aneurysm Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 ^Νταξ, εδωσες ρεστα, αν και εννοουσε mid 18... 1
ZELOMOTH Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδιά, έχεις σήμερα μια κάρτα γραφικών πχ. την gtx1060. Παίρνεις λοιπόν το fifa 18 σε φουλ γραφικά και λιώνεις. Του χρόνου βγαίνει το fifa 19, την παλεύεις άνετα, άντε παίζεις και το 20. Βγαίνει όμως το 21 και φυσικά δεν μπορείς να παίξεις σε φουλ γραφικά, αρχίζεις και μειώνεις ανάλυση, Antialiasing, Anisotropic Filtering, κλπ! Ποιος φταίει; Η nvidia, η ea, ποιός; Και η κάρτα γραφικών έχει σταθερή απόδοση. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τεχνολογία μπαταρίας (που είναι ακόμα 100 χρόνια πίσω από την υπόλοιπη τεχνολογία δυστυχώς) και χάνει απόδοση από τον πρώτο χρόνο. Αντί να λέμε μπράβο που μία εταιρεία έχει ενσωματώσει στο λογισμικό της τεχνολογίες για να κρατάει αξιοπρεπείς και λειτουργικές συσκευές 3-4ετίας (εκτός εγγύησης), να μην κλείνουν ακόμα και αν η μπαταρία έχει φάει τα ψωμιά της, της τα χώνουμε και από πάνω; (επειδή την λένε apple; ) Το θεμα ειναι φιλε μου οτι αν ηθελε να ειναι καλυμμενη και ενταξει η apple ως προς τους πελατες της, τοτε θα επρεπε να βγαλει απο την πρωτη στιγμη ανακοινωση λεγοντας οτι για τους λογους αυτους μπλα μπλα μπλα, μειωνουμε τις επιδοσεις μπλα μπλα μπλα... Η΄ απλα να σου πεταει μηνυμα οτι λογο ταλαιπωρημενης μπαταριας, σου ριχνω τις επιδοσεις για να κραταει λιγο παρα πανω! Θα εμπαινες στο νοημα και θα κοιταζες να αλλαξεις μπαταρια!Τοσο απλα! Επειδη ομως ολες οι μεγαλες εταιριες, ξερουν τα βηματα που πρεπει να κανουν απ εξω κι ανακατωτα,ετσι και η apple ηξερε οτι ετσι θα τσιμπησουν και καποιους απο τους πολλους ανιδεους που το παιρνουν για μοστρα και θα πηγαιναν στο επομενο... Μετα, μολις επαιρνε ο κοσμος χαμπαρι τι συμβαινει, ηξεραν οτι θα φανε ενα κραξιματακι, και οι φανμποις θα τους στηριζαν κτλ κτλ κτλ.... και θα εκαναν μια χαζοανακοινωση "και καλα της τιμιας εταιριας" (οχι οτι οι αλλες ειναι αλλα λεμε τωρα..) και με μειωση τιμης στην μπαταρια ουτε γατα ουτε ζημια... Ολα προγραμματισμενα ειναι σε τετοιου βελινεκους εταιριες.... Και οσοι της τα χωνουν, δεν το κανουν επειδη την λενε apple, αλλα επειδη ενα προϊον των 600 -αντε 800 ευρω το δινουν σε τιμη 1200 ευρω! Οχι με 1200, από 1200 το απλο εως 1400 το full extra! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 ^Νταξ, εδωσες ρεστα, αν και εννοουσε mid 18... Ενοουσα στο ios 12, αλλα ακομα γελαω με την απαντηση. Εισαι πολυ αλεπυ ρε fox ΥΓ. Το αστείο-κριμα θα ηταν με το που μπει το 2018 αυτοματα το κινητο να σερνεται Εννοείτε αστειεύομαι, ελπιζω να σταματησει η apple της μαλακιες και να σου κρατησει το κινητο πολλα χρονια
logistoulis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ξερεις τι σημαινει IOS? Kαι 20 πυρηνες(18+2 δωρο) να εχει το ξαομι σου παλι δεν το φτανει το iphone. Τωρα οσο αναφορα τη μπαταρια υπαρχουν ατομα λογικα σκεπτομενα που έχουν παραθεσει παραπανω τις αποψεις τουσ. Διαβασε τι γραφουν γιατι βαριεμαι να γραφω τα ιδια. Και στο κατω κατω της γραφης οπως η Ferrari δεν ειναι για ολους ετσι και τα iphone. Για αυτο υπαρχουν τα ξαομια και τα μειζου Δηλαδή εσύ οδηγείς Φερράρι;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δηλαδή εσύ οδηγείς Φερράρι; Εγώ ένα ΚΙΑ ceed έχω αλλά του έβαλα Apple car play! Μετράει?
aneurysm Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Που πας με το ΚΙΑ ρε? Μπατηράκι τελικά και εσυ Μπιλδανε... Το επόμενο βήμα να σε δουμε στις αναιρεσεις να μπαλαμουτιάζεις καμια ΝΑΡίτισσα... (χιουμορ, ενταξει?)
fmarkos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δηλαδή εσύ οδηγείς Φερράρι; Μάλλον όχι γιατί με την Ferrari δεν μπορείς να κάνεις αναπάντητη για να πας στο επόμενο φανάρι. Τώρα πως γίνεται και όσους ξέρω με iphone να κάνουν αναπάντητες να τους πάρεις τηλέφωνο δεν ξέρω, παρ όλα αυτά ενώ ξέρω πολλούς με iphone δεν έτυχε να γνωρίσω ποτέ ούτε έναν με ferrari. Μάλλον η σύγκριση είναι άστοχη αν θέλαμε να μιλήσουμε για κινητό τύπου ferrari θα μιλούσαμε για ένα κινητό κόστους 6000€+ τηρουμένων των αναλογιών και με βάση πάντα τα λεφτά και για μια ferrari κόστους γύρω στα 250.000. Η σχέση τιμής του iphone με ένα μέσο κινητό της τάξης των 400€ είναι σαν να λέμε σε αυτοκίνητα Audi A3 ή κάτι ανάλογο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Που πας με το ΚΙΑ ρε? Μπατηράκι τελικά και εσυ Μπιλδανε... Το επόμενο βήμα να σε δουμε στις αναιρεσεις να μπαλαμουτιάζεις καμια ΝΑΡίτισσα... (χιουμορ, ενταξει?) Είμαι από αυτους τους ανώμαλους που ανάμεσα σε μια πόρσε και ένα Iphone, θα διάλεγα το δεύτερο!
Expecto Patronum Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Είμαι από αυτους τους ανώμαλους που ανάμεσα σε μια πόρσε και ένα Iphone, θα διάλεγα το δεύτερο! Είμαι από αυτους τους ανώμαλους που ανάμεσα σε μια πόρσε και ένα Iphone, θα διάλεγα το δεύτερο! Εγώ ανάμεσα σε πορσε και μια καλύβα στο βουνό θα διάλεγα το δεύτερο. Μετράει;
greekfox1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 ^Νταξ, εδωσες ρεστα, αν και εννοουσε mid 18... Ενοουσα στο ios 12, αλλα ακομα γελαω με την απαντηση. Εισαι πολυ αλεπυ ρε fox ΥΓ. Το αστείο-κριμα θα ηταν με το που μπει το 2018 αυτοματα το κινητο να σερνεται Εννοείτε αστειεύομαι, ελπιζω να σταματησει η apple της μαλακιες και να σου κρατησει το κινητο πολλα χρονια Αν δεν κάνουμε και λίγο χιούμορ πως θα ομορφύνει η ζωη; Είναι να τη φοβάσαι την apple τελευταία με τις μαλακίες που κάνει. Έχω σκοπό να το κρατήσω(ως κύριο τουλάχιστον) για 3 χρόνια τουλάχιστον, οπότε ελπίζω να μην κάνουν καμιά εξυπνάδα γιατί είναι πολύ δυνατό κινητό και έχει τα προσόντα πιστεύω να κρατήσει αρκετό καιρό αν δεν το "συνταξιοδοτήσει" πρόωρα η Apple. ΥΓ: Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι ότι με το νέο update θα μπορούμε να δούμε τη κατάσταση της μπαταρίας και αν χρειάζεται αλλαγή. Πιστεύω είναι ωραία δυνατότητα...
orck Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ ένα ΚΙΑ ceed έχω αλλά του έβαλα Apple car play! Μετράει? Ψαχνω πισω προφυλακτηρα σε 2011 μοντελο, κατα προτιμηση λευκο, ξερεις κανα μαντρα να εχει;
costef Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Too little, too late. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από costef
costef Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Τόσα χρόνια που διαμαρτυρόμασταν μας αγνοούσε επιδεικτικά. Μετά έκανε την τρελή και ότι κάνουμε λάθος και είμαστε αντίπαλοι και τέτοια. Σήμερα που η ντουλάπα μας γέμισε με άχρηστες λόγω update συσκευές του 1000ρικου βρήκε μια δικαιολογία του κ@λου ότι το έκανε για το καλό μας όταν η μπαταρία έπεφτε. Too little, too late. Και με καινούργιες μπαταρίες τα προηγούμενα μοντέλα έχουν στην ουσία καταστεί άχρηστα από τις μεγάλες καθυστερήσεις και τα κολλήματα (lags). Apple και πάλι ψεύδεσαι. So, bye, bye Apple. Ευχαριστούμε για την εκπληκτική εφεύρεση του iPhone αλλά σου λείπει ανδρισμός. Πολύς ανδρισμός. 4 1
tsagas_lr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Στις 29/12/2017 στις 12:42 ΜΜ, billdanos είπε Λειτουργούν και έξω σαν κοπάδια όταν μυρίζονται ζεστό και εύκολο χρήμα... Οπως εσυ αλλωστε; Μας κουρασες με το να κανεις το συνηγορο της απλ σε καθε νημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα