georgetsl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, DrLo είπε Χα χα κάνεις τρελλό λάθος για το τι έχω ψηφίσει στη ζωή μου, δε σου πάει το μυαλό με τίποτα. δεν χρειαζεται τυπε ....εχω καταλαβει !!!! στην ουρα λοιπον μαζι με τους "αλλους" ....και τσιμουδια !! δεν αρμοζει να φωνασκεις γιατι οταν οταν οι τουρκοι δεμσευαν με navtex το μισο αιγαιο την πρωτοχρονια ανημερα μιας και δεν στο εχει παρει ο Τουρκος ακομα(χα χα χα) .....εσυ καπου στις σακουλες θα ησουν χαμενος !!! 1
DrLo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, georgetsl είπε δεν χρειαζεται τυπε ....εχω καταλαβει !!!! στην ουρα λοιπον μαζι με τους "αλλους" ....και τσιμουδια !! δεν αρμοζει να φωνασκεις γιατι οταν οταν οι τουρκοι δεμσευαν με navtex το μισο αιγαιο την πρωτοχρονια ανημερα μιας και δεν στο εχει παρει ο Τουρκος ακομα(χα χα χα) .....εσυ καπου στις σακουλες θα ησουν χαμενος !!! Δεν έχεις ιδέα πραγματικά. Χέστηκα για τις σακούλες και για την οικολογία. Σε πλαστικές σακουλες θα συνεχίζω να πετάω σκουπίδια αν με βολεύει. Παιδιά, προσοχή, μη τυχόν και πληρώσει κανεί σακούλα ... μποικοτάζ στα καπιταλιστικά ΣΜ να πάρουμε την Πόλη. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από DrLo
georgetsl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, DrLo είπε Δεν ισχύει. προφανως τυπε δεν εχεις ψωνισει ποτε σου απο σουπερ μαρκετ για να καταλαβεις οτι χρησιμοποιουσαν βιοδιασπωμενες σακουλες και γραφεις οτι δεν ισχυει κιολας !!!!να κανω ερανο να σου δωκω 4 σεντς να αγορασεις σακουλα να την βαλεις στο παταρι και να την βγαλεις μετα απο κανα χρονο ...θα εκπλαγεις....γινονται μαγικα εν ετη 2018!! Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από georgetsl
orck Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Το εχω παθει στο υπογειο, ακομη μαζευω κομματια απο τις σακουλες που εχουν διαλυθει. 1
DrLo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, georgetsl είπε προφανως τυπε δεν εχεις ψωνισει ποτε σου απο σουπερ μαρκετ για να καταλαβεις οτι χρησιμοποιουσαν βιοδιασπωμενες σακουλες και γραφεις οτι δεν ισχυει κιολας !!!!να κανω ερανο να σου δωκω 4 σεντς να αγορασεις σακουλα να την βαλεις στο παταρι και να την γαλεις μετα απο κανα χρονο ...θα εκπλαγεις....γινονται μαγικα εν ετη 2018!! Όχι δε πάω σε ΣΜ. Μου τα φέρνουν οι υπηρέτες σπιτι μου με την Rolls μου. Κατά κανόνα οι σακούλες στο ΣΜ είναι απλές πλαστικές σακούλες. Ανέβασε φώτο από συγκεκριμένη σακούλα με την σήμανσή της για το πρότυπο που ακολουθεί και μετά συζησάμε σοβαρά. Μέχρι τότε διαδίδεις απλά φήμες και μαρκετινίστικά κόλπα των ΣΜ. Το να βάζει κάποιο ΣΜ (ΑΒ) ένα πράσινο λουολούδι στη μόστρα της πλατικής σακούλας από HDPE δεν αλλάζει τίποτα απολύτως.
pontez2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μην αρχιζετε πάλι με τις ψηφους. Ο σκοπος ειναι να παιρνουμε και τα θετικά της Ευρωπης όχι μονο τα αρνητικά. Εδω μιλάμε για χωρα που υιοθετει οτιδηποτε εξυπνιστικο υπάρχει για να εισπράξει. Και όταν ο κοσμος διαμαρτυρεται του λέει "μας ψηφισες, άρα φταις". Ειμαστε η μοναδικη χωρα στον κοσμο που για όλα φταίει μια γενικότητα....ο λαός. Αυτός που προσλήφθηκε για να διοικεί και τα έκανε μαντάρα δεν φέρει καμια ευθύνη. Εκπληκτικο και μοναδικο πραγματικά!! 1
DrLo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, orck είπε Το εχω παθει στο υπογειο, ακομη μαζευω κομματια απο τις σακουλες που εχουν διαλυθει. Ότι χειρότερο δηλαδή. Αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις τα link που έδωσα και λίγο παραπάνω θα είχες κατλάβει πιθανότατα τι είναι αυτό. Βρες μια ίδια σακούλα και ανέβασε την σήμανσή της εδώ. Μη μιλάμε αόριστα. Βγάλε πχ φώτο το σύμβολο του HDPE που μπορεί να έχει , ή την σήμανση ότι συμορφώνεται με τα πρότυπα που παρέθεσα παραπάνω. Το ότι ένα πλαστικό σπάει σε κομματάκια δεν είναι απαραίτητα κάτι καλό. Απλά μιμείται την συμπεριφορά των οργανικών αντίστοιχων. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από DrLo
defacer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, georgetsl said: mpla mpla mpla mpla ......επειδη δεν μπορει να σε πιστεψει κανεις .....γραφεις εκθεσεις χωρις ουσια !!! στην ουρα στο σουπερ να πληρωσεις την σακουλα τυπε , και λιγο σου ειναι !!! απο κατι τυπους σαν εσενα με ατακες "δεν ξερεις τι σου γινεται " , "συνομωσιες " και κλπ κλπ ειμαστε σε αυτη την κατασταση σημερα ......φωτοβολταικα εβαλες ή ακομα το ψαχνεις τυπε να δεις εαν ειναι καλο για τον τοπο ?? Αν δε μπορείς να εκφραστείς και να διατηρήσεις ένα μίνιμουμ επίπεδο σοβαρότητας στη συζήτηση δεν είναι ανάγκη να συνεχίσεις να γράφεις, μπορείς να επιστρέψεις στο πάρκο με τα άλλα παιδάκια. Εσύ είσαι αυτός που λέει για συνωμοσίες (εννοείται χωρίς καμία τεκμηρίωση), ή δε μπορείς ούτε μέχρι εκεί να καταλάβεις; Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από defacer 2 1
DrLo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, georgetsl είπε παμε παρακατω ,τυπε ενδιαφερομαι για αγορα για το huawei mate 10 pro......καμια γνωμη εχεις ? τι λες ? αξιζει να το χτυπησω ? και το mi mix 2 παιζει επισης .....ισως θα εχεις κατι ενδιαφερον να μου πεις ! Ελεικρινά δε ξέρω. Δεν με απασσχολεί τοσο πολύ το κινητό. Μάλλον είσαι σε λάθος thread. Κάποιος mod να το μεταφέρει στο thread των κινητών.
NT1G Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, georgetsl είπε δεν χρειαζεται τυπε ....εχω καταλαβει !!!! στην ουρα λοιπον μαζι με τους "αλλους" ....και τσιμουδια !! δεν αρμοζει να φωνασκεις γιατι οταν οταν οι τουρκοι δεμσευαν με navtex το μισο αιγαιο την πρωτοχρονια ανημερα μιας και δεν στο εχει παρει ο Τουρκος ακομα(χα χα χα) .....εσυ καπου στις σακουλες θα ησουν χαμενος !!! Εσύ φαντάζομαι είχες φορέσει τα στρατιωτικά και περίμενες την επιστράτευση να πας στο μέτωπο; Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από NT1G
orck Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Αυτες που μου διαλυθηκαν ειναι πλεον αδυνατον να βρεθουν, ηταν απο careffour. Μια που βρηκα λεει αυτο. Οτι και να ειναι ειναι εκτος θεματος, η ιδια σακουλα θα παει στον καδο με τα σκουπιδια, τι αλλαζει; 1
georgetsl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, NT1G είπε Εσύ φαντάζομαι έχεις φορέσει τα στρατιωτικά και περίμενες την επιστράτευση να πας στο μέτωπο; ειμαι στο μετωπο τυπε ....εδω και 30 ετη !!! αστυπαλαια !!!παραμεθωριο.....το καλοκαιρι μονο μας θυμαστε για τα μπανια του λαου ...τον χειμωνα μας εχετε @#$σμενους!!!
DrLo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, orck είπε Αυτες που μου διαλυθηκαν ειναι πλεον αδυνατον να βρεθουν, ηταν απο careffour. Μια που βρηκα λεει αυτο. Οτι και να ειναι ειναι εκτος θεματος, η ιδια σακουλα θα παει στον καδο με τα σκουπιδια, τι αλλαζει; Κοινή πλαστική σακούλα φτιαγμένη από πετρελαικά προίόντα ή παραπροίόντα της διαδικασίας παραγωγής καυσίμων. https://en.wikipedia.org/wiki/High-density_polyethylene σαν αυτή που έχω και εγώ και έιπα παραπάνω Η οποία, στη καλύτερη περίπτωση αν πιστέψουμε το πλάιισο (το οποίο δεν είναι σήμανση αλλά ένα οποιοήποτε κείμενο) έχει την ιδιότητα να θριματίζεται μετά από καιρό. Παρόμοια κέιμενα έχουν όλες οι σακούλες ΣΜ. Δεν έχουν την παραμικρή αξία, δε πιστοποιούνται από που πουθενά, δεν αποτελούν καν self-declaration. Δεν έχει καμία απολύτως σήμανση συμόρφωσης με τον EN πρότυπο είναι το χοντρά χοντά ίδιο με το να αφοράσεις μια οποιαδήποτε σακούλα και πριν την πετάξεις να την αλέσεις στο μπλέντερ και να την πετάξεις στην αποχέτευση. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από DrLo 1
defacer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, orck said: Αυτες που μου διαλυθηκαν ειναι πλεον αδυνατον να βρεθουν, ηταν απο careffour. Μια που βρηκα λεει αυτο. Τα σήματα σ' αυτή τη σακούλα σημαίνουν πως είναι φτιαγμένη από οξυβιοδιασπώμενο υψηλής πυνκότητας πολυαιθυλένιο. Μπορείς να το ψάξεις αν θες, αλλιώς η somewhat informed άποψή μου είναι ότι κακή φάση και πρόκειται για εξαιρετικό παράδειγμα πράγματος που "φαίνεται οικολογικό" αλλά δεν είναι. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από defacer
DrLo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, defacer είπε Τα σήματα σ' αυτή τη σακούλα σημαίνουν πως είναι φτιαγμένη από οξυβιοδιασπώμενο υψηλής πυνκότητας πολυαιθυλένιο. Μπορείς να το ψάξεις αν θες, αλλιώς η somewhat informed άποψή μου είναι ότι κακή φάση και πρόκειται για εξαιρετικό παράδειγμα πράγματος που "φαίνεται οικολογικό" αλλά δεν είναι. Επειδή παρατυρώ διαφορά στο σήμα με το 2 στο σήμα που ξέρω από σωλήνες κλπ αναράφεται HDPE , εδώ το λέει PE-HD ... υπάρχει διαφορα? από πο προκύπτει καν ότι η συγκεκριμένη σακούλα είναι έστω oξυβιοδιασπώμενη ? Το κείμενο στο πλαίσιο δεν ειναι σήμανση, είναι ένα οποιοδήποτε κείμενο, θα μπορούσε να λέει το οτιήποτε, από το Πιστέυω μέχρι στίχους της Πάολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις