Damachi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Ο σουγιάς είναι στάνταρ αξεσουάρ εδώ στην Κρήτη μαζί με το Καλάσνικοφ , η λουλουδάτη σακούλα όχι για τι μας πέρασες
rofl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) το λιντλ παντως οντως δινει πολυ καλυτερη σακουλα στα 8 λεπτα. μπορεις ανετα να βαλεις βαρια πραματα μεσα χωρις να σου πεσουν στη διαδρομη. παντως εγω κανονικα θα αγοραζω σακουλες για τα σκουπιδια μου. και επειδη οπως τις εχουν κανει τωρα σκιζονται για πλακα, θα χτυπαω καμια 20αρια αθικτες να τις εχω για σκουπιδια 1 ευρω το μηνα ειναι να τα βαλει στον κ@λο του σιγα μην καθομαι να νοιαζομαι. το τι περασα την παρασκευη 2 η ωρα στο βασιλοπουλο με τις γιαγιαδες και τα καροτσια που τα ξεφορτωναν και τα ξαναφορτωναν στο ταμειο δεν περιγραφεται 2 η ωρα το μεσημερι περιπου μιση ωρα αναμονη με 4 ταμεια ανοιχτα και οι πολλαπλης ειχαν τελειωσει Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από rofl
orck Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παραγγειλα φαγητο για το σπιτι, σουβλακια. Ο ανθρωπος μου εφερε το φαγητο σε πλαστικη σακουλα και με χρεωσαν 3 λεπτα (οχι 4 δεν ξερω γιατι, μπορει η αποδειξη να τα λεει χωρις τον φπα). Γινε οικολογος ρε ντελιβερα, φερε την παραγγελια στο χερι. Θελετε να δωσω καταστημα να του κανει πεσιμο το πολιτικος ορθο μπλοκ του φορουμ; Δεν ηξερα οτι θα εχει χρεωση και στο φαγαδικα, μου φαινεται πιο πολυ κατηγορια λαικης οπου για υγειονομικους λογους δεν χρεωνουν. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από orck
MikeJ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 9 minutes ago, chill said: Πήγα στον Σκλα με σακούλες ΑΒ!!! Σκληρός καριόλης.... 5
songless_bird Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 56 λεπτά πριν, divo είπε Ακούω παραγγελίες... 75€;... Δεν θα παρω... Θα παω να παρω δυο τρεις μπλε απο το IKEA
mary Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, divo είπε που βρήκες τιμή βρε τσακάλι? Αυτές από ότι διάβαζα κατασκευαζονται Kινα και πωλουνται UK Για δωσε λινκ. Σιγα. Τι το extraordinary εχουν δλδ και τις πουλανε τοσο; Τα 2 σιδερα για να καθονται σωστα το καρότσι; Ισα ισα, απο Κινα, κανα δολαριο θα επρεπε να κοστιζουν! Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από mary
songless_bird Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, divo είπε που βρήκες τιμή βρε τσακάλι? Αυτές από ότι διάβαζα κατασκευαζονται Kινα και πωλουνται UK Τις μπλε του χασαπη παρε. Κρατανε χαλαρα 15 με 20 κιλα βαρος https://brainiacs.shop/products/dhld-4-reusable-grocery-shopping-bags Το πρωτο Link που βρηκα. Λογικα εχει και φτηνοτερες. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από songless_bird 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 3 hours ago, chill said: Πήγα στον Σκλα με σακούλες ΑΒ!!! Ώρα να επανέλθουν τα Supermarket Hools memes 1
Looter Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Ευκαιρία να βγάλετε «γούστα» στο super market... 3
orck Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Θα μου κάνεις καλύτερη τιμή για τις σακούλες του Σκλαβενίτη μόνο; 1
salamander998 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο που "αποκτάμε" συνείδηση όταν πρέπει να βγεί μαρουλι από την τσέπη... μου αρέσει. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από salamander998 2
LASERPEWPEW Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, salamander998 είπε Αυτο που "αποκτάμε" συνείδηση όταν πρέπει να βγεί μαρουλι από την τσέπη... μου αρέσει. Ισχύει αλλά και στο κράτος που ζούμε τι περιμένεις να είναι όλοι σωστοί σε τέτοια θέματα? Εδώ ακόμα κυκλοφορούν ένα σωρό υπανθρωποι πετώντας δεξιά και αριστερά ανακυκλωσημα προϊόντα αλλά και σκουπίδια. Βέβαια θα μου πεις και η κυβέρνηση δεν ανταμοιβει την σωστή συμπεριφορά..
salamander998 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 35 λεπτά πριν, LASERPEWPEW είπε Ισχύει αλλά και στο κράτος που ζούμε τι περιμένεις να είναι όλοι σωστοί σε τέτοια θέματα? Εδώ ακόμα κυκλοφορούν ένα σωρό υπανθρωποι πετώντας δεξιά και αριστερά ανακυκλωσημα προϊόντα αλλά και σκουπίδια. Βέβαια θα μου πεις και η κυβέρνηση δεν ανταμοιβει την σωστή συμπεριφορά.. Απλα υπαρχει συνεχώς και το παιχνίδι αυτοί και εμείς. Δεν υπαρχουν κίνητρα ,δεν μας ανταμοιβουν κτλ... Κάποια πράγματα ας τα κάνουμε για μας... 1
fingolfingr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 45 λεπτά πριν, LASERPEWPEW είπε Ισχύει αλλά και στο κράτος που ζούμε τι περιμένεις να είναι όλοι σωστοί σε τέτοια θέματα? Εδώ ακόμα κυκλοφορούν ένα σωρό υπανθρωποι πετώντας δεξιά και αριστερά ανακυκλωσημα προϊόντα αλλά και σκουπίδια. Βέβαια θα μου πεις και η κυβέρνηση δεν ανταμοιβει την σωστή συμπεριφορά.. Επίσης οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν γιατί υπαρχουν οι μπλε καδοι και πετάνε μέσα ότι βρουν. Για τα περιττώματα σκύλων που βγάζουν βόλτα μην σχολιασω γιατί θα γραφουμε μεχρι αυριο. Μόνο με πρόστιμα θα βαλουμε μυαλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις