Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Σαν τις χάρτινες στις ΗΠΑ που τις παίρνεις αγκαλιά? Πιο άβολες δεν παίζει να υπάρχουν... 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Και η χάρτινη σακούλα θα είχε μικρότερο κόστος; Όχι. Και τότε, θα είχαμε ακόμη εντονότερα παράπονα, για το υψηλότερο κόστος, διανθισμένα το δίχως άλλο με θεωρίες συνομωσίας ότι έχουν περίσσευμα οι Γερμανοί και θέλουν να ξεστοκάρουν χαρτοσακούλα, με μια γερή δόση κροκοδείλιων δακρύων για την ελληνική παραγωγή πλαστικής σακούλας και το ανάλγητο πέταγμα τόσων ανθρώπων στους δρόμους, με απώτατο στόχο βεβαίως να τα αγοράσουν όλοι οι κακοί ξένοι κοψοχρονιά. Κοντολογίς, ό,τι και να γινόταν με το θέμα, αυτοί που νομίζουν ότι μας κυνηγάνε τα συμφέροντα και γινόμαστε κάδος ξεστοκαρίσματος των Γερμανών, κάτι θα έβρισκαν να πουν.
villasg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Σαν τις χάρτινες στις ΗΠΑ που τις παίρνεις αγκαλιά? Πιο άβολες δεν παίζει να υπάρχουν... 1 λεπτό πριν, Snoob είπε Και η χάρτινη σακούλα θα είχε μικρότερο κόστος; ΝΑΙ : https://decopack.gr/tsantes_sakkoules/tsantes_kraft
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Συνήθως δεν αντέχουν βάρος αυτές με τις χειρολαβές...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, villasg είπε ΝΑΙ : https://decopack.gr/tsantes_sakkoules/tsantes_kraft Δοκίμασε να βάλεις ένα πακέτο σακούλων στο καλάθι σου, κι έλα να μου πεις κόστος 25 τεμαχίων (που είναι το μίνιμουμ της παραγγελίας).
Getta Robo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Απαντησαν επιτελους στα ερωτηματα μου απο την αλυσιδα Σκλαβενιτη, οπου και επισυναπτω το μηνυμα. Αφου λοιπον και επισημως δεν μπορω να χρησιμοποιησω σακιδιο για την μεταφορα των αγαθων απο την συγκεκριμενη αλυσιδα, δεν προκειται να τους ξαναπροτιμησω.
Vassilis_24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 39 λεπτά πριν, Snoob είπε Είναι κλασική η πορεία του "επιχειρήματος": Α: Δεν χρειάζεται το μέτρο γιατί μας το επέβαλε η κακιά Ε.Ε., η Γερμανία και τα μνημόνια Β: Η οδηγία υπάρχει εδώ και 3 χρόνια, αφορά όλες τις χώρες της Ένωσης. Α: Η Γερμανία κρύβεται από πίσω, θέλει να ξεστοκάρει πλαστική σακούλα σε βάρος μας. Β: Είναι τεράστιο το μερίδιο αγοράς της ελληνικής σακούλας, για να ξεστοκάρει η Γερμανία δεν της φτάνουν όχι 3-4 χρόνια που αναφέρει το θλιβερά λαϊκιστικό άρθρο, ούτε 3 δεκαετίες. Α: Ναι, αλλά πρώτα να φτιάξουν ΟΛΑ τα άλλα και ΜΕΤΑ τις σακούλες. Β: Στοίχημα πως, αν κοιτάξουν να βάλουν χέρι στη χρήση του πλαστικού αλλού, όλο και κάποιος "εθνικόφρονας" θα βρεθεί να ισχυριστεί (χωρίς μισό στοιχείο σε άρθρο αναπαρραγόμενο χωρίς πηγή σε αμέτρητα σχολασμένα blog) ότι οι Γερμανοί θέλουν να ξεστοκάρουν πλαστικούς κεσέδες γιαουρτιού σε βάρος της κοιτίδας του πολιτισμού, της μάνας Ελλάδας. Α: Είναι υποκριτικό το ενδιαφέρον για το περιβάλλον. Β: Όχι περισσότερο υποκριτικό από το να θέλουμε να ξεκινήσει η προσπάθεια αντιμετώπισης ενός σοβαρού περιβαλλοντικού προβλήματος από τα πλέον δαπανηρά μέτρα (αρτιότερες εγκαταστάσεις ανακύκλωσης, λ.χ., ευρύτερα δίκτυα συλλογής πλαστικού) και να κλοτσάμε στο απλούστερο μέτρο. Θέλουν να μειωθούν οι δωρεάν πλαστικές σακούλες που χρησιμοποιούμε στις αγορές μας και καταλήγουν μετά στους κάδους σκουπιδιών, ώστε ν'αυξηθούν οι πιο ακριβές πλαστικές σακούλες σκουπιδιών που καταλήγουν και αυτές στους κάδους σκουπιδιών! Εκτός αν είδες ή άκουσες κάποια εναλλακτική σακούλας για να πετάμε τα σκουπίδια μας, ναι, για το περιβάλλον ενδιαφέρονται... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Εγω παντως δεν αντιλαμβανομαι πως ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ οι πλαστικες σακουλες στις θαλασσες. Δεν προκυπτει κατι τετοιο απο πουθενα. Καταληγουν στις χωματερες. Και οι υπερμαχοι του μετρου, να πανε οικιοθελως να εργαστουν στην Green Peace, και να κανουν επισης κουμαντο στην δικη τους τσεπη. Οποιος θελει να ΤΑΙΖΕΙ το κρατος με φορους, ας το κανει για τον εαυτο του. Οσο για τα περι οικολογιας, ας τα πουνε αλλου.
Vassilis_24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Απαντησαν επιτελους στα ερωτηματα μου απο την αλυσιδα Σκλαβενιτη, οπου και επισυναπτω το μηνυμα. Αφου λοιπον και επισημως δεν μπορω να χρησιμοποιησω σακιδιο για την μεταφορα των αγαθων απο την συγκεκριμενη αλυσιδα, δεν προκειται να τους ξαναπροτιμησω. Συγγνώμη, αλλά δεν κατάλαβες αυτό που διάβασες. Λέει ότι αν έχεις σακίδιο πλάτης που θες να το χρησιμοποιήσεις για τη μεταφορά αγαθών, θα πρέπει να το παραδώσεις και να το πάρεις όταν φτάσεις στο ταμείο, ώστε να βάλεις τα προϊόντα σου. Αναφέρεται λοιπόν σε άδεια σακίδια και ο λόγος φαντάζομαι είναι για να μη τα μισογεμίσεις μες στο σ/μ, όπως πολλοί "έξυπνοι" σίγουρα θα σκεφτούν να κάνουν... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Vassilis_24 2
villasg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Snoob είπε Δοκίμασε να βάλεις ένα πακέτο σακούλων στο καλάθι σου, κι έλα να μου πεις κόστος 25 τεμαχίων (που είναι το μίνιμουμ της παραγγελίας). https://decopack.gr/tsantes_sakkoules/tsantes_kraft?product_id=2742 επελεξα την πιο μεγαλη 32*23*10 // 6,05/25= 0,242 << 0,4 που εχει τωρα
Vassilis_24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, villasg είπε https://decopack.gr/tsantes_sakkoules/tsantes_kraft?product_id=2742 επελεξα την πιο μεγαλη 32*23*10 // 6,05/25= 0,242 << 0,4 που εχει τωρα Τώρα χρεώνεται το τέλος 0,04, όχι 0,4... Εκτός αν εννοείς κόστος αγοράς πλαστικής σακούλας. Γενικά παρόμοιο κόστος θα είχε, το είχα γράψει σε παλαιότερο ποστ και για τις βιοαποδομήσιμες... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Vassilis_24
Vassilis_24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, Snoob είπε Και η χάρτινη σακούλα θα είχε μικρότερο κόστος; Όχι. Και τότε, θα είχαμε ακόμη εντονότερα παράπονα, για το υψηλότερο κόστος, διανθισμένα το δίχως άλλο με θεωρίες συνομωσίας ότι έχουν περίσσευμα οι Γερμανοί και θέλουν να ξεστοκάρουν χαρτοσακούλα, με μια γερή δόση κροκοδείλιων δακρύων για την ελληνική παραγωγή πλαστικής σακούλας και το ανάλγητο πέταγμα τόσων ανθρώπων στους δρόμους, με απώτατο στόχο βεβαίως να τα αγοράσουν όλοι οι κακοί ξένοι κοψοχρονιά. Κοντολογίς, ό,τι και να γινόταν με το θέμα, αυτοί που νομίζουν ότι μας κυνηγάνε τα συμφέροντα και γινόμαστε κάδος ξεστοκαρίσματος των Γερμανών, κάτι θα έβρισκαν να πουν. Το θέμα δεν είναι τι θα γραφόταν, αλλά τι θα ήταν καλύτερο για το περιβάλλον, υποτίθεται ότι γι'αυτό πάρθηκε το συγκεκριμένο μέτρο...
Getta Robo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 6 minutes ago, Vassilis_24 said: Συγγνώμη, αλλά δεν κατάλαβες αυτό που διάβασες. Λέει ότι αν έχεις σακίδιο πλάτης που θες να το χρησιμοποιήσεις για τη μεταφορά αγαθών, θα πρέπει να το παραδώσεις και να το πάρεις όταν φτάσεις στο ταμείο, ώστε να βάλεις τα προϊόντα σου. Αναφέρεται λοιπόν σε άδεια σακίδια και ο λόγος φαντάζομαι είναι για να μη τα μισογεμίσεις μες στο σ/μ, όπως πολλοί "έξυπνοι" σίγουρα θα σκεφτούν να κάνουν... Οπως ειχα γραψει και σε παλαιοτερη καταχωρηση μου, οταν εχεις σακιδιο πλατης το παραδιδεις στη συγκεκριμενη αλυσιδα στην εισοδο τους. Εγω πχ που θελω να βαλω τα πραγματα μεσα μετα το ταμειο θα πρεπει να παω να το παρω μετα την αγορα και εκει αρχιζει το μπερδεμα. Δεν τους εγραψα να γεμισω το σακιδιο μου με τα προιοντα που θελω να αγορασω αλλα να το εχω καθεαυτου. Ο ΑΒ δεν κανει διακρισεις και το επιτρεπει κανονικα, οπως μου επιβεβαιωσε φιλος και αλλοι στη συζητηση. Αρα θα τους προτιμω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, QuitLife said: Και οι υπερμαχοι του μετρου, να πανε οικιοθελως να εργαστουν στην Green Peace, και να κανουν επισης κουμαντο στην δικη τους τσεπη. Οποιος θελει να ΤΑΙΖΕΙ το κρατος με φορους, ας το κανει για τον εαυτο του. Με την ίδια λογική μπορούμε να πούμε ότι όποιος διαφωνεί με το μέτρο, μπορεί να πληρώνει extra φόρους "μόνος του", ώστε να πληρώνονται από αυτούς τα πρόστιμα που θα τρώει η χώρα από την ΕΕ για τη μη εφαρμογή του μέτρου. Το ίδιο προφανώς και για άλλα πρόστιμα που τρώμε επειδή κάποιοι/άλλοι δεν θέλουν να εφαρμοστούν κάποια πράγματα. Τι, όχι? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh
Vassilis_24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Getta Robo είπε Οπως ειχα γραψει και σε παλαιοτερη καταχωρηση μου, οταν εχεις σακιδιο πλατης το παραδιδεις στη συγκεκριμενη αλυσιδα στην εισοδο τους. Εγω πχ που θελω να βαλω τα πραγματα μεσα μετα το ταμειο θα πρεπει να παω να το παρω μετα την αγορα και εκει αρχιζει το μπερδεμα. Δεν τους εγραψα να γεμισω το σακιδιο μου με τα προιοντα που θελω να αγορασω αλλα να το εχω καθεαυτου. Ο ΑΒ δεν κανει διακρισεις και το επιτρεπει κανονικα, οπως μου επιβεβαιωσε φιλος και αλλοι στη συζητηση. Αρα θα τους προτιμω. Εγώ πάω με σακίδιο πλάτης (και μες στο 2018) στο Σκλαβενίτη και κανείς ποτέ δε μου έχει πει τίποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις