλη την ΕΕ...
DrLo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Λάθος μου, είδα την ξεχωριστή χρέωση, δεν έδωσα σημασία στο νέο περιβαλλοντικό τέλος, απ'το οποίο ευελπιστούν να βάλουν στα ταμεία τους γύρω στα 170 εκ φέτος και στα 400εκ από του χρόνου... Φυσικά, κανείς δεν υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να έχουν και σακούλες πολλαπλών χρήσεων, υποχρεώνοντας με αυτό τον τρόπο τους καταναλωτές ν'αγοράσουν τις πλαστικές ή να κυκλοφορούν μονίμως μαζί τους, όπου κι αν πηγαίνουν με τις σακούλες τους... Ίσως να είναι χρήσιμες οι σακούλες συλλογής περιττωμάτων των σκύλων... 1. Στο 1ο Post μου είπα ότι δεν είμαι 100% σίγουρος, και ότι ακόμα και έτσι να είναι θα με έβρισκε σύμφωνο 2. Τώρα που διαβάζω το κείμενο αυτό μπορεί να κάνω και λάθςο γιατί λεει στο τέλος "και επιπλεον αυτό το είδος θα είναι παρελκόμενο της λεπτής πλαστικής σακούλας μεταφοράς εμπορευμάτων και προίόντων με ξεχωριστή τιμή". Δεν είμαι ο καλύτερος στη γραμματική αλλά το "με ξεχωριστή τιμή" μπορεί να αναφέρεται στη σακούλα και όχι στα εμπορεύματα. Το απόγευμα θα πάω σουπερ μαρκετ πρώτη φορά το 2018 και θα δω.
orck Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Το ότι ο ΦΠΑ μπαίνει πάνω σε άλλους φόρους αν δεν κάνω λάθος ισχύει σε όλη την ΕΕ... Να παλι αυτη η ΕΕ, βλεπω μια βιασυνη να συγκλινουμε στις υποχρεωσεις αλλα μια ραστωνη (και μια απροθυμια να σχολιασουν οι υποστιρικτες) στα δικαιωματα. Αφου το κανει η ΕΕ τοτε ειναι σωστο, αξιωμα.- 1
DrLo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, bluesattack είπε Δηλαδη μια γυρα να κανεις σε φουρνο, σουπερμαρκετ,κρεοπωλειο,φαρμακειο,το αφησες το οικολογικο ευρουλακι . Αν πάρες 25 σακούλες ναι. πηγα πριν λιγες μέρες να πάρω ένα κουτι Ponstan από φαρμακείο και πήγε να το βάλει σε σακούλα ... όχι ρε συ δεν είμαι τόσο κάφρος.
DrLo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, zourman1981 είπε οχι ρε το παιρνουμε στραβα παντα την πληρωναμε στην τιμη του προιοντος οταν πηγαινες δηλαδη στο φουρνο και πληρωνες 100 δραχμες μια τυροπιτα και ενα μιλκο πληρωνες και την σακουλα μεσα δεν το ηξερες ? Ναι και εδώ κολλάει το "oh dumb, .... yeah" και ακόμα θ το κάνεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, orck said: Να παλι αυτη η ΕΕ, βλεπω μια βιασυνη να συγκλινουμε στις υποχρεωσεις αλλα μια ραστωνη (και μια απροθυμια να σχολιασουν οι υποστιρικτες) στα δικαιωματα. Αφου το κανει η ΕΕ τοτε ειναι σωστο, αξιωμα.- Αν θες να είσαι μέσα στην ΕΕ, ειδικά κάτι τόσο βασικό όσο ο ΦΠΑ θα το υποστείς. Αν όχι, βγαίνεις και κάνεις ότι θες. Πριν μπούμε ΕΟΚ/ΕΕ, αν δεν κάνω λάθος δεν είχαμε ΦΠΑ στην Ελλάδα. Βέβαια πλέον είναι το μεγαλύτερο έσοδο του κράτους. Πχ ο φόρος εισοδήματος φυσικών προσώπων (λογικά κι επιχειρήσεων) είναι αστείος σε σχέση με τις εισπράξεις του ΦΠΑ. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh
zourman1981 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν διαφωνουμε ειμαι χαζος και την πληρωνα απο τοτε απλα τωρα πληρωνω κατι παραπανω + ενα φορο σε αυτο το κατι σε μια χωρα που πρωτα μου δημιουργησε την λυση ( ηλεκτρονικες συναλλαγες) και μετα το προβλημα ( να μην εχει ψιλα η αγορα) και να τα χρειαζομαι κιολας Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από zourman1981
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 minutes ago, orck said: Να παλι αυτη η ΕΕ, βλεπω μια βιασυνη να συγκλινουμε στις υποχρεωσεις αλλα μια ραστωνη (και μια απροθυμια να σχολιασουν οι υποστιρικτες) στα δικαιωματα. Η συγκλιση στο επιπεδο ζωης απαιτει συγκλιση σε παραγωγικοτητα, δεν ερχεται με τον πελαργο
Προτεινόμενες αναρτήσεις