Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο σουγιάς είναι στάνταρ αξεσουάρ εδώ στην Κρήτη μαζί με το Καλάσνικοφ , η λουλουδάτη σακούλα όχι για τι μας πέρασες :P

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το λιντλ παντως οντως δινει πολυ καλυτερη σακουλα στα 8 λεπτα. μπορεις ανετα να βαλεις βαρια πραματα μεσα χωρις να σου πεσουν στη διαδρομη.

παντως εγω κανονικα θα αγοραζω σακουλες για τα σκουπιδια μου.

και επειδη οπως τις εχουν κανει τωρα σκιζονται για πλακα, θα χτυπαω καμια 20αρια αθικτες να τις εχω για σκουπιδια

1 ευρω το μηνα ειναι να τα βαλει στον κ@λο του σιγα μην καθομαι να νοιαζομαι.

το τι περασα την παρασκευη 2 η ωρα στο βασιλοπουλο με τις γιαγιαδες και τα καροτσια που τα ξεφορτωναν  και τα ξαναφορτωναν στο ταμειο δεν περιγραφεται:P 

2 η ωρα το μεσημερι περιπου μιση ωρα αναμονη με 4 ταμεια ανοιχτα και οι πολλαπλης ειχαν τελειωσει

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγειλα φαγητο για το σπιτι, σουβλακια. Ο ανθρωπος μου εφερε το φαγητο σε πλαστικη σακουλα και με χρεωσαν 3 λεπτα (οχι 4 δεν ξερω γιατι, μπορει η αποδειξη να τα λεει χωρις τον φπα).
Γινε οικολογος ρε ντελιβερα, φερε την παραγγελια στο χερι. Θελετε να δωσω καταστημα να του κανει πεσιμο το πολιτικος ορθο μπλοκ του φορουμ;
Δεν ηξερα οτι θα εχει χρεωση και στο φαγαδικα, μου φαινεται πιο πολυ κατηγορια λαικης οπου για υγειονομικους λογους δεν χρεωνουν.

Επεξ/σία από orck
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, divo είπε

που βρήκες τιμή βρε τσακάλι? Αυτές από ότι διάβαζα κατασκευαζονται Kινα και πωλουνται  UK

Για δωσε λινκ.

Σιγα. Τι το extraordinary εχουν δλδ και τις πουλανε τοσο; Τα 2 σιδερα για να καθονται σωστα το καρότσι; Ισα ισα, απο Κινα, κανα δολαριο θα επρεπε να κοστιζουν!

Επεξ/σία από mary
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, divo είπε

που βρήκες τιμή βρε τσακάλι? Αυτές από ότι διάβαζα κατασκευαζονται Kινα και πωλουνται  UK

Τις μπλε του χασαπη παρε. Κρατανε χαλαρα 15 με 20 κιλα βαρος:P :P:P

https://brainiacs.shop/products/dhld-4-reusable-grocery-shopping-bags

Το πρωτο Link που βρηκα. Λογικα εχει και φτηνοτερες.

Επεξ/σία από songless_bird
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, chill said:

Πήγα στον Σκλα με σακούλες ΑΒ!!! 

:lol:

Ώρα να επανέλθουν τα Supermarket Hools memes :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που "αποκτάμε" συνείδηση όταν πρέπει να βγεί μαρουλι από την τσέπη... μου αρέσει. 

Επεξ/σία από salamander998
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, salamander998 είπε

Αυτο που "αποκτάμε" συνείδηση όταν πρέπει να βγεί μαρουλι από την τσέπη... μου αρέσει. 

Ισχύει αλλά και στο κράτος που ζούμε τι περιμένεις να είναι όλοι σωστοί σε τέτοια θέματα? Εδώ ακόμα κυκλοφορούν ένα σωρό υπανθρωποι πετώντας δεξιά και αριστερά ανακυκλωσημα προϊόντα αλλά και σκουπίδια. Βέβαια θα μου πεις και η κυβέρνηση δεν ανταμοιβει την σωστή συμπεριφορά.. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, LASERPEWPEW είπε

Ισχύει αλλά και στο κράτος που ζούμε τι περιμένεις να είναι όλοι σωστοί σε τέτοια θέματα? Εδώ ακόμα κυκλοφορούν ένα σωρό υπανθρωποι πετώντας δεξιά και αριστερά ανακυκλωσημα προϊόντα αλλά και σκουπίδια. Βέβαια θα μου πεις και η κυβέρνηση δεν ανταμοιβει την σωστή συμπεριφορά.. 

Απλα υπαρχει συνεχώς και το παιχνίδι αυτοί και εμείς. Δεν υπαρχουν κίνητρα ,δεν μας ανταμοιβουν κτλ... Κάποια πράγματα ας τα κάνουμε για μας...

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, LASERPEWPEW είπε

Επίσης οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν γιατί υπαρχουν οι μπλε καδοι και πετάνε μέσα ότι βρουν. Για τα περιττώματα σκύλων που βγάζουν βόλτα μην σχολιασω γιατί θα γραφουμε μεχρι αυριο.

Μόνο με πρόστιμα θα βαλουμε μυαλό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...