Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ το διασκεδάζω πολύ με το θέμα της σακούλας.

Όποτε πάω σε κάποιο μάρκετ (πχ Lidl) παίρνω μαζί μια ντουζίνα σακούλες άλλης φίρμας (πχ Βασιλόπουλος)!

Το βλέμμα της κοπέλας στο ταμείο όταν πάω να πληρώσω και βλέπει τις σακούλες....ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ! :lol::lol::lol:

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, PresidentGR είπε

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ το διασκεδάζω πολύ με το θέμα της σακούλας.

Όποτε πάω σε κάποιο μάρκετ (πχ Lidl) παίρνω μαζί μια ντουζίνα σακούλες άλλης φίρμας (πχ Βασιλόπουλος)!

Το βλέμμα της κοπέλας στο ταμείο όταν πάω να πληρώσω και βλέπει τις σακούλες....ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ! :lol::lol::lol:

Θα το καταλαβαινα αυτο που λες αν σε εβλεπε ο ιδιοκτητης του Lidl. Αλλα για την κοπέλα ..... δεν καταλαβαινω τι εχεις μαζι της και το γραφεις αυτο

• Like 4
Δημοσ.

Ναι εχει τοσο δουλεια και τοσα προβληματα στην ζωη της/του που χεστηκε για τις σακουλες μας. Μπες με μπλουζακι/κασκολ απο αλλο καταστημα με αναμενη φωτοβολιδα, εκει θα δεις βλεμμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alfeios είπε

Θα το καταλαβαινα αυτο που λες αν σε εβλεπε ο ιδιοκτητης του Lidl. Αλλα για την κοπέλα ..... δεν καταλαβαινω τι εχεις μαζι της και το γραφεις αυτο

Θα πάρει πολύ να σου το εξηγήσω και βαριέμαι.

Παραδέχομαι το χιούμορ σου πάντως ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, kapodistrias είπε

Πω,πω ...τι μας λεει εδω ο ευρωπαικος επιτροπος.Οτι η μεγαλη καουρα ηταν να κονομησει μπικικινια η μεγαλοαστικη ταξη της ευρωπης στην υγεια των...νεοκοπων οικολογων ? (αντι να φορολογησουν καμμια οφσορ ) .

Τζαμπα δηλαδη οι φωνες για την οικολογια και τον ευρωπαικο πολιτιζμο ? :D

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μόνη οικολογία που βλέπω είναι ότι τώρα μου ταχτοποιουνε τα πράγματα σε 5 σακούλες αντί για 2 :P

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασε , παραλιγο νατην πατησω σημερα.Σκιστηκε η σακουλα και ηθελε να μου χρεωσει και δευτερη.Αλλη φορα , θα βαζω αργα αργα , νωχελικα τα πραγματα,θα τσεκαρω αντοχη και μετα θα πληρωνω. :D

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, divo είπε

μαρτυριάρη....

Και δωστου να χτυπιουνται μερικοι οτι αυτα δεν γινονται.Οτι ειναι ...ιλουμινατι.Και καποιοι ευρωπαιοι εσκαγαν στα γελια με τις... οικολογικες ευαισθησιες τους πινοντας το κονιακακι τους στο Ασπεν  :D

• Like 1
Δημοσ.

Οσες περισσοτερες σακουλες αγοραζεις τοσο πιο οικολογος εισαι. Και επειδη ειμαστε παρα πολυ οικολογοι, θελουμε και αλλους φορους.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, bluesattack είπε

Πω,πω ...τι μας λεει εδω ο ευρωπαικος επιτροπος.Οτι η μεγαλη καουρα ηταν να κονομησει μπικικινια η μεγαλοαστικη ταξη της ευρωπης στην υγεια των...νεοκοπων οικολογων ? (αντι να φορολογησουν καμμια οφσορ ) .

Τζαμπα δηλαδη οι φωνες για την οικολογια και τον ευρωπαικο πολιτιζμο ? :D

Το πλαστικό είναι μείζον περιβαλλοντικό πρόβλημα», επισήμανε ο Ευρωπαίος επίτροπος, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη συνεδρίαση της Κομισιόν. Κατά την άποψή του, ένας τέτοιος φόρος θα είχε διπλό όφελος. Θα βοηθούσε στον περιορισμό του όγκου των σκουπιδιών και θα αύξανε τα έσοδα της Ε.Ε., εξισορροπώντας τις απώλειες που θα προκαλέσει στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό η έξοδος της Βρετανίας.

Για να μειωθεί ο όγκος σκουπιδιών, σημαίνει, θα πρέπει να δεχτούμε αυθαίρετα για να γίνει η κουβέντα, ότι ένα πλαστικό έχει μεγαλύτερο όγκο από ένα χάρτινο, μεταλλικό ή γυάλινο...
Το βρήκαμε τώρα,  επόμενος σίγουρος φόρος το κρέας...

Δημοσ.

Ναι εεε? και τα λεφτά από τη πώληση της σακούλας που πάνε ... αν πάνε για να αναπτυχθούν οι μονάδες ανακύκλωσης ΟΚ, αλλα το βλέπω να πηγαίνουν σε τσέπες... μπορει να χρέωνουν τη σακούλα 0.04 € ... αλλά σακούλι σακούλι γεμίζει το σακούλι

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, nosstrom said:

αν πάνε για να αναπτυχθούν οι μονάδες ανακύκλωσης ΟΚ

Κάτι τέτοιο έχουν πει, το αν θα γίνει είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

Δημοσ.

Τι πιθανοτητες εχει να γινει; Εγω λεω οτι θα πανε για στελεχωση ενος γραφειου, το οποιο θα διαχειριζεται μια μοναδα ανακυκλωσης που δεν υπαρχει.
Αλλα αυτο ειναι θεωρια συνομοσιας, αυτα δεν γινονται στην Ελλδα, σε ενα Ευρωπαικο κρατος της Γερμανιας.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω, υποτίθεται ότι είναι κι οι "Οικολόγοι Πράσινοι" στην κυβέρνηση. :P 

Δημοσ.

Πριν λίγα χρόνια, όταν ήταν να εφαρμοστεί ο νόμος για τα αυθαίρετα, για να περάσει από το Συμβούλιο της Επικρατείας και να δώσει το ΟΚ (νομιμοποιείται κάτι παράνομο) έπρεπε τα έσοδα από την "τακτοποίηση" αυθαιρέτων να πάνε αποκλειστικά για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος. Το ΣτΕ έδωσε το ΟΚ. Σε λίγους μήνες όλα τα λεφτά με υπουργική απόφαση πέρασαν στο "κουμπαρά" του κράτους. Ούτε 1€ δεν πήγε για αναβάθμιση του περιβάλλοντος. Και μιλάμε για "χονδρά" λεφτά.

Την ίδια τύχη θα έχουν και τα "ψιλά" της σακούλας.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...