Vassilis_24 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, divo είπε Κανα μπακάλικο στη γειτονια αν έχεις θέλω να πιστεύω ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες να μη σε κοροϊδέψουν. Πάντως γνωστής και μεγάλης μάρκας, κάτι σαν τα χρυσά αυγά ,προσωπικα δε θα επαιρνα. Θα προτιμούσα να δεν είχα εναλλακτική λύση και έπρεπε να ψωνίσω από ΣΜ. Πρώτα από όλα Σκλαβενίτη και μάρκα σαν και αυτη. Το Σκλαβενιτη το λεω γιατι ξερω τι ελεγχους κανει ακομα κια τωρα που πεθανε ο παπους..... Σε εταιρεια που δούλευα όταν ζούσε ο παππούς, είχε γυρίσει νταλίκα με 20 τόνους ρύζι χύμα, γιατι ειχε πιο πολυ ποσοστο σπασμενου απο αυτο που ειχαν συμφωνισει. Κι εγώ εμπιστεύομαι περισσότερο το Σκλαβενίτη, αν και αυγά ποτέ δεν έπαιρνα από εκεί, γιατί είχε μόνο κλωβοστοιχίας, αν φέρνει τώρα, θα το κοιτάξω, thnx. Αυγά Χίου έπαιρνα από ΑΒ συνήθως (https://lapetitejumelle.com/el/projects/thhkes-gia-ayga-br-farma-pafylida) ή από μπακάλικο αν περνούσα, που έχει χύμα, έως τώρα... Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από Vassilis_24
silverado Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Vassilis_24 είπε Απόκρυψη περιεχομένων 1) έχουν ημερομηνία παραγωγής τ'αυγά, μπορείς να το ελέγχεις. 2) το δύσκολο ξεφλούδισμα, είναι σημάδι ότι το αυγό είναι φρέσκο, οπότε μάλλον τ'αυγά που παίρνεις δεν είναι τελικά όσο φρέσκα νομίζεις... 3) γενικά το αυγό δεν έχει πολύ δυνατή μυρωδιά, μπορεί να φταίει και ότι τα τρώω πριν προλάβω να τα μυρίσω 4) Τι να σου πω, ποτέ δεν έχω αναγουλιάσει με αυγά, εκτός αν είναι κλούβια... 5) τα τσόφλια των αυγών περιέχουν ασβέστιο σε ποσοστό μεγαλύτερο από 90%, όλων των αυγών... 6) αν και το συγκεκριμένο επιχείρημα είναι λίγο αστείο, θα μπορούσα ίσως να το δεχτώ αν μου έλεγες ότι η διατροφή σου αποτελείται μόνο από αυγά... Αν πιστεύεις ότι τα συγκεκριμένα αυγά σ'έχουν σώσει από τις ιώσεις, μπορείς να βγάλεις πολλά λεφτά... Σου αρέσουν περισσότερο, το δέχομαι, μην προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι είναι και πιο υγιενά όμως... Για το αν είναι όντως ελευθέρας βοσκής, αυτά που μας παρουσιάζουν ως τέτοια και αν τηρούν τους κανόνες που πρέπει, είναι διαφορετική κουβέντα... Spoiler Λαθος καταλαβες, το ιδιο λεω και εγω για το δυσκολο ξεφλουδισμα, δηλωνει πιο φρεσκο αυγο. Το ασβεστιο στο τσοφλι του αυγου το ανεφερα γιατι απο αρκετους πτηνοτροφους το κελυφος δεν ειχε την απαραιτητη αντοχη, για εμενα ειναι ενδειξη ελλειπους διατροφης στις κοτες. Απο ιωσεις σε προστατευει το συνολο της διατροφης σου, το αστειο επιχειρημα παυει να ειναι αστειο οταν ο αλλος για καποια χρονια ετρωγε μονο αυγα για πρωτεινη, 100-120 την εβδομαδα. Αυγα ελευθερας βοσκης απο σουπερ μαρκετ δεν εχω παρει και ουτε θα παρω ποτε μου, γιατι το βλεπω για ανεκδοτο, αλλα δεν εχω αφησει παγκο λαικης στην πολη μου ( Θεσσαλονικη ) με απλα ή ελευθερας βοσκης που να μην εχω δοκιμασει, με ολη τη καλη διαθεση και κατεληξα να παιρνω απο λιγους που εμπιστευομαι μεχρι να γινει η στραβη. Δεν εχω προβλημα στο αν θα παρω αυγα απλα ή ελευθερας βοσκης, παιρνω και απο τα δυο, αυτη τη στιγμη τα καλυτερα για εμενα ετυχε να ειναι απλα των 17 λεπτων το ενα. Δεν μου αρεσει να παιρνω το μεγαλυτερο μεγεθος, καθως και σε ασπρο χρωμα, γιατι εχουν πιο εντονη μυρωδια.
WelcomeW Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Με ξεπερνάει που έχουν τις σακούλες από μέσα και όχι έξω όπως στα lidl. Μην τυχόν πάρει κανείς καμία και μπουν μέσα 3cents.
duende Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) στα public τωρα τις χρεωνουν 5 Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από duende
LASERPEWPEW Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, fingolfingr είπε Ναι κι εγώ το ίδιο εχω δεί. Εχουν εξαντληθεί. Εχω παρει 2-3 λίγο πριν γυρίσει ο χρόνος αλλα δεν περιμενα να γίνει τέτοιος χαμός. Μαλλον θα ξεκινησω να κυκλοφορό στα σ/μ με την τσαντα από τα leroy merlin. Εγώ με τσάντα lidl, leeroy και μια μεγάλη από ρούχα την βγάζω προς το παρων
kogba Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Κάνω 23 χρόνια ανακύκλωση, εξωτερικό και Ελλάδα και έστρεψα και τους δικούς μου εκεί εδώ και πολλά χρόνια(όταν ακόμα ήταν άγνωστη έννοια εδώ). Το θέμα δεν είναι τόσο τα μερικά λεπτά της σακούλας, αλλά ότι ποτέ δεν είδα μείωση των δημοτικών τελών, που θα ήταν το απολύτως φυσιολογικό(να τα παίρνει ο Δήμος, να τα πουλάει, να έχει κέρδος και ένα μέρος να επιστρέφεται πίσω στους δημότες με κάποιο έμμεσο τρόπο) . Όσο για το περιβάλλον, δεν νοιάζεται κανένας μπούλης που παίρνει τις αποφάσεις αυτές, έχει μπράβους και θωρακισμένα αυτοκίνητα και δειπνεί με 3 διαφορετικά φαγητά. Έχουμε ρουχισμό για να ντύσουμε 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους τα επόμενα 20 χρόνια, αυτοκίνητα το ίδιο, και για όλα τα αγαθά επίσης, εκατομμύρια ζώα να εκτρέφονται να υπάρχει τρομερό πλεόνασμα και να πετιούνται στα σκουπίδια συχνά, κ.λ.π. δεν είδα ποτέ να πούνε ότι ΔΕΝ χρειαζόμαστε τόση παραγωγή γιατί βλάπτει το περιβάλλον ή πρέπει να μπει ένα φρένο με τον υπερπληθυσμό. Σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω την ανακύκλωση, αρκετά με την κοροϊδία και το νοιάξιμο για το περιβάλλον. 1
arisg90 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Τσαντα πολλαπλης χρησης σαν την μπλε του ΙΚΕΑ εχετε βρει σε Σ/Μ και σε τι τιμη?
Damachi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Έπρεπε να σού χουν φορολογισει και τη σκυλίτσα
fisherman95 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, arisg90 είπε Τσαντα πολλαπλης χρησης σαν την μπλε του ΙΚΕΑ εχετε βρει σε Σ/Μ και σε τι τιμη? Ο μασούτης έχει, νομίζω 0,25.
Parapas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 13 hours ago, Damachi said: Έπρεπε να σού χουν φορολογισει και τη σκυλίτσα Μη βάζεις ιδέες. Εδώ στην εξωτική Γερμανία, τα σκυλιά ήδη φορολογούνται (και μάλιστα ανάλογα την πόλη το ποσό ποικίλει...) 1 1
orck Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Και η θρησκεια φορολογειται, τα χρυσαφικα και τα λουσα κοστιζουν.
Damachi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προφανώς , και είναι και δίκαιο και ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ μέτρο . Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από Damachi
adi32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Ειναι απλο οποιος θελει να παει σουπερ μαρκετ για τα ψωνια του μηνα παιρνει 50 ταγαρια στην πλατη και παει Αυτα βεβαια που θα παρει κατα 90% ειναι σε πλαστικες συσκευασιες οι οποιες μαλλον ειναι αγνες Γυρω μας ολα ειναι πλαστικα τα οποια μαλλον ειναι κι αυτα αγνα Οι σακουλες που πληρωνουμε 4 λεπτα κι αυτες ειναι αγνες Οι δωρεαν βλαπτουν Επισης με το νομο για το καπνισμα δε βλεπω κανενα προστιμο ουτε για τα αυτοκινητα φορτηγα κλπ που ντουμανιαζουν Πρωτα απο ολα το περιβαλλον και η υγεια 4
kapodistrias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Αρχίσαμε: Αναφορά σε κείμενο Tα χρηματοδοτικά κενά που θα δημιουργηθούν στον προϋπολογισμό της Ε.Ε. (2020-2027), εξαιτίας της αποχώρησης της Βρετανίας, επιδιώκει να κλείσει ο Ευρωπαίος επίτροπος Προϋπολογισμού Γκίντερ Ετινγκερ, όπως αναφέρει η Deutsche Welle. «Θα πρέπει να βρεθούν νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για να αυξηθούν τα έσοδα της Ε.Ε.», υπογράμμισε χθες στις Βρυξέλλες. Συγκεκριμένα, σχεδιάζει την επιβολή νέου πανευρωπαϊκού φόρου σε πλαστικές σακούλες και σε διάφορες συσκευασίες. http://www.kathimerini.gr/942922/article/oikonomia/die8nhs-oikonomia/perikopes-kai-neoys-foroys-e3etazei-h-ee-logw-brexit
orck Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Πληγωθηκαν ασχημα οι Γερμανοι, δοκιμασαν με αεροπλανα, τον ηπιαν, δοκιμασαν με τους τραπεζιτες τους, παλι τον πινουν. Σε λιγο θα πουν οι Γερμανοι οτι θα βομβαρδισουν τυχαια δυο πολεις για να εξαγριωθουν οι πολιτες εναντιων των Βρετανων που εφυγαν απο την ομορφη παρεα μας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις